назад

Бербатов след загубата: Не пуснаха 20 клуба от моя регион, отиваме в съда

17:40 | 12 октомври 2021 | Редактор: Динко Гоцев 21 10483

Коментари 21

Ако е трябвало 242 гласа за балотаж а са били 241 трябва да има балотаж. Без интервюта една жалба до съда и нов конгрес. Бербатов малко губи тежест като се обяснява ... явно насреща има сериозни играчи щом точно толкова гласове колкото са им трябвали имат ... не са дали една стотинка повече от необходимото ! Или са дали точно една стотинка по малко ... съда ще се произнесе стига Бербатов да спази сроковете и да пусне жалба.

няма ли да има балотаж?

Отивай си в къщи нищо не си допринесла за българия

Аз да съм Бербо ще създам алтернативен БФС с лоялни отбори, както поповете направиха навремето Алтернативен Синод

Горкия Бербо, никой не го ще, нито в Албиона, нито в кочината ни. Да опита в Съвременна Македония, да стане шеф на техния МФУ, все пак човека е тренирал за шеф, седял е по резервните скамейки сума години. Перуката е захапал футбола у нас като кърлеж и не пуска, може да бъде изгонен само с ритници, но такива смелчаги няма.

Ти прост ли си бе.... Аман от пишман българи като тебе

Не , не е прост. Просто е гербераст!

На косъм

Хващаи оная дивата Еленка за д-то и се изнасяй. Не можеш да спасиш някой, който иска да умре. Никой не може да помогне на българинът. Той не иска. И не е въобще свързано с футбол. Свързано е с основно ниво на интелект. Тук такова животно няма. Няма как да има просперираща държава след като 20 те процента от професионалисти и генерално можещи индивиди ги изгониха с най-класическият номер: Лишиха ги от достъп до капитали. Раздадоха куфарчетата на партийни утрепки и децата им, на смешни спортистчета - послушковци, на престъпници и крадци. За да управляват вечно. Оставайки в България човек прави съзнателен избор да е стока. Стока за продажба в ръчичките на еничарите от ДС към новите Давос господарчета.

Много силно е залепил каноколита - няма падане на перукара!

и кое на барби региона? тъпака вън от спорта в булгаристан около него ония мамули пидали сестри петрови...

Мутрите ограбиха България, а пияните мутри унищожиха българския футбол.

Кресна 1000 Имаме

Вече е резервирал някоя чалготека за тая вечер....

Очакваше се! Фактът, че журналистите не бяха допуснати да отразяват случващото се, говори достатъчно! Успех в борбата за справедливост! Намирам за ужасен факта, че все пак 200+ отбора смятат сегашната ситуация за нормална...

Браво!!!!! Евааала. дори сашка васева би била по удачен избор от" 40-годишната мегазвезда " мито белото.

А бе перуката е като кърлеж, не можеш лесно да го изгониш! Ти го плюеш, той чадър си търси!

Случи се нормалното. Очевидно дегатите са били със здравия си разум. Не може мързелив футболист, нагъл характер и некадърен управленец да протяга ръка към шевското кресло на БФС. "Браво" и на Ганчев - отново се провали опитът му да овладее българския футбол и да се разправи с всички футболни клубове, неудобни на господина от село Микре.

Сус бе келеш! Приеми загубата ако си мъж бе конте просто!

митко пейката губиш пепи

абе продажни журналя.Боклука барбуков е легендарен ама ПРЕДАТЕЛ.

Към новината