назад

Олимпийската шампионка Ивет Горанова става служител на МВР

10:34 | 20 септември 2021 12 3094

Коментари 12

И сега като служител на МВР спешно да се "пенсионира" с 20 заплати,че се е преуморила и иска и търси "да намери време за себе си"!

Гледам един от тия четиримата на снимката и започва да ми се гади. Той си знае кой е. Винаги има баланс в природата и нищо не отива зян.

tonk11

И ще работи като....? Чистачка?

Или нямаш достойнство или си супер тъп за да приемеш такива покани от който и да било в политиката. Нямаше ли някой от роднините и да каже да не се цапа с политика бе ? Или всички сме еднакво алчни?

За това Дамаджанов иска да се качи на тази лодка

Това предложение е точно от типа принципите и правилата нямат значение. Има изисквания формални за прием на кадри в полицията. Има и други медалисти от олимпиадата. Евтин ПР който, в която и да е друга държава би имал негативен ефект.

Може би за треньор на полицаите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Тя прие предложението на Бойко Рашков" Трябва да имаш малко собствено достойнство и да съзнаваш кога хора се опитват да те използват. Има предложения, които просто не може да приемаш. Има изпити която тя може да мине и да стане ченге не като компромиа на дамаджаната.

Предполагам ако беше го направила щеше да има рейтинг с който можеше да стане следващия президент ако беше поискала. Сега ще носи кафенца на Рашков и тия тримата зад него.

Защо си го причинява?!?!

Че какво друго да работи? Да не Би да очаквате да я вземат в БАН?

в БАН е пълно с бездарни комунисти и "учени", които цял живот плагиатстват и нямат реален принос

Към новината