назад

Бойко Рашков награди наши олимпийци и предложи работа на Ивет Горанова

19:02 | 12 август 2021 26 11160

Коментари 26

Да седна на таралежа педерасът

Само така, Бойко е най-добрият премиер в историята

Този бойко е пълен лайнар ! Къде се бута ? Какви медалистки ? Какво общо има този прикрит рушветчия с българският спорт ? Вече няма нормалност в нашата Няма такава държава !

Малко конфликт на интереси имат зелените чорапи ... да се снимат нещо което е продукт на "упадачния корумпиран режим включително геноцид над българските деца (това е съвсем пресно)" ... та що да не пратят Рашков ... той морално няма на къде повече да пропада.

Иначе Борисов беше един от първите които почна да развива каратето като спорт. Един от първите с черен колан. Ясно е че бойните изкуства покрай него бяха с преференции .... Що именно тия дето им е осигурил условия да стигнат до върха да не го свалят в калта. Честито работно място в МВР. Едва ли ще е преди хората на Черепа в йерархията но пак се почва от някъде.

Хаххаа, хайде бягай от тука, тулупа всичко той е развил, но най-много чекмеджета си

Олипмийски шампион да охранява опашката за паспорти или да ходи да се бие с протестиращи? Не става! И защо Рашков не е поканил боксьорката ни, може би защото тя искрено си каза, че Спотното Министерство по времето на Красен Кралев навремето страшно много е подпомагал бокса.

С по малко от златен медал от олимпиада и симпатична муцунка за секретарки рашков не взима.

Румбата от кремъл са му забранили да награждава гимнастичките докато не се върнат на второ място.

Сега всички политици ще се снимат до медалистките ни с цел да оберат славата и да се правят на загрижени

Браво на Илияна Раева и гимнастичките. Отказа ли са да приемат почести от хунтата!

Значи са тъпи тия лесбийки

Смешко, Бойко е най-добрият ни премиер

Лекувай се! Не си добре.

С къв акъл се снимат с тоя? Той ясно защо се снима стях. Малко да се избърше в някой дето не е толкова мръсен.

От къде на къде тоя ще връчва отличия? Какво общо има МВР. Няма ли министър на спорта ако зелените чорапи са твърде заети?

tonk11

Е нали требва да го снимат и днес.

Те са служители на МВР. Има си звено, като в армията - Елитен спорт. Създават се условия за подготовка, пращат се заплати. Дългогодишна държавна политика.

Будала. Там чистачката на тротоара взема повече. Будала си, си !

Бойко Рашков ! И на новата ви служителка !

tonk11

Браво на момичето ама .....какво точно ще работи в мвр?

Нещо за 700-800 лв.

tonk11

Хубаво де, 700 -800, ама какво? Щото само с карате даже и там не става.

"Имам удоволствието да предложа на Ивет, ако желае, да се влее в редиците на МВР. За нас ще бъде чест тя да бъде сред нас и по такъв начин ще утвърдим авторитета на Министерството на вътрешните работи" Това на колко промила го е изтърсил?

Хубаво е да се каже, че за този 4 годиншен цикъл на спортистите и успехите които постигнаха заслуга има и управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов. Обновяването на спортните зали във всички градове, десетките нови спортни зали, физкултурните салони за подрастващите, подпомагането на всички спортове и спортисти, техните треньори. В момента тренират десетки хиляди деца в тази спортна инфраструктура. Резултатите не закъсняват. А Рашков е ясно, че пет пари не дава за тези спортисти, дори му е досадно в момента сигурно, но ПР-а си е ПР!

то заради това всички мъже-спортисти се върнаха със златни медали. зарибява каратистката за да я вкара на работа в левски (мвр) ще я направи комисарка и до там+2500 заплата

Към новината