назад

Кардиолог: Ериксен е претърпял сърдечен арест, едва ли ще го видим пак на терена

11:17 | 13 юни 2021 | Редактор: Динко Гоцев 77 62348

Коментари 77

Точната диагноза у каналопатия вродена която не у диагностицираня от Великите кардеолози и това не у енфаркт.ть вади до кямерна мъждене т.е.арест Но не искат да признаят защото това означава ме са го пуснали без да ь знаьт. Иначе ще ги уволнят. това не е инфаркт.Проста хитри яма хитри тъпяци.

За кой ли път, четейки коментарите, се убеждавам, че Бай Ганьо разбира от всичко - и от медицина, и от фубол, и от пилитика! Чел недочел, разбрал недоразбрал - изказва се, поучава, професорства по всичии въпроси!

Разбирач умрел

Кяер го спаси, не лекарите

А ваксиниран ли е и с какво

Виждам, че доста от коментиращите не правят разлика м/у инфаркт и сърдечен арест. Това са две съвсем различни неща. Жалко, че младежа няма да може да играе футбол, но е жив. Шапка свалям на екипа от лекари на стадиона, защото при сърдечен арест, времето за реакция е много по-малко отколкото при инфаркт.

Инфаркт и сърдечен арест са едно и също бе разбирач

Ходи стани лекар като толкова разбираш глупендер. И не лекарите го спасиха, а бързата реакция на Симон Кяер

ЗОБ!

На фона на подобни случай преди години, които обаче завършиха със смърт, толкова ли е трудно да се досетите, че е прекалил с допинга?!

Ами трудно е, имайки предвид как ги следят. И че не участва в едно първенство, а в няколко паралелни състезания, с различни организатори и отбори, медицински екипи ... става просто изключително трудно да се скрие допинг.

Някакви цигански - турци и негри са тръгнеали след тоя да го изнервят с аларми !!! Всеки човек в Европа да трябва да убие поне един арабин, сириец, турцин , китаец или негър- маймуна, за да има ДЪРЖАВА. И да му запали колата за да НЕ изнервя всичк ис аларми..

Абсолютно доказан факт е , че ваксините предизвикват тромбози ! ( а инфаркта е тъкмо това ) ! Абсолютно доказан факт е , че ваксината на Астра Зенека Е ЗАБРАНЕНА в Германия и Холандия ! Абсолютно доказан факт е , че за да замаже гафа , Астра Зенека преЕтикира ваксината си с НОВО търговско име , ноооооо ... а абсолютно старото съдържание ! Абсолютно доказан факт е , че вече доста популярни и иначе ЗДРАВИ хора си отидоха от този свят СЛЕД ваксинация срещу Ковид 19 ! Примери : Ваня Костова , Георги Коритаров , Лорина Камбурова , Д-р Владислав Русинов от Бургас и др. Най-лошото е , че май всичко тепърва предстои !

Аре пак си провери фактите. Лорина Камбурова не се е имунизирала! Където си го чел е пълна лъжа и измислица!

Само дето фактите ти бе са факти...

От всичките ти " факти", единственият верен е за името на ваксината... Всичко друго е ЛЪЖА (точно с главни букви, жалко че не могат и да се одебелят)!

Леле кви хора има...нямам думи. Покажете малко уважение към човека

Някои хора са пълни идиоти...тук става дума за човешки живот, а вие не го зачитате

Ако е бил ваксиниран за ковид това обяснява всичко….

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей. Как не умираш от погнуса като се сетиш кой си и какво си е мистерия.

От ваксина почина и един на маратона във Варна. В идеалнп здраве

Не е вярно.Починалият мъж на маратона във Варна беше бургаски лекар и беше вторият ваксиниран медик от началото на ваксинацията в града.

Няма да признаят, че е имал ваксина. Обаче Всички футболисти са ваксинирани.

То да имаше ваксина против умствена изостаналост та да не ти се налагаше да се прехранваш като щатен врякалник щеше да е по-добре ама не би. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

ти, наврякали се? Мууууу

Той "призна" (!!!), че го е познавал ... Клети, тъпи, неграмотни. След колко бой е "признал", а?

Ако човечецът беше пил по 1 аспирринче на ден за разреждане на кръвта, белята нямаше да се случи.... Той трпе всички вйруси и предотвратява инфаркт и инсулти

Като чуя името шарма , изникват асоциации на диария и смрад

Сърдечният арест в България се наричаше инфаркт, доколкото си спомням , отдавна не ползвам български. Изглежда 16 годишните преводачи в Дир също...

За да помниш първо трябва да си учил и съответно знаел. Ама пусто първо пишем, после може и да потърсим инфо, ама най добре да си останем само с писането... Внезапният сърдечен арест се различава от инфаркт (сърдечен удар), но може да се появи по време на инфаркт. Внезапната сърдечна смърт, наричана още сърдечен арест, представлява рязко преустановяване на сърдечна функция, дишането и съзнанието. Състоянието обикновено се дължи на смущения в електрическата активност на сърцето, които прекъсват помпената му функция, като спират притока на кръв към тялото. Сърдечният арест причинява половината от смъртните случаи от сърдечни заболявания. Честотата на внезапната сърдечна смърт е паралелна с тази на коронарна артериална болест, като пик се наблюдава при хора на възраст 45-75 години. Мъжкият пол е три пъти по-често засегнат в сравнение с женския.

Сърдечен арест е точно инфаркт глупак

Щом не ползваш български значи си родоотстъпник. Чети малко, сърдечен арест е сърдечна аритмия

Имаш грешка. Арест означава "задържане", т.е. спиране на сърдечната дейност, нарушава се кръвният поток. Един от честите странични ефекти на ваксините против ковид19..

Страшни дебили сме , комплесирани идиоти кво ви пречи човека,милионер или бедняк какво ви засяга,всеки сам според кадърността си си урежда живота,тук просто е нужно малко човещина !

Нещо за допинг тест споменава ли се? Темата не се пипа,нали? Ама лигня потече на талази.

да е жив и здрав,че е твърде млад .

Сигурно е ваксиниран обаче, нали? Те това ви чака ковидарите и надали някой след 1 мин вече ще ви прави сърдечен масаж. При него по-бързичко се появи щото е спортист, а при вас след годинка-две

Не е бил ваксиниран

Мнението на италианският лекар не ме убеждава в това. Споменава единствено за ковид, но не казва нищо за ваксината

Извинявай, ти колко медицински или фармацевтични дипломи имаш?! Аман от дебилни антиваксъри, които си правят прочуванията и си диктуват философиите от тоалетната чиния.

А ти колко имаш, че препоръчваш "ваксини"?

Дали не е от зоб?

И колко души на ден ПО СВЕТА претърпяват сърдечен арест ? И да беше чувал някой някога , някъде за този Ериксон преди сърдечния му арест ?!? Що за олигофрения , що за манипулация вместо информация !!!

Не се заблуждавай, не си обикновен, рядко тъп си човече. Чак си се вдлъбнал.

На ден се рабдат 143 000 и умират 60 000 и как и кий преценя с кое световно неизвестно име да занимава всички медии вече два дни ? Да е Марадона? Не е !

1 - мноооооого хора получават сърдечен арест всеки божи ден! 2 - и почти всички от тях не са се докосвали до допинг, много от тягюх и преди това са в до то здраве 3 - ако поне малко се интересуваш от футбол си чувал за него, но какво значение има въобще?!? ПС Виждал съм сърдечен арест на момче на 21, което беше в добро здраве, бе се занимаваш със спорт, наркотици, алкохол допинг и тнт... както си ходеше в коридора на университета, направи една бавна крачка и се свлече като отсече... едвам го спасиха тогава (нямаше и такива средства наблизо), дано е жив и здрав и сега

Какъв е този арест бе драскачи, да не би в полицията да са го вкарали???? Имаме си традиционни термини: сърдечен удар или инфаркт!!! Аман да ни се натрапват тъпите англосаксонски изрази и да се заменят традиционни думи и термини в българския език!!!!

Не е англосаксонски а нормална терминология. Ама трябва да не си русофил и освен това и да имаш желание да потърсиш информация. При теб и двете отсъстват... Внезапният сърдечен арест се различава от инфаркт (сърдечен удар), но може да се появи по време на инфаркт. Внезапната сърдечна смърт, наричана още сърдечен арест, представлява рязко преустановяване на сърдечна функция, дишането и съзнанието. Състоянието обикновено се дължи на смущения в електрическата активност на сърцето, които прекъсват помпената му функция, като спират притока на кръв към тялото. Сърдечният арест причинява половината от смъртните случаи от сърдечни заболявания. Честотата на внезапната сърдечна смърт е паралелна с тази на коронарна артериална болест, като пик се наблюдава при хора на възраст 45-75 години. Мъжкият пол е три пъти по-често засегнат в сравнение с женския.

Електрофизиологията е част от кардиологията, която се занимава САМО с ритъмни нарушения. Разчитането на ЕКГ е предизвикателство. Този футболист има т. нар. каналопатия, или миокардит (най-вероятно прясно прекаран). Ако не е електрофизиолог да е видял предишно ЕКГ, много детайли могат да бъдат пропуснати. Най-вероятната му диагноза е Бругада, long QT, short-QT, или най-обикновен WPW-синдром. Ако е последното, може да се аблатира и пак да играе. Аблацията е метод за отстраняване на ритъмното нарушения с помощта на катетър и най-често се комбинира с 3-Д образна диагностика. Важно е , че оживя ......

Защо не са му направили кръвни проби за тест срещу допинг, за да се . . .разбули и тук НОВИНАТА !?

Чакай сега, този не е руснак!

Аз получавах такива аритмии в НШЗО преди 35 години и си тичах с тях по марш на скоковете, никой не ти дава да спреш. Там беше марширувай или умри, безплатна служба за Родината. Тоя прибира милиони годишно, а поритал мач половин час и се опънал в болница и герой. Сигурно и милиони застраховка има. Нещо не съм изпълнен със съмуствие, не знам защо. Може би щото който зло видял е, зло връща.

Споко, просто си тъп комплексар

Я обясни защо е комплексар! Човекът е прав, назобено милионерче получава инфаркт! Къде е тук комплекса? Аман от идиоти!

Точно 3 месеца преди инфаркта ми го откриха! Тези докторчета да си хвърлят дипломите! Духайте супата.

Професоре, професоре, толкова ти разбира главатра значи, щом като не можеш да намериш причините за това как е станал този инцедент! Мисля, че и за малките деца е явно какво стана, ама айде да не започвам точно аз, че може да кажа някоя и друга истина и да стане страшно!

ох майко

Я ни обясни тогава какво е станало, капацитет просветен?

Мисля, че е по-добре просто да си замълча, защото ако започна аз да казва кое как е наистина може да стане много неудобно...

Ти таксиметров шофьор ли си?

Стига с този Ериксен! Върнете Байдън на първа новина! Тъпите лекари не са открили инфаркта! Моят лекар 3 месеца преди това го откри!

Само едно ще кажа: Нека благодарим на Бог!

цяла Европа ни се подиграва заради родните антиваксъри

Те са най-умните, най-интелигентните...най-, най-... Булгар, Булгар. В целия свят се ваксинират и ... ще умрат. Само Булгар Булгар, ще живее и ще се наслаждава на цялото богатство на земята. Изумително. Кой го измисли? Месията. Хахахаха

Цял свят се ваксинирал. И да беше вярно - е, и? Ти си страшна овца бе? То и цял свят се пере отзад - дай да ти го намаам тогава. Тъпанар. Не ни трябвате такива

Schilo

Дано да се оправи и му пожелавам пълноценен живот и извън терена!

Сигурно е бил ваксиниран с най-доброто, Пфайзер.

Официално казаха че не е ваксиниран и не е бил заразен

Абе ти ли знаеш или Булгар-Булгар (хихи)??

Всички казват, че било необяснимо, че той бил здрав... Но не включват в уравнението факта, че си е направил ваксина само преди 10-15 дни..

Прочетох в сайт че не е бил ваксиниран нито е бил заразен

Къде пише, че е ваксиниран?

Просто са го презобили. Или си мислите че само шахматистите зобят.

не е карал корона вирус, но дали е бил ваксиниран скоро?

Мдаааа, антиваксърите ще сте първи да се изакате и тук!

Не се рискува с нови ваксини. А най-зле е при бременни, където може да избие на мутации на плода.

Стига с "короната", дойде ли денят "Х" всички сме пътници!

Към новината