назад

ЦСКА пак стреля с халосни патрони и се провали в Русе - 1:1

19:58 | 25 август 2019 | Редактор: Динко Гоцев 18 4808

Коментари 18

говедата с кого ще играят сега в Европа? Нали минаха вече и този кръг и сега чакат групите в Ввро лигата?

Тези футболисти от ЦСКА с тези високи заплати и тази мудна игра и този баламски гол трябва да бъдат наказани от ръководството поне за този мач да не получат заплата,че като друго нищо не умеят ако ги изгонят ще видят как живее народа.

Толкова си могат Ловеч-Етрополе ... С тази си игра характерна за Ловеч-Етрополе, каквито и високи цели от средата не могат да се постигнат .... И в Европа са до началните кръгове - 1, 2, максимум в трети .... Манталитета си казва тежката дума ..... Резултати не се и очакват и за в бъдеще ....

ЛИтекс винаги с били домакински отбор

Голям невъввеж за ЦСКА! Трябваше да бият поне с 6:0! Що за защита е това? Такъв баламски гол отдавна не бях виждал! Дядо Петрович трябва да си ходи! Дамо човек с характер като Стойчо Младенов може да промени отбора! Крайно време е за нов треньор!

Какво стана с Ферарио Спасов, че да замести тоя сръбски некадърник.

ЦСКА фалира, ред е на Левски.

Нещастници. Това е.

Защо не давате дузпи на ЦСКА? Защо? Ако не давате дузпи няма да стане.

Горката топка, ако можеше да говори......

Това отборче,не му ли легнат,не може и един мач да спечели!!!!Добре,че са Царско село,Славия и Берое,че да имат сигурни точки.....

Те не могат да се оправят какви са и какво са, та ние ли.

Преименуван на ЦСКА тире София Литекс Ловеч. Собственик е собственика на Литекс Ловеч, играчите на Литекс Ловеч, и автобуса на Литекс Ловеч !

Това не е ли Литекс от град Ловеч ?

Това си е Кърпачев Ловеч.И да не се петни по вече святото име на истинското ЦСКА.Само Левски! Искаме си истинското ЦСКА!

ЦСКА "затвори " това е Литекс-Ловеч.

Към новината