назад

"Левски" ще почака още за първата си победа след завръщането на Мъри

21:48 | 18 септември 2021 23 3740

Коментари 23

След снощната синя мъка на гейрена и неотсъдената дузпа за числото,гледах Алавес-Осасуна същото спиране с ръка на топката бе отсъдена дузпа в полза на гостуващия отбор ! Но тук е федерациятя на Джибрил Михайлов и дузпи срещу подуенци не се дават!

Нищо ново под слънцето , дуспи против Левски само при ,,смъртен случай,, !!!! Старо правило !!!

Мястото на снощното "дерби" е в Б група.

Ето го ефектът от Мъдьо на ГейАрена !!! Два мача, две не отсъдени дузпи срещу „Джингиби Анадол Спорт“!!! Следва пълна подкрепа към перуката Джибрил Михайлов !!! Ето го новото лице на "Баязид Подуяне" !!! А и за какво им е на „ДЖИНГИБИ АНАДОЛ СПОРТ“ тоя Мъдьо, когато си имамт ВАР, съдиите и БФС ???

Смешно е че говорите за нещо неотсъдено. За Етрополе от 4 мача имате за вас 3 дузпи и 4 повтарям 4 червени картона за противника. Това е ефекта Стойчо за българският футбол реване и изнежване на футболистите като ги духне вятъра и падат. Етрполе е срам за БГ футбола.

ВАР по подуенски. Защо съдиите гълтат бастуна, ако трябва да свирят дузпа срещу говедата?

А ВАР по Микренски как е!? Или последните 4 мача на литекс не си ги гледал, а!?

Мъри се ожени за Боби..... и съдийте почнаха яко да подпират Левски ДВА МАЧА ПОД РЕД. Първия мач срещу Локо ПЛД.... ами то биваше пак подпиране и чудесии

с тия вдървени дървета има чака

Ами ако е загуба?

Левскар съм и единственото, което ме зарадва, е че не загубихме! А с Вар да вземат да заЦиментират камерите та да няма доказателства!

Смешко какъв Левскар си 70 минути ги смачкахме те от тяхното наказателно поле не излязоха. Да не падна гол, но Киров вече е там а ние до вчера бяхме пред изпадане и играем с юноши. За дузпата аиде стига мрънкахте, искате ли нападателите вместо да целят вратата да целят ръката на противниците до тях смешни сте. Няма протягане ръкатаже до тялото, ако се свирят такива дузпи футбола ще се превърне в театър. И без това вече е всеки нападател влезе в наказателното поле и пада, смешна работа.

Ефбет и Палмсбет ще си поделят парите за точката

Ефбет и Палмбет си поделиха парсата. Само тъпите фенове си мислеха, че става въпрос за футбол!

Да махат ВАР от България.Само се излагат и съдиите и "спецовете" в буса. Мъри затова е за Борислав Михайлов.

Да три сто%-ви дизпи, две 90 %-ви, една 55 процента, Пеевски и на оня на вратата баща му е.....

Мъри-ха, ха! Само Локо Сф!

Не одобрявам за всяко пипане с ръка да се свири дузпа, но в последно време точно така се свири. На Ман Сити срещу Лайпциг за игра с ръка от 30-40см, като ако не бе там ръката, то се удря в тялото на защитника. Та даже му дадоха жълт картон. За мен в такива ситуации не трябва да има дузпа, но сега се свирят.

Същата история и на Ливърпул и Милан, за едно на нула за Ливърпул........ От 2-3 метъра, бам в ръката,и аре дузпа

То и веднъж съдията пускаше топката пред Никито Михайлов и тоя направо я подритна нагоре и хвана с ръце. Което е игра с ръце след питане с крак. Трябваше да има непряк свободен удар в наказателно поле.

Към новината