назад

Флорентино продължава да оплаква Суперлигата, другите плащат по 9 милиона за напускане

14:40 | 23 април 2021 13 2497

Коментари 13

И кво са 9 милиона ?? На един ритнитопковец тримесечната заплата !!

Феновете на Левски да я платят.

ей, голем номер. И аз утре обявявам Световна СуперТруптерХайЛига на Земята да играем срещу Марсианската СуперЛига. И после викам всички футболни отбори, и който откаже да участва, ми дължи по 9 милиона еврака.

Ако са подписали предварителен договор, ще ти плащат като попове.

А можеш ли да ги накараш да подпишат предварителен договор или само си проветряваш устата?

Нищо не си проветрявам. На тебе ти е проветрена главата. Никой не ги задължава да подписват, те сами са се навили. В началото са били съгласни, подписали са предварителен договор, поели са определени ангажименти и после са били отбой. И ще си плащат за това. Много си ми умничък, пишеш, колкото да кажеш нещо. Като не са ти ясни договорните отношения, трай си.

Айде местете ги тези в секция Лайф! Ко' стана с Пулев?!?! Не спирахте да помпате латино-театъра дето го играха година и половина, а сега не плащат и мълчите! Същата работа и с тази суперлига! Изтеглиха едни 90 милиона, само че вие нищо няма да хванете

Кинти в небето!

Останаха два отбора в Суперлигата. Реал и Ювентус. Да почват да играят помежду си финал на Суперлигата всяка седмица при разменено гостуване и на неутрален терен. И без тва Ювентус от бая години е далеч от финала, сега се класира директно.

Не 'на кой', а 'на кого' бе, шебеци, научето го тоя български, шопи загубени! Да не говорим за дежурните правописни грешки - те са вече норма!

Тоя как ги прееба... Направиха нещо, което никой не иска. И отказалите се плащат неустойка.... леле, леле... тоя се наяде.

Как на кой, на JPMorgan, който осигуряваше парите, сега ще се нагуши с обещетението....

хаха дъртия каква пирамида им врътна. целия свят го видя , но всичко си е легално :)

Към новината