назад

Олимпиада в извънредно положение: Игрите в Токио ще са най-странните в историята

12:26 | 15 юли 2021 | Редактор: Александър Сотиров 9 2620

Коментари 9

Полека свободният свят се изтрива и свива в малки, далечни краища на планетата. Ръката на деспотизма се разперва навред. Върхушката вече няма време за прикрити, бавни убеждения в световната роля на избраните. Тирана стана нетърпелив и сграбчва всички за гърлото. Полицейският ботуш ще стане новото нормално.

То там всичко е странно споко

Браво на мисирките! Трябва да се набива в главите на овцете думичката "пандемия" по всякакъв начин. Нали за това е целта на целия цирк наречен ПЛАНдемия? Само при споменаването на думичката и овцата трябва да започвне да се страхува и да иска някой да я спаси! А НИЕ сме насреща! Ще спасяваме! С ваксини, маски, дезинфектанти, чипове и т.н.

Тоя цирк с тая корона прецаква всичко. Вижда се, че мерките не помагат никъде

_stankow

Ами като не могат да осигурят нормално условия организаторите - ами да им се отнеме събитието. Трябва ли светът да им търпи извращенията ? Подписани документи, декларации, маски !??? Почакаха една година спортистите (и зрителите !!), ще почакат (-ме) още една. Но ще се състезават нормално не в тази перверзна обстановка. Японците и преди не бяха в ред с техните маски и правила, сега съвсем освирепяха. Като ги е страх от вируси - ами те да не ходят на олимпиадата. Нека се проведе в нормална страна, пък те да си стоят в чистичката Япония !

Пълен корона ташак...

Трябва всички спортисти да ги бойкотират заради корона цирка.

Не ми е ясно за какво е това напиняне, след като има ковидкретения!?!

Тир по време на гума.

Към новината