назад

Германия сложи край на българското участие на Евроволей 2021

21:59 | 12 септември 2021 | Редактор: Николай Петров 11 5176

Коментари 11

А какви екипи само! Толкова ли няма дизайнер да скалъпи нещо свястно ,все едно са по пижами

Довиждане противнЯци, на никого няма да липсвате.

Казах ли ви, че ще ни набият канчето? Тогава ми набихте минусите...

Нашите нямаха никакво настроение за игра. Все едно бяха там само да маркират присъствие. Ясно беше,че ще загубят , само като ги погледнеш с колко безизразни лица бяха.

безволеви,пълна скръб!Как може млади,здрави мъже да са като баби на терена!

Ужасна игра от нашите

Благодарим ти радев !!! Ти си нашият СРАМ !!!

Още утре италиянссия професор да се изгони. Аман от слаби треньори и от там слаба селекция. Никой от нашия отбор не беше на нивото на 1/8 финал. Нито Цецо, нито Скримов, НИТО НИКОЙ. С ТАКИВА , ДО ТАМ. ЖАЛКО.

Проблемът е, че отиваме с голяма кошница. Ясно е, че това ни е нивото. Нямаме разпределител, Цецо не беше на ниво, посрещачите толкова могат и т.н. Това ни е нивото сега и с всеки треньор ще е така. Дано влязат добри момчета след 2-3 години... Ти кой предлагаш да играе, пич?

Ами братя Пенчеви, ВМЕСТО Гоцев николай николов, вместо Тошо Скримо-Карягин, Мартин Атанасов-Дани Желязков, и този разпределител Сеганов е най- слабия от всички останал в България. Така, че Пранди да го натирят, както се подобава и да наемат Мартин Стоев.

222, това ни е най-доброто в момента. И дефицити във всички елементи от играта - сервис, посрещане, дистрибуция, атака, блокада. Всичко е навързано- не умееш ли едното, не можеш да компенсираш с останалите. Играеше им се на момчетата, но нямаха желание.

Към новината