назад

Ливърпул си върна на Атлетико в класически трилър от Шампионската лига

00:11 | 20 октомври 2021 | Редактор: Динко Гоцев 9 4247

Коментари 9

Много обичам когато биеме грозно.А тоя мангал Симеоне няма топки да стисне ръката на Клопо.Атлетико имат качество,но треньора им е боклук.Порто имат 4 точки и ще играят у дома с А Мадрид...YNWA.

Браво на Ливърпул, много добър мач направиха! Реализирах добра печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична успеваемост и високи коефициенти: http://prognozi.free.bg

Айде, айде! Кво сте се разврещели?! След изгонването на Гризман атлетите започнаха да играят театър вместо футбол. Ако бяха продължили с футбола можеха и да ни бият. Това е положението. Артистите получават овации, може и някой Оскар. Ама голове не вкарват...

ВАР да се премахне уби футбола като цяло не само във въпросния мач

безобразен!! Поряза Атлетико!

Атлетико играе мангасарски футбол, със много симулаци, които не им правят чест. Затова пък на Албиона се играе мъжки футбол, наслада за окото. На малко хора им пука за испанци, португалци и всякаква подобна сволач!

първо в Атлвтико има 3 испанци, в Ливърпул колко англичани има???? Това, че си необразован казваш на южно американец испанец е, че прости си неграмотник!! И Атлетико думкат винаги Ливърпул. Защо Лузарите не биха без съдииска помощ???? Заври се панелската си дупка и вземи няколко курса по география, защото явно много ти куца!!!!

я у лево на опашката за бензин, хубаво беше ви казал един там.. островчето да не се обажда, да не ви "остъклят", а испанският нац. отбор е най-"белият" в Европа, м.. гали може да викаш на някой друг, тъпак.

Духай супата дебил наведен , на некадърниците все някой им е виновен...мадритските дървари им го начукаха

Към новината