назад

Бивш мъж ще се състезава като жена на Олимпиадата в Токио

17:25 | 06 май 2021 93 8107

Коментари 93

Стига с тия глупости. Руснаците вземали допинг, пък тоя педераст какво е вземал? Витамин C. Олигофрени

Най-справедливо ще бъде да се състезават мъже с/у мъже, жени с/у жени и травестити с/у травестити! До вчера бил мъж, изведнъж - жена, от тук нататък пътят до спечелване на титлата става съвсем лесен и кратък!

тия трябва да се състезават като параолимпийци....

аф

Мама ви откачена! Нека тези да си съществуват и възприемат сами себе си като каквито искат, но да се състезават с жени, не мога да приема. Ако искат да махнат изцяло разделането между жени и мъже, тогава поне либерасто-феминистката измет ще разбере каква всъщност лайняна каша е забъркала.

Гришо да вземе да се обърне на жена, белким спечели най - после някоя титла!

но мускулите и костите му не са формирани последните 1 година нали въпреки че може да са станали по-слаби от преди заради липсата на тестостерон не са като на една жена която и е липсвал тестостерона през целия живот не е честно към другите

В САЩ вече няма такива спортисти, щото всички републикански щати забраниха със закон транссексуалните да се състезават с жените. Време е светът да ги последва. Ако много искат, да им се създадв отделна категория за трансолимпийци.

Нашия културист от фермата дето "стана" жена да го пращаме и него на олимпиада веднага!

Както някой по-долу вече каза, жените си го заслужават. Мислят че е коол да залитат по лявата идеология и ето на.. да сърбат попарата.

Това издевателство над жените трябва да спре! Ясно е, че то ги обрича на загуби от биологичните мъже, които НЕ са и нокога нпма да станат жени. Отричането на тази истина е бич за жените и гавра с тяхното достойнство като такива. На жените им отне над сто години да получат право на състезаване в различните спортове, както и други права, но сега лявата марксическа либерстия им го отнема най-безпардонно, нагло и отвратително! Жените трябва да направим нещо по въпроса, било бойкот, било всякакви други прояви, т.е. да започнем ОТНОВО борба за правата ни!

43 годишният щангист пак си е мъж. Той просто си е натъпкал тялото с хормони и най - вероятно си е отрязал онази работа. Тези операции не го правят жена.

Букет от рози и щанги!

Той години наред е трупал мускулна маса като мъж с нормален тестостерон и не може да се сравнява с мускулнатаkаса на истинска жена!!! НЕ Е ЧЕСТНО!!!

BajMihal

Е що няма една "бивша" жена, да се състезава в мъжки спорт бе м.ма му ст.ра? Все в женските спортове се бутат...

Има една канадка дето се състезава с мъже в колоезденето.

BajMihal

И? Как е? Влиза ли в 10ката?

Едва ли.....

ЕГ*ти тъпотията :)

Хак да им е на транссексуалните! Искаха права - на им права! Сега за всички генетично предразположени лесбийкии като Мартина Навратилова ще е изключено да са шампиони. Като дойде "една" с адамова ябълка и триъгълни рамене, ще и стопи шансовете като сняг през май!

Навратилова не е транс бе момче.

аф

Ами човекът никъде не споменава Навратилова като транс. Той просто казва, че ако сега тя играеше срещу някой транс , той (то, тя, бах ли го какво точно), ще напука лесбийската ѝ кофа.

През 1936 година Хитлер нарежда на един скачач скок височина да учавства при жените, претендирайки, че е жена. Учавства под името Дора Ратйен (роден е като Хайнрих Ратйен), на 2 сантиметра от златото остава. Както виждате говоря за един ужасяващ режим, който не се спира пред нищо, за да покаже превъзходството на арийската раса. Германия не успява на домашните зимни олимпийски (остава втора), на летните се справя (за пръв и последен път печели олимпиада) благодарение и на много задкулисни заповеди и забрани на атлети от други страни. Хитлер дори прилъгва избягали от германия евреи, които са елитни спортисти: в името на родината да учавстват. Някои от тях след няколко години попадат в лагерите, едва ли оцеляват след това. Пак казвам - това е нацизъм и фашизъм отпреди близо 100 години. А сега, благодарение на евроатлантизма е напълно законно да пускаме мъже да се състезават с жени. Никой вече няма нужда да се крие. Аз лично категорично не го одобрявам, това е изключително нечестно предимство. Дори и на 43, този мъж е все още по-силен от много жени в спорта.

Нечестно предимство! Трансджендърите трябва да се състезават помежду си. В противен случай след няколко години, женският спорт ще бъде съсипан.

евнух, модерно на Запад

Не знам защо наричате жена, поредния кастриран хомусексуалист, премащ женски полови хормони. Участието на този евнух е несправедливо спрямо нормалните участнички, заради по здравата костна система и развита мускулна маса. Не знам защо, след като тотално изпедерасираха киното, което стана почти негледаемо, искат да съсипят и спорта. Кой нормален човек ще иска да гледа някакви кастрирани изроди ?

Тоя НЕ е никаква жена.. А някакъв луд, психопат или сакат с увредени полови органи... Педдеразите са ЛУДИ и сакати, без полови органи.. ПЪРВО, За да я има България, трябва пълна ЗАБРАНА за вдигане на шум с аларми, ЗАБРАНА за коли които вдигат шум с алармата си... АКо някой иска да си слага аларма на колата, нека му звъни ВКЪЩИ или на телефона, за да НЕ ИЗНЕРВЯ целия квартал или цялото село. И да могат да мислят НОРМАЛНО българите. По- добре да му откраднат колата или да я запалят, отколкто да се изнервят всички. Ако някакъв олигофрен- Митьо, Мечка, Мутра се домъкне БЛИЗО до къщата ти, и почне да ВДИГА ШУМ с аларми и кучета, трябва някой да убие тоя тъп олигофрен. Тия са Предатели, помагачи на турците.. Васил Левски и Христо Ботев са убили над 100 такива олигофрена - Митьо-вци, Мутри и над 1000 араби и турци.. ВТОРО, ако някой му се наложи да ходи в Лудницата, Психото , НЕ трябва да пие лекарства повече от ЕДИН месец.. Щото от тия психо- лекарства, хората умират и стават педдерази, ако ги пият дълго време.. ТРЕТО, в Турция, турците ядяли някакви ОТРОВНИ лайна, да да им РАСТЕ косата.. И от тия лайна, ставали педдерази... И затуй са направили дори- Истанбулска конвенция за педдерази. Искат да нападат Европа с педдерази.. ЧЕТВЪРТО, ако някой пие препарати, за да прави мускули, в ПОВЕЧЕ от необходимото. От това, може да му се увредят тестисите... ГЛЕДАШ да си ЗДРАВ, а мускулите са след тях.

Пич, ти си брутално луд, не знам как все още можеш да пишеш. Тичай още утре при лекар, сериозно.

Е, удариха дъното с тея простотии вече. Аман от педери!

Миналия век е имало в Америка олимпийска шанпионка в леката атлетика с куп златни медали. Даже е фигурирала в залата на славата приживе. След като загива при нелеп инцидент виждат че имала топки.... А нима атлетките, макар и родени като жени, не се опитват да станат наполоввина мъже като си объркват изкуствено хормоналния обмен? Според мен трявба: А - всеки да има равен шанс да спечели. Което ще рече - никакви категории. Б - наградите да зависят изцяло от интереса на публиката.

Много прост народ чете форума. След като не са разбрали мнението ти.

BajMihal

Ще ти задам един въпрос: Що няма една "бивша" жена, да се състезава в мъжки силов спорт бе м.ма му ст.ра? Все в женските спортове се бутат... Опитай се да осмислиш, преди да отговориш. След това ще разбереш, че за жените (истинските такива) просто няма да останат спортове, освен стрелба с лък, шах, кърлинг и такива, в които не се изисква сила. В другите, просто няма да имат никакъв шанс за титла, защото "бившите" мъже ще ги отнесат.

Тия ще затрият спорта...

Тези в МОК имат голям проблем ако го позволят това. Реално мъж ще се състезава при жените. След години всички лекоатлети ще са мъже например. Същото е и с художествената гимнастика, само че с противополжния пол. Извратена пабота и това трябва да престане.

E... как ше бягаш с отрязани ташаци бре. Сиг боли.

Свободното общество толерира половите възгледи на инакомислещите, а те са преследват единствено в азиатски тип диктатори като Бояришническата кочина, където алкашите мрът на по 45 години, както и африканските неоабориген обшества. Транс и би джендърите имат всички права и задължения както останалите граждани- и който не му харесва да напуска благоденстващата територия на хомо и хетеро ЕУ, и да отива в Кочината

Момче, ти си педер, а?

Не е педер, най обикновено хюмне е!

Гнус

Пълна порнография. Абсолютно трябва да бъде забранено. Заради рекорди и печалби вече на всичко са готови. Да си обратен го направиха модерно, а в същност това е болестно състояние.

Защо се допускат ПЕДЕРАСИ, да развалят олимпиадата?? Може да участва, но когато има нов вид спорт, "навиране на дървено колче в задника"!

cBupku?!?

Равни шансове? Друг път. Би трябвало да го/я бойкотират, но това е невъзможно, все пак олимпиадата не е всеки ден.

Направо в женският им национален отбор по ръгби да сменят жените с травестити.... Като се замисля си е доста добра тактика, реално няма да имат проблеми с титлите :) Но друго не ми е ясно - как така с едно кърцане на кУрнишона и малко естрогени и хоп вече си жена ? Ами, че то чисто генетично разликите са огромни. Значи тренира някоя мацка 20 години и накрая някоя сбъркана карикатура (3 пъти колкото нея) идва и и взима медала. Та ако всичко е наред, защо националите ни по футбол не ги пускат при жените? Може да направим някой хикс :)

Да не дава господ.

За да има правда нека всички мъже, жени и травестити да се състезават заедно и нека по-добрият да спечели.

Ей момееее, до скоро си вдигала ... пък сега щанги ...

ТОЯ /ТАЗИ/ ДАЛИ НЯКОЙ ГО/ Я / ПЛЬОКА? И КЪДЕ ТОЧНО?

по скоро е славянски от колкото англосакс, за славяните е типично жените да са едри и мусколести, а мъжете крехки и дребни за не знаещите да подчертая, че българите не са славяни, а траки тоест родоначалници на арийската раса

От къде са те изнамерили, бе!?

SU-152

Maйка ви пеераска............

Ще се гръмна..

Sha mi kacnesh na dvucevkata

Простотия след простотия в този днешен объркан (сбъркан) и загубен свят...

живеем в модерен свят и това е нормално. Младите да се учат и да не гледат комунистическите порядки от едно време. 21 век сме, не сме средновековието. Това са евро-атлантическите ценности и от страни като САЩ, Германия, Франция, Англия и други такива нормални народи да се взима пример, а не от Русия, Северна корея и Куба...

Само дето в посочените от теб държави, обикновенните хора масово се чудят кви са тия малоумия налагани от НПО и шепа политици. Опорката ти не издържа. Дори Катлийн Дженър оня ден се обяви против тия глупости мъже в женски спортове. Сигурно даже не знаеш за кого става дума ...

Това неговото е или ирония илиобратна психология. Доста е прозрачно. Не знам какл не сте се усетили.

“Chick with Dick”

Еми каквото и да кажем, според марксистите, ще реч на омраза, така че ще си замълчим тактично. :-)

Ако бях състезателка в категорията на тоя герой бих бойкотирал състезанието за да го спечели служебно бибипа.

Света се е превърнал в Судом и Гумор и после защо страдаме от вируси и пандемии...

Да бе, в супер благочестивото и безумно религиозно средновековие въобще не е имало пандемии. Само малко чума, ма то е за здраве.

Благочестиво е било нанайци. Хабер си нямаш от Средновековиетпо.

Содом и Гомор де казват

Трябва да направят нов пол, за Съществата със сменен пол

ОбъркА се свет

Най-смешното е,че с мъжки скелет и мускулатура пак не е първи в силов спорт при жените!!!

Нормалните страни да си направят свои собствени спортни състезания . Това като пълното отделяне на Нормалните страни от Ненормалният,Изроден Неморален,АгресивенАлчен скапан Запад като цяло! Във всяка област. Иначе Човечеството е обречено на гибел!

Чакам някакъв подобен да се пусне и в състезанията по художествена гимнастика

сред жените ще е.

Към новината