назад

Осминафиналистка в Ню Йорк: Наричат ме дебела жена и прасе

14:42 | 07 септември 2021 | Редактор: Николай Петров 34 11368

Коментари 34

Тия дет ти го казват, да одат пеш!

че каква обида е да и кажеш /напишеш това което е?! някаква пиндостанска дебела пеерастка са напиня...тормоз имала...

Някой ТЪП и грозен африкански маймун- шимпанзе, горила ил орангутан ли приказва глупости за нея ??? Да му бие шута към Африка !!

Аз приказвам, че е грозно прасе. Не съм нито негър, нито урод.

Ами да вземе да се научи на фотошоп, нашите звездолети така правят :)

Поредната женска, която очаква всички да я харесват, и когато самочувствието ѝ не получава небходимата доза лайкове и внезапно открие, че не е обект на обожание на цял свят и не всички я смятат за идеална принцеса, развива емоционални проблеми.

Перверзното, консуматорско, стегнато във фалшиви догми и рамки и напоследък лишено от всякакви морални задръжки и уважение общество е напълно нормално да използва двуцифрения си коефициент на интелигентност, за да обижда и ненавижда тези, които няма да достигне никога, ако ще да го изстрелят нагоре към тях. И всичко това е благодарение на световния комплекс, зародил се нейде по нашите земи, който казва "Язе може да съм грозен, ама Вуте е по-грозен!". Всички, които влизат в описаната социална тиня, са за съжаление.

разлика между "ууу, па ква си убава!" и "мале, па що си грозна!" не би требвало да има, кога казваш истината. ма изфинен аристократ като тебе нема ка да си го признае. у втората хипотеза винаги си неуважителен простак. ма точно е таме е скрито hypocrisy of the society, ваше високоентелегентно височество

Оу, как се жегнах. Ама много се извинявам, че имаме повече от 5 думи в речника си. Във втория случай просто и ти си на опашката за съжаление. Добре, съжалявам те.

не бе, не те карам да се жегваш, а да мислиш е така, докато ме съжаляваш :)

Не е важно да си красив. Важното е да си намериш същия изрод като теб.

тека е, ма она не реве от си нема половинка. реве от мяза на спрасна свинкя и нема ка да го скрие, дока рипа и млати топката из корто

Не се притеснявай..И на мен ми викат...ДЕБЕЛ ГЪЗ, ама хич не ми пука...Не им обръщай никакво внимание

А представяш ли си да ти викаха проста путка? И то една тиква да ти го казва, хи хи хи!

Ма много са изнежиха всички бе.... И какво? Трябва ли да се притесняваме от истината? Ами дебела е! Да не е лъжа??? И сега реве, че я обиждали? Ами вземи отслабни, пък после се оплаквай. Като не искаш - изтрий си профилите и няма социални мрежи - няма проблем.

Маркетинговите ѝ договори със сигурност компенсират обидните пожелания при загуба. Не може и топките до края и душата в рая. Това е валидно за всички т.н. VIP, които драпат да станат известни, а после се жалват като недо..ни.

Няма какво да реве

Ами като следя форума в дир-а, пълно е с хора, които изобилстват от омраза към себе си, която имат нужда да изсипят върху някой друг. Явно явлението важи за целия свят. Според мен, всеки който плюе някой на база външен вид, трябва да е задължен да качи собствена снимка с възможност за коментари.

Всеки който качи снимка в социална мрежа го прави по собствено желание и съответно е съгласен да получава коментари към снимката си. Това е идеята на социалните мрежи все пак. Като не искаш да те сравняват с разни животни не си качвай снимки и готово.

Женицата е симпатична, но в анфас наистина прилича на прасенце. Виж, за дебела - не е. Просто е мускулеста.

А как ще провериш дали качената снимка съответства на реалния абориген, който я представя като своя?

Софтуеър, който да прави връзка, с устройството, от което коментираш. Ако нямаш камера, не можеш да коментираш. Ако коментираш външния вид на хората, автоматично те заснема със собствено ти устройство и качва снимката за коментари.

Но всеки път, като се погледне в огледалото, с облекчение си казва - Ето, верно било! Кво се шашкам?!

А ние от художествената гимнастика сме стройни и красиви, но и сме наркоманки, наркотрафикантки и елитни проститутки!

Секви епитети, налепени около "проститутка" са само за замазване на основния факт. Разлика между елитна, скъпо платена и долнопробна няма.

Няма лошо, за пример сте.

Е, все пак статията завършва с това, че е отслабнала - значи има някакъв положителен ефект от цялата работа.

Дип си е добре жената!

В такъв случай комшиите турци казват : "Не разваляйте хубавата жена !!"

След като приемат парите от маркетинговите договори няма какво да реват от социалните мрежи. Продали са си душата, а рекламодателите им искат да видят реакциите на пациентите си, за да могат да им пробутат повече продажби.

Екстра си е каката, чак са накокръжих!

Леко баци и пази монитора от телесни течности.

Към новината