назад

Бащата на Ноле: Казах му да не ходи на Олимпиада, но той е голям патриот

20:48 | 01 август 2021 14 5259

Коментари 14

контузени, патриоти, с бащи и майки. Е, без пари.

Колкото съм фен на Ноле, толкова се дразня на тъпите изказвания на баща му. Ноле имаше голям мерак да се бори за Златен Шлем. В това няма нищо срамно. Срамно щеше да е да не се опита.Защо трябва да се говори за патриотизъм, а да не се каже истината такава, каквато е?

Сръбина отиде в Токио за слава .Славата за някои хора е повече от парите.Като наркотик..Че даже се включи и в смесените двойки,където в последствие се отказа и провали страната си.Искаше сам да обере всички лаври.Лоша преценка ,Ноле.А дъртият си е балканско диване.

Дано поне Григор Димитров ни отсрами на Олимпиадата в Япония - всички стискаме палци и очакваме Гришо да вземе Медал .

Мачка!

Той е голям патриот а ти си голяма уста.

Сърджан е много сдържан. Като гъзпо време надиария.

Най- надменният тенесист! Духа тръбата сега!

той е ВВЕлик най надменият и най мошеник е фед.. Ноле е дарил на страната си 40 милиона за фед няма сведения да е дарявал нещао а само пазарлъци за пари той не посещава турнир ако не му дадат организаторите 500 000$

...и затова живее в Монако. Щото много "дава."

По твоята логика, сръбски боклук, значи всички спортисти да не хосят на Олимпиадата, защото няма публика. А, това, че са се трудили в този случай 5г само за да се представят добре? Шижан сръбски скапаняк си ти Сърджан.

Всичко си има своя край . Кога на "Олимпийски игри" ,кога на друг турнир ...все щеше да се случи ! Казал му бил .....той ли играе ...!? Парите ще секнат -там му е болката !!!

Gotov je, djoko.

тоя сърджан е доста тъп... няма ли кой да му каже да не се обажда, че само излага Джокович?

Към новината