назад

Грешникът за Англия наруши мълчанието: Разкая се за дузпата и нападна расизма

23:27 | 15 юли 2021 27 4660

Коментари 27

Всъщност защо ги вземат в национала. Да вземат само родените там. Не че няма да има пак цветни, но така някой пуснат отнякъде си, неангличанин, дразни, дори да не е цветнокож.

Ей ти идиоти в действие. https://youtu.be/x0eix2YAn6k

А преди година всички не но ни сочиха с пръст. Какво самобичуване беше. А ВВС даже направи репортаж как пребиват италиянци и черни по улиците на острова.

Нападай мръсния маймун !!!! мачкай гнусните животни !!

Вратаря на Италия го обвиниха в расизъм, спасявал дузпи само на чернокожи.

Все пак футболът е една игра, в която някой трябва да победи, а друг да загуби. Това, че не е вкарал гол от дузпа, показва, че е по-слаб - психически, физически и т.н. А за расизма - крайно време да спре да се спекулира. Наказаха нас, а пък за Англия си мълчат. В България никога не е имало расизъм и сега няма. А Англия с колонизторските си войни продължава да има проблем. Но нали са Кралство, на тях им е позволено. И не е ли смешно треньорът им да получи рицарско звание. Но това са англичаните - с голямо самочувствие.

Ето и случай в който българин беше замесен в расистки скандал Навремето, когато нямаше чак такава борба срещу расизма, Стоичков бе призован от УЕФА да се извини на Марсел Десаи за това, че го бе нарекъл "негър". Стоичков каза, че няма проблем и ще се извини, стига Десаи да докаже, че не е негър.

Италианците си опропастиха техните дузпи - първата и последната, което на 100% означава загуба! Просто Саутгейт беше направил грешен подбор за дузпите. Колкото до въпросния г-н сака, ако 3ма бели изпуснат дузпите за Нигерия на финал на световно дали ще има ли любов между раси, полове и възрасти? Автоголът на Колумбия през 1994г. доведе до убийство след това. Стига сте мрънкали заради 15 пияни хулигани!

Все повече се убеждавам че тоя остров е населен от сбирщина идиоти..Ми че вземете и го. Обесете тоя щото изтървал няква шибана дузпа....маи че ,всички сте си островни маимуни независимо дали сте бели или черни...

Стига бе,те са най-големите демократи и никога не са били расисти а само глобяват другите държави за това.........НЯМА ПО-ДОЛНА И ЛЪЖЛИВА НАЦИЯ ОТ ТЯХНАТА,така са лъгали години наред индийския народ но цирка им свърши!

Грешката е на треньора,който така подреди изпълнителите.

Оф горката маймунка. Значи ако някой го псува че е изтървал - значи е расист ???? Голямо криене зад тая карта с расизма. И педал не можеш да напсуваш за каквито и да е, дори да е виновен за Нещо щото ще те обвинят я хомофобия.

Що на тоя дядо му да не е бил лорд, че подскача против расизма. Бате черен си и това си е, а други хора са бели, жълти и т.н. няма нищо срамно в това.

Белите не можели да скачат.... А черните не могат да вкарват дузпи!

Горките идиоти! :) Де к'вото осерат - все расизмът им виновен!

Тъп ход от страна на Саутгейт(или премерен),е да остави черните да бият последните дузпи.Ако вкарат добре,ако пропуснат-черните са виновни.Англичаните винаги са били расисти граничещи с фашизма.Те мразят най-силно.Ако англичанин участва в сбиване,той се бие за да убие.Това е проблем,с който тяхното общество се бори десетилетия, и не може да се справи.Според мен си заслужиха загубата на финала.С 1 точен удар за цял мач?!Саутгейт щеше да стане СЪР.

zahsto southgeit,ne e li southgey

В автобуса: - Мамо, мамо, маймуна! - Аз не съм маймуна, а негър! - възмущава се чуждестранният студент... - Мамо, мамо, тя говори!

Маймуна маймуна ..и говори нещо за мама

Треньорът взе крайно глупавото решение да вкара двама футболисти 30 сек преди края на продълженията и да се довери на трима млади, неопитни и черни играчи- не съм расист, но не отричам разликите - всяка раса си и дори етнос си има силните и слабите страни, повечето черни са емоционални, но забавни и музикални, северните народи са скучни, но устойчиви, ние... дълга тема

Но все пак смятам, че е имало причина Господ да ни създаде на различни континенти.

Тези, които са искали да еволюират и да поумняват, са се преместили по- на север, сблъскали са се с 4-те сезона, принудили са се сами да си отглеждат и да консервират храната за зимата, да гледатживотни. Това е развило интелекта им и е накарало кожата им да избледнее, понеже меланинът за предпазване от слънцето вече не им е бил жизнено необходим. Тези, които се предпочели да си останат на топличко, с осигурена целогодишно храна и безгрижен живот.. е, те не са поумнели, ама грам, нито са се научили да планират, технологии и наука да развиват... За сметка на това постоянно са поддържали спортна форма - да бягат от гладните хищници, а понеже много-много работа около осигуряването на прехраната са нямали - в свободното си време са се научили да пеят, свирят, композират... в това ги бива най-много - в спорта и в музиката! И не разбирам какво е това расизъм?! Аз му викам "Всяка жаба да си знае гьола!" Нито някога черньото ще стане бял, нито жената - мъж, нито геят - родител...

Англичаните не са расисти, ама е добре черничките да си вкарват дуспите! ХАХАХАХА....

ти черна маймуно искаш да се фукаш в инстаграма и да вземаш само позитивите. Нема да стане като си влязъл там ще търпиш и негативите. Никой не те е карал насила да си правиш профил, ама нали си тъпа маймуна толкова ти е акъла.

Смешник жалък

си травестит... нали?

Като докажете че не сте черни тогава ви признавам. То реално вие ни изкарахте расисти заради двама-трима души, а вие сте посмешището на Европа

Към новината