назад

Илиана Раева обяви: Ансамбълът се отказва, не успях да ги разубедя

20:27 | 28 септември 2021 37 22065

Коментари 37

Юлия Байчева, Силвия Стойнева и Бранимира Маркова са хероинови наркоманки и наркотрафикантки, както и повечето треньорки.

Да не забравяме че журито им помогна последния път!!!

Сега ще се фокусира на лецка, а после ще ги разпусне

другарко Раева, малко им плащаш. Днес всичко е бизнес, няма спорт за удоволствие, или потурчване по рамото

Да ве по 250 бона на калпак за златен медал на олимпиада и доживотна пенсия по 1200 лв да не са луди да си докарват травми хаха

Към тези суми трябва да се добавят и милионите, похарчени до момента за тези псевдозлатни медали без практическа стойност! Надали има друга държава сред нормалните с развита икономика и висок жизнен стандарт, която да раздава такива огромни суми за тоя що духа. Тия пари нито ще подобрят образа на България пред света, нито ще привлекат инвеститори или туристи, нито ще повишат стандарта на живот тук, дори няма да вдигнат нивото на масовия спорт, което всъщност е важно за една нация. За върхови постижения трябва да се борят професионални спортисти, които да носят реални приходи както за себе си така и за държавата.

Плаща им не Раева, а държавата, т.е. ти и аз, глупако! А Раева смучи най-много!

Консуматори! На държавни пари без ден трудов стах.

Ако ви е удобно, преди да почнете, първо се научете да пишете. И това не е само за теб.

Всичко е добре.. Само че тая - Лаура Траатс няма каво да прави в Български национален отбор.. Тая да вземе да си оправи името или да се маха от България. Такива често стават Предатели... В националния отбор на БЪлгария ИМА място за Лора Трифонова или ЛораТервелова или ещо подобно ... Но такива с имена- Лаура Траатс, да си ходят към Холандия... или да си ОПРАВИ, смени името и да стане БЪЛГАРСКО.. А тоя Азнавур, писал по- долу, ще е инзтересно да докарат един Африкански СЛОН да му пукне гъзза на тоя арабин. И после да пуснат арабина да бяга с РАЗПРАН гъъз към Турция. Голям смях ще падне..

Цървул!

Не ги мислите кво ще работят после. Я треньорки на деца, я манекенки, я на повикване от богати батковци загорели за млади грации.. и какво ли още не. Вие му мислете, че иде Жан Виденова зима, в която някои ще оцеляват, щот кат си платят тока и ще трябва да си ядат тва дет с.ерат.

1. Най-голямото уважение за огромния труд на децата! 2. Всичко което са спечелили р тяхно и заслужено. 3. И израелката се отказа. 4. Логично следствие за да се замажат шашмите на олимпиадата.

Млади момичета, искат да живеят, да се клецат, а това е несъвместимо в спорта, с който се занимават. Секса им е позволен в определени случаи, но и забранен при интензивни тренировки и предстоящи състезания. Понякога са принудени с месеци да не го правят. Пийва им се алкохолец, пафка им се цигарки, зажаднели са за всекви пороци. За кога да отлагат, живота изтича като пясък.

Лесно й е да ги убеждава. Тя не се състезава, не тренира, само пътува с тях и обира лаври. Може би момичетата вече са уморени, но раева откъде да знае.

Тя много добре ги разбира .. чете ли статията?

Как от къде да знае Раева?! Нали и тя е била състезателка!

Ще издържат бабите и дядовците си, ще взимат няколко пъти по-високи пенсии, защо да се трепят повече

Ем нормално, като прекратят тия пари дет сега ги изкарват с много труд и лишения, ще им ги дават ей така като олимпийски пенционерки, и аз бих се махнал, все пак живеем в любимия ни капиталистически строй

Е може пульо да ги замести, той е мултиталант.

Браво Момичета ! Големите спортисти спират когато са на върха. Затова остават в спорната история като шампиони.

Странно нещо е живота, тези момичета са се утрепали от лишения, тренировки, диети и личен живот. Но отива една пикла на тяхната възраст, сваля си сутиена, и показва голо дупе пред някой фотограф, и излита в небето. Кинти, известност, тв участия, фенове, "кариера", и мъже в краката. Изкуствени мигли и чужди цици, убиват за секунди години труд

Ами замисли се защо е така. Ако мъжете не бяха толкова първични,да търсят само въртиопашки и да мислят да си задоволят нагона,тогава нямаше да има такива каквито ги описваш. А тях ги има,защото има някой ,който плаща.

Да играеш с ъс счупен крак на болкоуспокояващи ,дори и така болките са непоносими.Ни Илиачето иска олимпийски медал .Браво на момичетата,не на нея!Затова и се отказват,за амбицийте на една терньорка с цената на непоносими болки.И какви са последиците от това за момичетата!?Те са гордост за БГ! За нея трябва да се помисли дали е така!!!

Няма драма, те достигнаха върха и сега ще отстъпят място на следващите... разбира се не може да очакваме медали в самото начало.

ПОРАСНАХА ВЕЧЕ, НЕ ИСКАТ ПЛАСТМААСОВИ ТОПКИ И БУХАЛКИ, А КОЖЕНИ. МОЖЕ СЛАВУЦА ДА НАПРАВИ НЯКОЯ ДУПЕТАТКА.

Иблияно, щъйбъугзъ

Целата ви фамилия сте прости като гъз. Ама алчни.

Ами разбираемо е и естествено.. в тоя спорт няма РОКИ 5...

Взеха парите и кой от къде е!

С това евтино мислене има много да страдате в живота......

Volkano

Човека е прав - пачката е важна. Нищо друго по-важно няма. Някоя ще каже здравето - ама здрав без пачка няма как да останеш, пак си трябва.

Илианка не се отказва Кешаутва..

Не мога да си представя тези момичета какъв реален живот живея. Нормално е да си искат нормалния живот като другите жени на техните възраст с всичките му там плюсове и минуси. Някой ден човек се обръща и се сеща, че с медал от олимпиада или световно не се гради щастие. Зад тях стоят огромни лишения, болка, тъга и какво ли не

Към новината