назад

Надал пречупи Джокович и за десети път е шампион в Рим

21:16 | 16 май 2021 | Редактор: Николай Петров 29 8004

Коментари 29

По-важното е да нашока канчето на надутия сръПски пуяк на финала на Ролан Гарос. Тогава още повече ще боли.....Лапайте косматите макари на Надал, жалки сръпски мекерета...

Почесващ и бъркащ в носа си и гъза си мангал.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Безспорно и двамата са страхотни играчи! Но изобщо не ми се гледат пъшканията на Надал, да не говорим за подготовката му преди сервис - отврат!

Надал мога да го слушам само по радиото - евентуално, и то след 2-3 коктейла :) Но да го гледам по телевизията? Не, не бих си причинила този зрителен и психически дискомфорт. Не че не е супер добър, но това не може да компенсира липсата на естетика в поведението му на корта.

Тиковете му, които започват от задника са потресаващи! Не знам как не се разсмиват съперниците му, явно е част от изпитанието да играят срещу него:) Да сме благодарни, че не намесва обонянието:))) За лечение си е.

Големите играят нашият каун празнува.

Кой каквото може, и колкото може! И на мен ми се иска Григор да бъде световен №1, но не е, и едва ли ще стане. Това не значи да го ругаем. Постигнал е твърде много спрямо огромната част от останалите, но вероятно това са възможностите му. Колкото - толкова!

Вечното дерби!! Добре е, че имат още хъса и мотивацията. Жаждата, страстта им и конкуренцията не угаснаха! Най-добрите тенисисти под небето за всички времена, заедно с Федерер! Горд съм, че живея в епохата на тениса!

Велики шампиони са и двамата, респект! Младите не са ми много симпатични, пък и още хляб има да ядат :)

Србе на врбе!

за какво ги носят тези парцали... баси подигравката

Уважавай добрите спортисти тъпоумен българино!Парцали казваш.По-голям парцал от едва ли има!Това са велики спортисти.Едва ли разбираш това!и това е причината да същесвува думата селянин,което означава селянин с глупавото си мислене.А не селянин в добрият смисъл на думата.Та ти си голям селянин да знаеш!Едва ли разбереш всичко написано!

е невероятен пич, освен тенисист! Владееше се през цялото време, беше на ниво след вчерашния маратон, падна, но с достойнсво. Надал - супер спортист и хъс, ок. Но да му наблюдаваш тиковете от задника до ушите всеки път, когато е на ход и да му слушаш стоновете - не ми е вдъхновяваща гледка. А и доста злобничко гледа. Но и той да е жив и здрав, разбира се.

Добре че Надал пак и пак би злобаря.

Бих се срамувал на негово място. Докато вчера Надал си почиваше, Джокович игра два мача - 5-6 часа. Трябваше да стане чудо, да победи и днес или да зоби като съперника си.

Като цяло мача беше доста равностоен,като се вземе в предвид също че Ноле вчера беше 5 часа на корта докато Рафа си драпаше мадурите.

кой как си го направи... за да си ги драпа значи си е свършил работата овреме , а ноле що е бил 5 часа на корта, като е много велик?

Българското мислене, цървул си до 9то коляно...

Браво , Рафа! Мачкай сърбето!

Теб Господ те е смачкал страхливецо. Я виж цървуланко КОЙ е номер 1 от мнооого време до ден днешен.

Федерер?

путин

Евала! Велик Надал! Уникален, с характер!

Вие сериозно ли? Надал е здраво момче, но всички знаят,че е душевно болен, то си личи и без да го познава човек.

Браво, пак уби сръбското клоунче.

и уникален... велик! надал е класа над всички останали, някога хващали ракета!

още малко ишвепс.

Към новината