назад

Обрат с два прекрасни гола на Неделев стопли поне малко футболна България

23:55 | 12 октомври 2021 | Редактор: Динко Гоцев 31 12869

Коментари 31

Колкото повече им се радвате, толкова по-дълго Перуката ще е Президент.

тва за подарък на боби президента

Колко ли пари е отпуснал перуката, за да купи мачлето от сев. ирландците! По случай преизбирането му за щеф на бфс де, ама не е бфс а бсд/български съюз за далавери!

Браво за волята и победата! До автора на текста - футболистите от Северна Ирландия са ирландци, не са британци! Затова държавата се нарича Великобритания и Северна Ирландия! Северна Ирландия е на остров Ирландия! Англия, Уелс и Шотландия са на остров Британия - те вече са британци!

Късмет в мач без значение. Два гола от далечни удари (особено вторият) , а не от комбинации, или от това, че сме ги надиграли. Ясен вече е по-спокоен. Днешната победа, и най-вече преизбирането на перуката, му гарантират по дълъг живот в националния..

Тва е отбора на Крушарски, Венци Дебелия и Перуката

Хахаха, Борислав Михайлов поема отговорността за този мач, а футболистите могат да посветят победата на него.

Мъкащо ги мъчат тези деца нека си ритат из кварталите и чалготеките..

Перуката има задачата да държи България далече от европейско и световно първенство.

т

всичко това е от без значение ако перуката е още начело на БФС Кога последно бяхме на европейско или световно първенство..... 2004та...... КОГА СТАНА ПЕРУКАТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗИДЕНТ НА БФС.... 2005та.... ами можете да си направите изводите

Местя си го от левия в десния. Вчера нали ме преизбраха. Важно е делегатите да ме обичат, а националния отбор не е от такова значение.

Може и да спечелиха националите, но вчера българския футбол загуби по-важния мач - този срещу отбора от безполезни пиявици на Перукан. Така че светлина в тунела няма, закривааййййййй

“Геройте” от 94та година или по скоро щастливите овчарчета капитализираха късмета си, вече 27 години водят българския футбол от загуба към загуба, може смело да се каже, че не само сме най бедната страна, но и най слабата футболна сила в Европа, всеки който ни е докопал ни е бил като шкембе от дувар… алогично е на екипите на пишман футболистите ни да се мъдрят някакви лъвчета, това е обида към тези силни и достолепни животни, нашите футболисти трябва да имат на фланелките си комбинация от 3 пръста.

Стига с това - най бедната страна. Пожелавам ти да отидеш в наистина бедна страна, да те щуем как ще жалваш всичко родно и мило.

Гледах асовете от Итали, Франция, Испания и Белгия, играят като добре смазан механизъм, вдички тичат, не само този с топката, както е у нас, при това имат заучени комбинации, каквито нашите пъпеши не знаят, защото няма кой да ги научи и защото ги мързи да тичат и да мислят. Във футбола е отразен националния характер: патриотизъм, саможертва, стръв към победата, каквито ние не притежаваме. 45те години комунизъм и 32те години мутренски комунокапитализъм унищожиха българската душевност и патриотизъм, ако нашите пра деди са се жертвували във войните с мисълта за България, сегашното поколение, развратено от Слави Трифоноф, Азис, Фермата, Брадърите, Господарите на ефира и тъпи кокошки като Гала, Наталия Трифонова, МИСирки, Плеймейтки и всевъзможни курволяци. Сегашното ни поколение е изпуснато, загубено и развратено и го показва навсякъде и във всичко.

Да допълня, че последните 3 поколения са така- сегашното поколение е плод на “гласувалите” вчера за софра и проститутки. На фона на цялата клоака Бербатов се бори до край. В мен се роди надежда, че нещата може да се случат и да тръгнем към европейско ниво на футбол. Уви, след вчерашния фарс тази надежда умря отново.

Перуката се е срастнал с БФС, както и гербаджиите с властта - тези структури са се изграждали години наред и това не е случайно. Така че модела "герб" е подобие на БКП, но създаден на друг принцип и правила и ще тегне над страната още много години.

Според мен тези стари футболни босове са комунисти, сьр!

Не разбрах само защо сложи 45 те години комунизъм към сметката. Това бяха златните 45г не само за спорта в България, но и от живота на българският народ. Разрухата настъпи през последните 30г капитализъм.

Какви 'златни' 45г колега?Това да те бият ушеви,че слушам хеви метъл или западна музика и да си купуваш Рамбо VHS касета на черния пазар? Само съжалявам,че бях млад тогава.

А БЕШЕ време, ако не биехме Италия или Франция в София го смятахме за загуба...

Измъчена, късметлийска победа. Треньора не става, трябва да купим треньор отвън, този да се връща в Китай.

Много красиви голове! Въпреки простотията в БФС и състоянието, това беше хубава победа.

Браво на нашите, много добър мач направиха! Реализирах добра печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична успеваемост и високи коефициенти: http://prognozi.free.bg

Пишем отличен на перукаря ! Хвала на такъв президент на БФС

ТОВА НЕ Е МОЯТ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР! Радвам се единствено за Неделев! А отбора не е на България ,а на впиянчените софраджии от БФС и няклолкото корумпирани селяндури с пари(Гелове,Крушарски селяни,Дебелаци и тем подобна измет)! Няма подкрепа на стадиона за подобна гмеж!

А Перуката кога ще го гръмнат?

Чул те Господ!

В кръга на шегата - преди всеки мач на националите трябва да има Конгрес, явно добре влияе. Иначе браво на Неделев. Разиграха се когато всичко беше заминало, но все пак победата си е победа

АКО НЕ БЕШЕ ТОВА НЕДОЕАЗУМЕНИЕ ДЕСПОДОВ ЩЯХА ДА БИЯТ С ПОВЕЧЕ ГОЛОВЕ ДОБРЕ ЧЕ НЕ ДЕЛЕВ ИМАШЕ КЪСМЕТ. ИНАЧЕ ЖАЛКИ.

Към новината