назад

Григор Димитров гледа към първи финал от почти 4 години в събота вечер (Програма)

08:37 | 16 октомври 2021 | Редактор: Динко Гоцев 16 8821

Коментари 16

Григорета в момента я подготвят за полуфинала: яки анални муШки от закоравели анадолски ебачи, все роднини на Лолитка. Пръв обаче винаги го пЛяка в дупЛяка, Османов - милиардеринът ... Накрая Османов разбрал, че колкото и да е еБал, ако не бодне лято чушле в косматото Григоретино дупе ... ефект нямаааааааа !!! И така на пазара в Монакото от 1 месец има дефицит на люти чушки !

Григор гледа към полуфинал в момента.Към финал ще гледа ако премине през полуфинала. Ще се радвам при негова победа.Страната ни има нужда от позитивна енергия.А не само да четем кво казал Слави,Радев,Корнелия,Бойко и не знам си кой още.(Пулев примерно)

рядко се възползва от късмета си, дано и сега е така

Съветвам всички, да гледат мачовете на Григор! Напълно е преобразен. Дори и феновете на Федерер и Джокович ще намерят нещо за себе си в играта му. Невероятна фенска маса по целия свят (лични наблюдения по чуждестранни форуми) е очарована от играта му, жадна за техничен тенис на фона на силовия, който преобладава в момента. А невероятното воле при 1:1 (30:40) в решаващия сет срещу Хуркач, ще се дава за пример на начинаещите, дълго след като няма да сме на този свят!! Респект..

На Григорий нали знаете, като му "се отвори прозорец" какво следва? Дано ме опровергае този път, но... Нори играе изключително силен и разнообразен тенис, а е и левичар, а Григорий не се обича с левичарите :)

Добре, ще бие и тук. После го чакам този сладур. Тренирах с моя играещ треньор Вазелин Куркумадзе и ми каза, че нямам проблеми.

.

Браво и успех на Гришо! Дано стане шампион!!!

Предполагам, че фенчетата му, ще стоят до сутринта, да го гледат. Дано си изгризкат ноктите от яд!

Ще е голям кеф да падне преди финала! Ама точно му е подредена титлата! Явно се е назобил с лекарствата на Серина. Нали и той беше много болен? Сигурно има разрешение от уада. Иначе няма как изведнъж да е толкова добър, като до сега отпадаше в първи кръг. Дано британеца да го отстрани! Бий монакото, бий бий!

Ей я простачката се изходи. Сън не е спала да дриска по Гришо. Къде е половинката ти Видорета, ма нещастнице? Още не му е починала смяната на модераст в сайта ли? Двамата сте звездната еднополова двока на Дирника.

Доколкото си спомням "Мастърс" турнирът се провеждаше веднъж в годината, на който участваха само първите 8 и играеха всеки-срещу-всеки (за последното може да ме лъже паметта). Това се случваше в края на годината след всички турнири. В България също имаше такъв турнир, организиран от Берберян, под надслов "Искам, вярвам, мога". Беше изключително престижен и недостъпна мечта всички, освен първите 8. Днес "Мастърс" няма тази харизма, обикновен турнир с по-голям награден фонд...

Това не е предимство, Григор никога не е играл силно от позицията на фаворит.

Ей, манго от Хасково почти стигна до финал! Като написан му е! Отпаднаха Зверев и Циципас. Дано британеца да го отстрани! Британия срещу Монако!

Ще е тегав мач. В Маями падна от този заради голямата влажност. Не издържа физически. Да не говорим, че цял сезон го мъчат контузии. Ако всичко е наред трябва да го финишира в два сета.

Към новината