назад

Кристиано след завръщането: Сър Алекс, това е за теб!

15:09 | 31 август 2021 | Редактор: Динко Гоцев 12 7220

Коментари 12

се пак гелосаният нее Меси и файда за отбора няма да има..

Gugnelid

Е като е за Сър Алекс и от любов към Юнайтед, защо лапаш тази космическа заплата? И аз, както пише друг фен на Юнайтед по-долу, съм много скептичен към този трансфер!

Голямо его, слаб артист, завистлив...

Его кога и за какво? Слаб артист 100% завистлив кога и за какво? Нормален човек - 100% маниак отдаден на това, което прави - не е бил никога на помощи, не е мързел , на никой не е пречил, всичко е постгнал сам и не е никак малко меко казано ... Не ти е симпатичен - ОК - той не се настиска да го харесваш ... ама защо му търсиш кусури и пишеш памфлети? Съседът ти идеален ли е? Що не напишеш и за неговите недостатъци.

Ако нарцисизмът имаше емблема, най-подхождаше да е Роналдо. За всичко останало - респект!

Неграмотен е като талпа, цяло стадо пиарки му пишат постовете, без да си имат хал хабер от футбол и спорт въобще. Няма нормален човек, който може да напише с чиста съвест подобна измишльотина... Просто - медиен балон!

Като направи 30гола друго ще говорите....

повечето от написаните "златни букви" в историята на Юнайтед са написани без него... колкото и голямо да е егото му... като фен на Юнайтед, не се радвам на завръщането му... ще изяде мястото на някой, който тепърва ще се развива... а заплатата му отсега взривява отбора...

Ако беше любов, нямаше да ходи по другите отбори...

До вчера лапа чепа на враговете от Шити, днес с бяло по устата се целува уста в уста със старите си приятели манафите

сте цървули

Ай, шти се не знае и подмазвача!!! А в Реал беше така, между другото, а?! Дето целият отбор играеше за теб и те носеха на ръце! Кавалджия!

Към новината