назад

Григор Димитров се свлече с още три места в ранглистата

12:13 | 14 юни 2021 30 3199

Коментари 30

Стига бе. Тоз още ли играе?!

Мислех че е приключил с тениса!!!

Само 3 ли . Трябва да са 103

Боли ме фара за тоя каун

Да ви имам и статията...сред първите 20 в света, свлякъл се бил. Изкарахте все едно е извън първите 100

Сксоро ще бъде там !

Май само Лазаров и Андреев са помръднали лекичко в правилната посока. Но иначе пак са си там, в миманса. Интересно Димитров още колко ще издържи и ще се задържи преди пак да достигне стотарката....Ма много чупливи нещо бе-е, да не излезе човек срещу тях - веднага закуцукват или се хващат за палците, да ти стане жал опнякога чак! А си водят половинките и ги чакат в хотела, снимкат си се, веселят си се, готвят си, туй-онуй, разхождат си се, майтапят се, с една дума - стационарно лечение отвсякъде. Като виждаш, че не вървят нещата и наистина често не си във форма, просто смени бранша, откажи се достойно, създай школа и предай немалкия си опит, а не се излагай повече, мен тате така ме е учил!

Да ти имам изказа, речника и махленския ти ум, Пишещий: Свръх тъпо е определението "Григор Димитров се свлече...", а ти от коя миша дупка надничаш, че даваш такива квалификации? Осъзнаваш ли, че става въпрос за топ 20 на планетата, или?

нЕма значение, важното е, че си има женичка...

Григорета, Григорета ... ти освен да въртиш минета, май за друго не ставаш

Свличане ли е да си сред първите 20 бе, малоуми! Като следващия БГ тенисит е 341ви, озаптете се малко

341 ви ама с невероятен прогрес . На живеещите сега българи желая докато са живи да видят поне още Един българин между първите 100.

Да ви кажа. Манго от Хасково, вече е излязъл на корта и е тренирал Провел е тренировка с 13 годишен талант. Не се знае кой е победил.

ГРИШО .... НА 10 000 ТОЧКИ ЗАД .... НОВАК ДЖОКОВИЧ .... ДЕЛИ ГИ ЦЯЛА БЕЗДНА .... ЕДИНИЯТ СЪРБИН, ДРУГИЯТ БЪЛГАРИН ...... ОТ СЪСЕДНИ СТРАНИ И ГЕОГРАФСКИ РАЙОНИ ... А РАЗЛИКА ОТ НЕБЕТО ДО ЗЕМЯТА ..... КЪДЕ Е ГРИШО, А КЪДЕ Е ДЖОКО ..... КАК ИГРАЕ СЪРБИНА И КАКВИ УСПЕХИ ПОСТИГА ..... И КАК ИГРАЕ БЪЛГАРИНА И КАКВИ УСПЕХИ ПОСТИГА .... РЕЗУЛТАТИТЕ И ТИТЛИТЕ НА НОВАК ДЖОКОВИЧ, ГОВОРЯТ САМИ ЗА СЕБЕ СИ ...... ПРОСТ ФАКТ ....

Голям свлеч тоз Гришо.....

Много драма в изказа, малко смисъл реално. Вие също се свличате с този стил на писане. Бъдете обективни, толерантни, информиращи, безпристрастни. Смешни сте.

А не се ли сурна няколко места?

е неудържим...

Българин - 20-ти в света в най-важния мъжки индивидуален спорт! Много години в челната 20-тица! Дай Боже всекиму такова свличане! Свлякъл се е в петите мозъкът на драскача, употребил тази дума!

Ей, няма да обиждаш на българин! Той си е чист монаковец! 100 %. Там е у дома!

Най важния мъжки индивидуален спорт?!? А кой е най маловажния???

Фигурно пързаляне

Не просто се свлече, направо се сгромоляса!

Разпраха го и го изтърбушиха! Катурнаха го яко!

Това е уйдорма! Как може така? Та той не игра. Трябваше да качи три места! Гаднярите се гаврят с манго от Хасково! ПП: Да питам здравословно как е? Ще играе ли на Уимбълдън?

А ти, макар и да не си манго, и на сън не ти се е присънвало, което това момче с огромен труд е постигнало.

Явно си новичка във форума. Простено да ти е! Всички знаят, че мразя манго от Хасково!

Не се свлече ами се изхлузи...

СВЛЕЧЕ? Копаете дъното с тези заглавия. А петю блъсков, шишевата подлога може да е горд, че е възпитал такива кадри като вас...

Не всеки може да е възпитаник на партията майка като теб цървул долен та ще се борим да не станем като теб:)))))

Към новината