назад

18-годишна боксьорка от Мексико получи смъртоносен нокаут

18:45 | 03 септември 2021 | Редактор: Николай Петров 14 11738

Коментари 14

Боже, колко много слаби мрънкалници. Какво ще забранявате, бе?! Боксът е един от античните дисциплини! Освен това е бил любим и на Фюрера! Той те учи кога да нападаш агресивно и да не пропускаш всяка възможност!

Жалко за момичето, но... това е капитализма !!!

Нищо ново под слънцето. Варварски нрави. Това трябва да е забранено. Да се биеш за удоволствие на другите. Борби с петли, кучета и подобни не може, но бокс - може. Цивилизована работа…

Абсолютно съм съгласен с Вашето изказване. Според мен това е гладиаторство в съвременния свят. Бях преди години на боксов мач, поканиха ме, и колкото повече се биеха, толкова повече публиката озверяваше и викаше -"кръв кръв, хайде смачкай го, убии го". Можете ли да си представите до какво води този +спорт".

Ги пишат директно корона вирус

Звездите ли ти го говорят?

Когато платиш на проститутка изнасилване ли е? Може да е умряла, но е взела парите. Може ли бокс да е професия за млади момичета !?!

И ако беше умряло момче, по-добре ли щеше да е? Млад живот си е отишъл, полът няма значение.

На туй легално убийство ли му се вика ?

Професионалният спорт е доказателство за тъпотата на хората. Да се дават милиарди за да гледаш как хора цял живот се гаврят с физическите възможности на тялото си е меко казано варварство чието място е в учебниците по историята. Що за общество е това където футболисти и боксьори печелят десетки, че дори стотици пъти повече от лекари и учители. И понеже това е малко сега съвременното общество реши да излъже момичетата, че да си женствена е лошо нещо, и че трябва да ходят да се млатят като мъже.

И когато жени спечелят срещу други жени се почва едно подиграване към мъжете, как момичетата били по-добри от тях, щото имали повече медали.

Към новината