назад

Героична България постигна баскетболно чудо!

19:48 | 13 септември 2018 | Редактор: Николай Петров 46 15103

Коментари 46

Абе, май за нашите е играл тоя Дий Бост, че се обърках малко от статията! Аз си мислех, че нашите имат и по други имена и фамилии, но се оказва, че съм сгрешил! Извинете за което! Иначе - Ура! Браво на интернационалния ни отбор за победата!

Мачкай нигерите !!! Ред е на блядовете :)

Кой сволоч ми сложи -1 ? Нека борене на мурзилките да започне сега

Ало, блядчо, не обиждай най-добрия ни играч, бе! Да не си мислиш, че ние, черните българи, ще ти стоим мирно и ще ти ръкопляскаме за изцепките? И ако така продължаваш да обиждаш, брат ни Дий Бост няма да играе другия мач и ще видиш тогава какво можете без нас!!!

Браво и напред!

Еми браво.

Както се вижда, хейтърите не спят - налазили са и тук! Престижна победа за баскетбола ни, за България! Поздравления за момчетата и треньора - и запазете устрема и борбеността и занапред! Радваме се на успехите ви!

НЕ СА СЛУЧАЙНИ. ТЕ СА РУСНАЦИ И ТУРЦИ.

...и вече сме стабилни, като пръч на лед!!!

Когато всяка българка роди и отгледа по 3 деца тогава ще е героична.

Сакън. Искаш да се увеличат селските дебили ли? Само образованите българки с развитите мозъци (0.1-0.2%) трябва да раждат.....

Е, гати тъпото заглавие-геройчна българия! Звучи като окъсана българия. Баскетбол на кой му пука за тъпия спорт.?

Героична България!

Откачихте съвсем! Та това е само един мач... чак изумително постижение. .. баси въздух под налягане..

Героично постижение е ,че България победи Франция! А въздух под налягане е пръднята която антибългарските тролове поехте директно в гърлото от Героичните ни Български Задници!

Страхотна България на баскет...вървим надолу на волей...въпрос на мениджмънт и най-вече на треньорско ръководство....Пламен Константинов ми е като Стойчо Младенов(ЦСКА-р съм!)..лимитиран отвсякъде,елементарен за прогнозиране...

Епицентърът на събитията и интереса се измества от футбола и тениса към баскетбола и художествената гимнастика! И явно има защо!!!!

Къде е видя тази "ГЕОРИЧНА " България ,бе дженди ? Тя България си заминаваааа....копае ...дъното... "ГЕРОИЧНО" копае ...

Ох! Умирам от кеф! Браво момчета! Най-сладката победа! :)

Много трудна но и сладка победа. Напред юнаци!!!

Браво !!!

Стига с тези измислени чудеса. По времето на сощиализма ги гимахме достатъчно. Сегашните спортисти никога няма да постигнат това, което постигнаха техните предшественици тогава. Сега се опитват с псевдо-постижения да ни отклонят вниманието, че сме бедни, болни, онеправдани и излъгани.

че толкова ли не ви дават пари от централата за кебапчета и гинкобилоба? Радвайте се на успеха на България над франция...или пък може да се радвате,че няма режим на тока...

Бенчо, мидю, ведко помио бедна и платена от посрано!

Така е.

Поздравления за Победата!Продължавайте да ни радвате!Желаем ви много успехи!

Браво и успехи в бъдеще юнаци !!!!

На сред Ботевград , ми звучи , като насред Париж , дираджии по спокойно с изказа.

Подобни евтинджосанки статийки като това пасквилче ме карат да се заливам бравурно-кикотещо се от звънкия смях на Пренебрежението. Отново надценихте тотално чувството ми за хумор! Какво чудо, какъв български баскетбол, какъв отбор! Гледах срещата наживо и се възхитих от професионално-дозираната игра наа френските играчи-аполоновци, а безцелно-хаотичното лутане на българчетата ме изпълни само със съжаление и известна доза срам!!! Българските "баскетболисти" успешно могат да конкурират "Подуенските баби", които обаче са доста по пъгаво-подвижни от тях! Виж, относно крясъците, виковете, цирикането, псуването и гласово-хоровото тресене отборчето на булгаристанските мом(и)ченца надмина дори и децибелите - "волумето" на професионалните шопски погребални оплаквачки! Красиво-мускулестите френски мачовци нарочно подариха победата на булгаристанската сюрия - от съжаление! Каква добронамереност, какво великодушие, какво съчувствие, каква емпатия! За мен морално-етичните победители днес са френските баскетболни "ален-делоновци", които за сетен път показаха на техните екзалтирано-вибриращи фенове (като моя милост) що е истински професионализъм, тактически прагматизъм и обмислено-ментална дозираност във всяко едно отношение! Поклон!

Тва сарказъм ли е?Много безвкусно и по съветски тъпо!

досадна си. много пошло.

защо не се скриеш някъде и да си се кикотиш бравурно със звънкия смях на Малоумието?

Ега ти дойде на гости аполоновеца Мустафа Фал, да ти изпие кило и половина ракия, да заспи под масичката в хола и цела нощ да се чудиш какво да ги правиш тия 217 см и 140 кила :)

златна победа, наистина. поздравления!

Какви са тези откачени заглавия? !Каква е тази героична държава?! 2 000 000 бедни и възрастни хора не могат да си купят кисело млеко и хляб! Тези нашенски журналисти направо превъртяха!

Нинова ще ги оправи пенсионеерите бе! Ние се радваме на спортистите които прославят България!

Хубаво ще е и Иран да .дарим след малко на волей.Кат ще е черна, да е гарга/

Българи-юнаци !!!!!! Мачкай африканците !!!!!! УРААААА !!!!!

Имаме силни спортисти , това е!

Честита победа на момчетата, но хайде малко по-кротко с героизма, словесните свирки и другите удоволствия. Разваляте ни радостта от победата.

Браво, все така напред и успехи

Браво, все така напред и успехи

Като започнат постоянство ги хвалете. Сега от кеф ще се напият и в следващия мач ще ни размажат някои смотаняци.

така

Към новината