назад

Григор преди сблъсъка със световния №3: Вълнуващ мач, можеше да е полуфинал

10:29 | 25 октомври 2021 | Редактор: Динко Гоцев 14 9254

Коментари 14

Давай дришо

Адиос, Алфонс гордост на чалгари и мутри.

Григорета, Григорета ... докога ще въртиш по турнирите минета ??? Добре че Османов и другите от Анадола, почнаха да му запълват и дупката отзад на тоя нещастник. Мисля, че е редно да се съберат първите 20 от ранглистата. и да му теглят по един К.Р на Дришо.

Като му види човек гадната, брадясала физиономия, му се повдига! И по лошо ще става!

Идват млади лъвчета, дето ще бият дъртака! Ще се мандахерца по турнирчетата до първи кръг, и това ще му е! Успех на Циципас!

Изтрили са ми репликата до оная парцалеса, но нейните глупости и тези на Видор си стоят. Та отново. И на 3000 място да отиде, ти човек няма да станеш. Ще си стоиш на маймунския си стадий на развитие.

След това е Австралия. И там 360 точки има да губи! Ще се смъкне окончателно и завинаги! Дано се свлече и да не чуваме повече за него!

Кой го брои нашия за нещо...

"по дяволите".. "дяволски"... тоя гришпундер много дяволит станал

На манго от Хасково, турнирът пак му е нарисуван! Циципас не е във форма. Ако го бие, монакото може и да спечели турнира! Стискам палци Цици да бие! Гадът ще загуби 70 точки, и ще отиде пак 26-28 ми. След това е Париж. Там има да губи 360 точки. Отива след 30 то място и скоро ще бъде квалификант, а не поставен! Това ще му е краят на безродния егоист!

Браво кенеф. Пак безценна информация "от кухнята" .....сега поне олекна ли ти като се изака тука?

патологична завист... чак те боли. нищо чедо, изхождай се тук ако ти става по-леко. не ни пречиш

Мачкай ЦИЦИпас, Гришо!

:)))))))))))))) знаем какво може да мачка асковлийчето:)))))))))

Към новината