назад

Българин е бил сред лекарите, спасили живота на Ериксен

16:38 | 13 юни 2021 41 17824

Коментари 41

Ееее чак пък молитвите на милиони..сопри се малко...в същия момент са умрели от глад и болести няколкостотин деца...но за тях никой не се е молил...просто му приключи кариерата...ще си пази здравето и ще доживее до 70-80г.

Гледах няколко пъти записа - д-р Великов е един от костюмираните с бяла маска на лицето, общо взето не видях пряко да помага, може би е давал съвети или просто е помагал около организацията на процеса с носилките, изнасянето и т.н. И не е част от щаба на Дания, прост е бил там като допинг контрол от страна на УЕФА (както и други български лекари също, доколкото четох на това Европейско има още един). Всичко останало, вкл. споменаването как специално г-н Домусчиев го бил пуснал, как едва ли не бил спасил живота на Ериксен, си е чиста проба жълт PR, кавяфа журналистика и жълто ниво на журналистиката.

Ее, и как е помогнал Великов, молил се на Бога, гледал съчувствено или стискал палци в тълпата?

Никакъв Великов, този е бил Кантарджиев!

Македонец , не българин !!!

БАХТИ ВАЖНАТА НОВИНА

Абе откъде на къде лекар на “Лудогорец” ще е в щаба на Дания? Комплексите ли ви карат да сте тъпи?

В чужбина българските лекари спасяват животи, в България точат здравната каса.... тъжничко....

Батка, ама много си прав!

Каква е тази комплексарщина и комплекс за малоценност, че когото някой българин си свърши работата , това се представя като нещо изключително. Имам чувството че сме още в племенния строй и всеки излязал от племето и вписал се в нормалния модерен свят е постигнал нещо невероятно.

Битер от македнинците

Мисля, че отговорът е поставен във въпроса ти. За българите се превърна в повод за гордост, товва някой от нас да си свърши работата, просто защото у нас никойне полага усилия за това, а и то последствия няма.

а пък у нас в БГ лекарите ги бием, особено тези в бърза помощ! и псуваме и ругаем по форумите другите. такива сме си ганьовците ...

Ганьовец ли си или направо ЦИГАНИН ?

Един ден и на Марс ще открият изпражнение от българин :)

Като сте казали А, продължете с Б, с В и т.н. Каквоэифкъдеэефнаправил този наш лекар, в състава на медиците за този мач ли е бил, и въобще какво е станало... Защото може да пишете, че и наш депутат е помогнал, защото и бил наоколо и е викнал на доктора да побърза..., все пак, и това е помощ, нали? Но с такава "новина", като тази на Дир, се предизвиква доста сбъркана реакция, сами виждате тук...

Браво на доктора!! Да не излезе сега и той Македонец. Извинявам се за шегата предварително.

https://www.linkedin.com/in/valentin-velikov-113093159/

Браво на Дяков, достойно! А за доктора, два пъти браво! Дебилите няма да могат да ги оценят и двамата, но те не са виновни! Това им е капацитета!

Без българи не може вече в цела Европа. Некой требва да слугува, да чисти, да мие, да бере малини....

е как така никойне е написал, че това е поредния мияч на гъзове или чинии зад граница. Нали така определят всички българи, които изкарват някакво заплащане в западните държави.

Че ти що мислиш богатите не се бутат лекари да стават? Това е гадна професия на Запад. Гледаш смърт, карантии, дишаш смрад и миязми на разни боклуци, учиш като откачен, бачкаш като ненормален и винаги може да те изкарат виновен за нещо.

Гадната професия е призвание... И е изключително престижна в цял свят и във всички култури!!! И в абсолютно всички развити и е много добре платена. Ти виждаш кървища, лекарите виждат човек на когото да помогнат. Даже и да те обидя не заслужаваш!

И как български лекар се оказва в лекарския щаб на чужда държава? То бива да си ги нагласяте, но не всеки е тъп като вас. Помогнал е с гледане от 50/60 метра, но ракламата си е, реклама!

Толкова шум се вдигна около един инцидент, който може да се случи на всеки. Но видите ли щом е футболист да вдигаме врява до небето. Снощи коментаторите в студиото се надпреварваха да пригласят да се спре мача, повтаряха го непрекъснато. Кои сте вие бе умници да решавате такива неща. Давате ли си сметка какво означава да се преиграе мача, колко коства това и на организаторите и на публиката и на играчите. Да, има тежка травма, ще бъде заменен футболиста, нали затова са резервите. Ами, ако са на бойното поле и има убит, да се вдига бяло знаме ли. Най-малко ще ги жаля футболистите, тези състезателни коне в една нечиста и мръсна игра. Няма да се учудя, ако този мини инфаркт не е следствие и на ваксина. Ама вие ваксинирайте, щом така ви учи световната мафия. Паричките ви трябва да се оберат , било чрез футбол и милионите залози които валят нон стоп, както и от ваксините.

Кога ще се научим, че човешкият живот няма цена !!!!

Е, и? Ти откри Америка. И какво според теб трябва да се стори.

Кънчо, стига с този хейт, радвай се, че все пак Земята е плоска! А пък Ериксен ако са го ваксинирали, той да му мисли! Сега Бил Гейтс ще може да го следи със чипчето!

Кънчо, браво .....точно в десетката!

Ех Кънчо това не е всичко от строго секретен доклад разбрах че бил гейтс е задействат чипа на футболиста за да може да си вземе милионите от залозите за победа на Финландия

Хората задават труден въпрос и отговорът на него вероятно ще бъде класифициран, но хората от Дания пишат следното: По-рано днес датското радио P3 обяви, че всички датски играчи са били ваксинирани снощи. Нищо по-конкретно, но ние използваме само Pzifer и Moderna. И със сигурност се знае, че датският отбор не е бил ваксиниран преди седмица, за което неговите треньори са били жестоко скарани от футболните босове, докато други футболисти са били ваксинирани. Поради това е напълно възможно в навечерието на мача треньорите да бъдат подложени на натиск и да им бъде наредено да бъдат ваксинирани. Ситуацията със състоянието на играча е неизвестна, но падането на играча на терена, без да го наранява, е пълна глупост. Понякога професионалните културисти умират, но това е основната причина за допинг, хората ядат хапчета дори с венчелистчета, а с дланите си и дневната доза стероиди на някои известни спортисти убива млад кон. Независимо от това извънредното положение на футболното игрище някак зачести. Така през април руски футболист почина по време на мач.

Ти май не си в час изобщо няма небормалник да ваксинира отбор 24 часа преди мач

Случаят е аналогичен с друг подобен инцидент с умрял здрав 32 годишен мъж, след спиране на сърцето, само 12 часа след "ваксинация" с Джонсън&Джонсън на 14 март т.г.: https://twitter.com/heidegger79/status/1404107720387670019 Колкото до новини по датското радио, май нямаме право да ги коментираме, защото информацията ще остане секретна...

Да се отнасяме към случая и към хората, помогнали за добрия край, с уважение.

Браво, но не се разбира, как се е озовал там?

Ние сме на всеки километър Казвам го с уважение към доктора

Маке маке е бил не е бил бугарин

браво на човека

Е то не може всичките ни лекари да са алкохолици-милионери като Кантарджиев, има и добри.

Съгласен съм. Както и не може всички българи да сме пробити кофи като теб.... Трябва да има и по 1-2 свестни, умни хора.

"Свестните" като Тиквата, ПКП-то, Майтапчийски, Кантарджи бунак, Ръбъла, Мозъка енд Къмпани ли сте:)))?!?

Към новината