назад

"Левски" има нов Управителен съвет и изпълнителен директор

21:10 | 13 октомври 2021 14 5180

Коментари 14

Аз мисля че ще има още един член - Шиши ще е председател!

Голяма нова оправа в Левски А Насо кво ще прави

Ще пиянства с перуката!

Боримиров ще ходи да бие децата от другите отбори ли?

Gugnelid

А парите на НАП кога?

Да живее белото управата и агитката

Можеше и другаря Борисов да стане директор. Най-подготвен е, а и в момента е безработен.

Таки се завръща.

Да вземат да пишат и за други фирми, където работат българи.. Тая фирма НЯМА нищо общо с Васил Левски... И Незаконно ползват името му за да ЛЪЖАТ разни ученици да ходят да ги гледат, да ХАРЧАТ пари и да сплашват и бият играчите на други футболни фирми... Васил Левски е убивал араби и негри- маймуни, за да я има БЪлгария.. А тия мошеници дават Пари и работа на маймуни.. Ако Васил Левски беше отишъл в тая фирма, СЕГА, тия щяха да му кажат че им трябва някой да рита топка...

Убивал той негри и араби? Чуваш ли се какви тъпотии говориш

Докато не изпукат всички от "златото поколение''' футбол във България няма да. Има.

Сираков вчера, с подкрепата за Михайлов, само защото били левскарска фамилия, отново си писа голям минус. Може да е левскар Михайлов, но е боклук. Също като Боримиров, този маймун какъв ще го дири в управата? Гамен и галфон, чалгар и побойник. Ще се оправим като клуб, когато разкараме боклуците, пък били и някога добри футболисти.

SU-152

Аз пак да питам.. Защо трябваше да гласуваме за Бербатов? Ако някой си мисли, че сме гласували по съвест или симпатия бърка. Ако някой си мисли, че някой от другите отбори с някакви претенции гласува по този начин бърка. Ако някой все още живее с мантрите от времето на комунизма как трябва да сме срещу всички и всеки да вземе да провери календара в кой век живее...... Всичко е до интереси.

Мисля, че след вчера, ръководството на Левски има какво да каже на феновете си! Щото от другата страна на Левски е поп Кръстьо.... иначе само ЦСКА. Поклон!

Към новината