назад

Без емоции, без тренировка и за 40 минути - Роналдо напусна Ювентус

14:16 | 27 август 2021 | Редактор: Николай Петров 9 10180

Коментари 9

Челси с Лукаку и Хавертс отново ще разбие Сити (с или без Роналдо), Юнайтед, Лузърпул и всички останали :))))))))))))))))))))

След такава кариера и на 37 години може да си ходи където си иска... Той и Меси не могат да бъдат обвинявани за нищо... Цифрите...

Между другото Роналдо избира отново най-силното първенство в света. Интересно щеше да бъде да го видим и Меси там, във Франция какво да гледаме, в ПСЖ са се събрали най-добрите и каква съпротива ще имат.

ЕМи в ШЛ един срещу друг ще видиме кой кой.

Няма ли сега да оплювате и най-добрият играч в света заедно с Меси и да му намерите кусур. Айди бе Ганьо, кФо чакаш. Старт:...............

тръгна към девета глуха.По пътя на Стойчков.Италия и след това-нищо.

Не знаеш даже на Христо фамилията, ама си голем експерт. Роналдо беше свикнал целият отбор да играе за него, в замяна на което даваше 100% от себе си на терена и правеше чудеса. Ако в Сити му уйдисат на акъла, ще го имат целия, в пълния му блясък.

Съгласен съм, но вече е стар. А съм виждал и половината отбор да играе за него и пак блестеше...В Англия не се толерира много това да играе отбора за тебе. Пример наш Митко.

Към новината