назад

Лудогорец изкопчи ценна точка на старта на груповата фаза в Лига Европа

21:42 | 16 септември 2021 | Редактор: Николай Петров 20 6905

Коментари 20

Браво на Лудогорец! Колкото и да плюете по него не може да отречете, че той представя България достойно и все пак носи пари и за другите отбори. А те пък може би са вашите любими.

Ето това е разликата между Лудогорец и ЦСКА. И двата отбора бяха мачкани, но Лудогорците си извоюваха точката с подходящата отбрана. ЦСКА бяха разпиляни и неорганицирани и им напълниха кошарата с 5 парчета.

1 удар :-) мъка да закриват това ефмет "първенство" и цецка е натаковаха с резервите

Лудогорец нямаше никаква идея в играта си, освен да рита топката напред. Само късметът ги покри. Но късметът не е вечен, едва ли ще постигнат нещо в турнира.

Ама кои са Лудогорец,че само чернилки виждам на снимките

Едва ли имате на представа колко е трудна на Лудогорец в европейските турнир. След като са завършили поредното българско първенство без конкуренция, без големи напъни, и - 10 пъти подред шампиони. В Европа се играе под натиск, под напрежение, там слаби отбори няма. Това нещо, у нас , Лудогорец няма как да го оттренира. Останалите български отбори, дори на резервите му не са конкурентоспособни. Така че, това което прави отбора от Разград в европейските турнири, и то вече от 10 г, е малък подвиг за българското невзрачно футболно първенство.

Почти същото правят в момента и Шериф Тираспол. Дори са по-успешни от домусите. Изцяло чуждестранен проект с много кинти. Намачкаха Шахтар Донецьк набързо.

Точно така, няма как да имат конкуренция при положение, че Думуз ага е купил всичките БГ съдии да правят бибитки на делиорманци и да спъват конкурентите им. Извън БГ се вижда, че или ги дънят яко или като вчера случайно ги покрива късмета. Ама Тиквата е вече пътник, а с него и проекта "Кремвирш". За доброто на БГ футбола!

Стана малко като в старите кунг фу филми. Цел филм лошия те блъска, млати и размята, като маче у дирек те пердаши, но накрая добрия успява, целия окървавен, едва мърдащ и полужив, ...да протегне крак и с върха на палеца си да успее да докопа точката, като мушне топката между краката на вратарчето... Калитковци.

Много съм доволен от резултата, защото финансово спечелих от този мач, понеже се доверих на прогнозите на този сайт, който позна хикса: http://prognozi.free.bg

днес виолетови екипчета, утре розови, в другиден бе екипчета....новата модна линия на лигите в европата

Малко по розави трябва да са екипите и могат да стигнат до финала на лига Европа

SU-152

Една точка е добре но играта беше много зле....................

Зле, ама..........точка!

Поздравления,всеки успех свързан с България е ОК

Я, ами те и в двата отбора преобладават афроамериканци! Защо отборът от Делиормана е в такива гейски дрешки, да не са били участници в гей порно?

Солидарни са с гей зрители, като тебе!

Екипчетата във виолетов цвят крътят. Ще им омекнат крачката на футболарите

А нас от литекс как ше ни шибат, та цяла Европа ще говори .

Ана майко, туркиш балонбудала, имамбаялдъ Лудогорец 1:1

Към новината