назад

Мик Шумахер: За мен е чест да бъда сравняван с най-великия

19:39 | 21 март 2019 | Редактор: Венислав Кирилов 9 2331

Коментари 9

Сена е велик, но никога не е бил велик, колкото Шумахер и ако не си беше отишъл по този начин и по това време, щеше да яде толкова бой от най-великият, че сега нямаше да е това име.

""за мен е чест да бъда сравняван с най-добрия пилот в историята на Формула 1." Е, кога пък някой те е сравнявал със Сена???

Ако Сена беше най-добрият нямаше да свърши по този начин - потрошвайки се на пистата. Сена е добър колкото Гунди.

Некъв тук сам си пише

Който всички без изключение, които са се състезавали с него са го виждали първо в огледалото за обратно виждане и после са му гледали само стоповете. Някои и по два пъти в едно състезание...... AERTON SENNA SEMPRE!!!

До сега във Формула 1 се казва Аертон Сена и това се признава от всички пилоти и фенове Малкия още не е дорасъл за Ф1 щом така се е изказъл. Да баща му е велик пилот но Сена е ненадминат до сега и като пилот и като състезател и като човек. Жалко че баща му не е в съдтояние да му го обясни. Той най добре от всички знае защото в онзи деп не друг а именно Шуми беше зад Сена и го гредаше отзад както обикновенно...

FORMULA1

Ей великия, Същата година предишните състезания кой ги спечели?

Сена се потроши защото Шумахер много го притискаше и се опитваше да дръпне. Ако не сте гледал състезанието има го в интернет.

Значи говори за Сена

Към новината