назад

"Депресираната" Осака разгневи медиите след фотосесия по бански и други публични изяви

19:18 | 21 юли 2021 19 10920

Коментари 19

Грозно та дрънка

Jean Paul Sartre - L'enfer, c'est les autres. Адът, това да другите. Много хора си позволяват остро да съдят други хора, преди първо да погледнат себе си. Ако има някой праведен, който никога не е грешил, който никога не е вземал противоречиви решения, нека хвърли първия камък.

паре сака у сака.

Тая е много тъпа

Беше ми останал един кен от Циклон-а някъде тука...

да си богатее на мира! Значи не само тук имало медийно любопитство. Много чувствителни се извъдихте нещо, джърналистите бре!

Маймуна…. Превърнаха този аристократичен спорт в … маймунски цирк!

Наоми Осака хитрува и използва неолибералната вълна заляла западния свят - Black Lives Matter, движение #MeToo, и другите неолиберални леви движения проповядващи само едно - малцинствата имат само права и никакви задължения! И да си кажа честно никога не съм харесвал Наоми Осака като личност, винаги ми изглежда като лисица - хитруваща и лъжеща - само и само да се изкара жертва и в качеството си на жертва да излезе победител било то на корта или на финансовото поприще. Меко казано не харесвам подобни личности - подмолни, хитруващи, мишкуващи и прочие долнопробни качества. Ама това е съвременния свят - на почит е лицемерието, политическата коректност и правата на малцинствата. Но рано или късно всички знаем до къде води това, до къде стигнаха Содом и Гомор, и Наоми Осака се държи именно като дете на Содом и Гомор ....

Дъмбел

Полу- маймуната- Наоми Осака да бяга ОБРАТНО към Африка !! Ето как Англичаните са убивали негри- маймуни- Мароканци и ЗАВЗЕХА половина Африка до 1960 г, когато са родени повечето от депутатите в парламента ни.. Другата половина от Африка я бяха завзели Французите. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana

Още един дъмбел. Тя маймуна, а ти що? Хлебарка?

Много журналисти плюят вместо да отразяват. Написаното в тази"новина" без редактор е типичен пример за това.

И дава повод на белоснежните българи да си изливат помията в дирника.

Тия "дискриминираните" станаха много нагли вече!

… си отглеждай шкембето далеч от публични форуми.

Абе това black lives matter ще излезе някаква секта направо. Откакто Наоми Осака и Люис Хамилтън взеха да се пенят по въпроса дотегнаха с думи и дела на всички.

Я сподели с нас CV- то си да те обсъдим малко тебе.

Тая ще счупи тъпометъра така да се кефих като би Серина а тя по голяма лигла от нея ще излезе

… би Серена. А ти би съседа. Толкоз можеш. Не ти се сърдим. Ти що ѝ се сърдиш на нея.

Към новината