назад

Официално: ЦСКА, Пирин и още шест клуба издигнаха кандидатурата на Димитър Бербатов

17:53 | 20 септември 2021 25 4691

Коментари 25

нов перукан мързелан..явно свършва парите и няма да дава на брат му за дрога :-)

Аз ще гласувам за Берба!

Само ако се гласува тайно ще яде хурката Боби всички който го подкрепят уж са готови да му забият ножа. МНОГО Е ВАЖНО КАК ЩЕ СЕ ГЛАСУВА.

Сигурно като предния път - дето влизали с по две бюлетини и връщали неподадената... абсолютно анонимно, демек... :(

Каноколита яко е стегнал и перуката не пада - ще трябва повече разтворител.

Пешо Ваксаджията е по- подходящ.

И КАКВО ще прави ?? Ще учи ли малките българчета на футбол ИЛИ просто иска да седне на мястото на Боби Михайлов ??? Ще изгони ли всякакви чужденци и маймуни от българския футбол ??? Щото в Политиката имаме един Слави Трифонов и партията му- ИТН, който иска да управлява заедно с турските башибозуци... Слави Трифонов е Трафикант на башибозуци, заедно с някакъв турчин- Танер Кадир Тюркоглу... Слави го РАЗБРАХМЕ какво ще прави.. А Димитър Бербатов какво ще прави ??? Ще учи ли българчетата на футбол и ще ИЗГОНИ ли чужденците и маймуните ?? Бербатов, ВЗИМАй каквото можеш от чужбина, както си взимал преди години.. ВАЖНОТО е чужденците да НЕ крадат от нас... Така ще РАСТЕ България... Винаги така се расте.. с Война !!

Сега вече е ясно, че Ганчев се опитва да прави преврат в българския футбол. На предишния конгрес Ганчев се опита да прави преврат с Пенев ( чичовото, което духа супата). Тогава този надменен и арогантен Пенев си счупи зъбите и си провали треньорската кариера. Такава съдба чака и новия кандидат началник на бългаския футбол. Този мухльо оплю България, а сега желае България да му прости. Само абсолютни глупаци и нагли разбойници може да го подкрепят в налудничавите му амбиции. Той и тези, които го бутат към тази авантюра ще унищожат бългаския футбол в угода измамното микре.

Този го оплю, а за перуката само комплименти ли си подготвил?

Значи какво излезе, в Каспичан имат повече топки от да речем Левски, а?

Левски е клуб добре обслужван от властта. Явно подкрепян от ГЕРБ, от Бойко Борисов, който ЛИЧНО притискаше бизнесмени да му стават спонсори. Борислав Михайлов е част от тази ГЕРБ клика, заедно с ЛЕЧКОВ - за тази клика е характерно да се краде докато може, до дупка, да си безпардонен, да говориш цинизми, да къркаш мноого алкохол и да се правиш на мачо

Чест прави на хората в Беласица, че го подкрепят. Михайлов, Лечков, Стефанов и другите трябва да се разкарат, за да вървим напред. Тези иглеждат по-почтени хора от сегашните, дано е така.

щял както на терена- мързелив егоистичен изгонен защото псува и навиква съотборниците си които отказали да игарят с него...позорно отебал нац отбор.. завалията няма и средно образование не може даже с курвите си в къщи в управление

Нямам си представа дали става. Но Боби Михайлов 100% трябва да се разкара. Когато не си постигнал нищо, се търси алтернатива. А Михайлов може да бъде изхвърлен дисциплинарно, дори само за където караха с джипа по пистата на националният стадион. Или където при верижна катастрофа през нощта към ранно сутрин на Ники Михайлов с починал, колата бе на БФС. За какво са му я дали?

Тeзи мухльоци пак правят напъни по баира. Всички микренски мекеретаЯ вървете на майната си.

Ай сиктир на тез фъшкии от Дорастола след като са за Перукан! Аз досега бях най-върлия фен на Доростола, а след тях съм за ЦСКА и Ман Юнайтед, Митко Бербатов! Призовавам Дорастола да подкрепи Митака или се отказвам от тях!

гратски не се коси дорастола за малко да влезе ф А групата ма падна от толбухин.. ф силистра сал мамалигари и и турци.

Как бе? Толбухенци ги бихме миналата година с 3:2 на 31-ви октомври, ама Дончево ни спукаха с 5:1 на 31-ви януари таз година. Напрао съм бесен и Кумбара почна да отказва да идва на афтърпартитата!

Нормално е Лефски да не е сред тях, все пак те си харесват Перуката

Е как, той малко ли рамо им удря. То не са уредени съдийства, не е покровителстване. От Левски по-бутан отбор няма. Ама като излезнат в Европа и всички виждаме какво става... Ядът дебърцини и ги газят трактористи. Неслучайно им викат Евроиди*ти

Абе спиридоне,много си прост, Боби Михайлов позволи и благослови най-голямата измама в българския футбол- Литекс-ЦСКА-София, пък после подкрепял Левски, ех спиридоне ,много си прост!!!

Gugnelid

Абе, 1914, ти си по-прост от средностатистически УеФскар. Да говорим ли за "лиценз под условие", каквото се измисли за утрепания ти отбор, за да не го изхвърлят от футбола? Даже УЕФА попита "какво е това животно", а вашият Перукан мълчи като пръднал. Айде улево!

Абе G незнамкво ,ти какво ще правиш ако утре Микрето се събуди и реши ,че вече не му харесва да е ЦФКА а иска да е Bayern-София и го няма Боби, а????Какво ще правиш?

Боби Михайлов е тежко корумпиран, но алтернативата Бербатов изглежда злобно, арогантно съселче с видимо особен характер..

явно нищо не разбираш от футбол. Личи си по коментара ти.

Към новината