назад

Легендарен коментатор: Това може да е краят и за Надал, и за Федерер

12:38 | 21 август 2021 | Редактор: Динко Гоцев 8 8915

Коментари 8

И според мен това е краят за Федерер и Надал.Джокович може би има шанс да спечели 1 може би две титли от шлема.За него е важен разбира се Ус опъна спечели ли него влиза в историята в която е и сега.Но при всички положения тия три легенди започват да слизат от голямата сцена.Без тях тениса не ще е същия

Чакайте малко сега! Виландер спечели цели СЕДЕМ турнира от големия шлем. С първата си титла в Париж стана най-младия дотогава шампион. Беше на 17 и този финал се брои за един от най-големите мачове на “червено”. А според автора, бил легендарен коментатор!? Е колко турнира да спечели, че да стане тенисист. Ами ако някой ден наш Гришо стане коментатор за БНТ, как ли ще го представят???

Федерер от 2 години е приключил с големия тенис. Рафа и той е близо до това. Едва ли ще спечели повече турнир от големия шлем. А на Джокович му трябват още 2 титли само. Той ще е номер 1 за всички времена!

CaMo

Писах го веднъж, ще го напиша пак: "Tout passe, tout lasse, tout casse et tout se remplace. Всичко минава, всичко се изхабява, всичко се чупи, всичко се заменява. И тенисът е до време, млади сменят старите ... И животът не свършва с това".

Като превеждаш нещо поне го преведи и напиши правилно на български!

Джокович ги умори през последните 11 години, имаше дори 1 година пауза

Важното е "нашият" Дришо да не се дава . Мачкай Дришооо...топурлаците на тия де те ... МЪНИкенка такава ....

Към новината