назад

Предвидиха класирането по медали на Олимпиадата, прогнозата е мрачна за България

10:36 | 16 април 2021 | Редактор: Динко Гоцев 33 6781

Коментари 33

Първо имаме огромен шанс за злато в лицето на Тайбе в борбата тя е световна шампионка в категорията и съм сигурен че ще ги смаже, а от борбата очаквам поне още един два медала. Огромен шанс за медал в джудото където Ивайло Иванов и Ивелина Илиева могат да победят всеки. Сигурен медал за ансамбъла.Станилия Стаменова има огромен шанс в каяка, а щангистите 100% ще вземат медал.Да не подценяваме и Мария гроздева.

Правилно предположение.. Най много един бронз на ансамбъла по художествена гимнастика, друго реално няма какво да се случи. Как искате това чалга поколение да постигне нещо?! Гледам инстаграмите на плувци, леко атлети, борци — пушат нергилета, позират напред назад.. За сравнение вижте инстаграмите на Симон Байлс и Кейлеб Дресъл и ще ви стане ясно защо те печелят по пет шест златни медала.

Грешна прогноза -ще вземем поне 20 медала в 10 вида спорт!!!Спорт,Спорт,Спорт!

Като се толерират Калинките какви медали? Кой да се занимава със спорт?

Ще имаме медали - в борбата и худ. гимнастика. Ако има в други спортове ще е изненада по-скоро.

Олимп и илюзии бягане в нищото! Френски измишльотини за масите от римско време!

Дреме ми. Нали има банани.

Състоянието на държавата може да се сравни с футбола. През 1994 г. имахме страхотен национален отбор, сега нямаме! Във всички останали области е така!

Какъв спорт бе, нас ни унищожиха като държава под маската на антикомунизма! През 1994г. играеха способни момчета, изградени от школите ни преди 89та и поради качествата си играещи на Запад! След това ни нахлузиха Валутния борд, попаднахме в сферата на влияние на американците, и нас и сърбите, за разлика от Румъния, като близки до руснаците, ни разсипаха тотално икономически... Останалото са последствията...

Бадерчо, Разсипаха ни отпреди това. Влутният борд ни спаси от хиперинфлацията, която нищо хубаво не носи никому, освен на няколкото играчи с огромни невъзвращаеми кредити и фалиращи банки....

Голям праз !!... Като имахме повече медали, по-щастливи ли бяхме ??

Ъъъъ... да, по-щастливи бяхме. И най-паче, два милиона ПОВЕЧЕ БЯХМЕ. Ама айде, да приемем, че ти не си бил щастлиФт, защото си измервал щастието в кила банани. Другите в нещастието си правехме деца.

И като бяхте 2 милиона повече какво ви беше доброто? Деляхте бананите за 1 милион между 9 милиона. А не забравяй, че властта беше заграбена от същите чукундури - ДС.

Заграбена?! Не съм съгласен... Тогавашната власт ДАВАШЕ!!! На момента! За БЕЗПЛАТНО образование, здравеопазване, сериозна армия и пр. Това отиваше за народа! А той работеше, за държавата и за децата си... И труда му не беше ограбван, а оценен справедливо. Те затова и бяхме 9млн...

с прогнозата.. Само ще посоча, че на завършилото европейско по вдигане на тежести завършихме на второ място по медали след Украйна.. С това класиране си осигурихме почти на 100 % две квоти за олимпиадата при мъжете.. Така , че само при вдигането на тежести имаме сериозни кандидати за медали от млади и перспективни момчета..

точно така, на ЕВРОПЕЙСКОТО взехме много медали... а на олимпиадата ни чакат китайци, иранци (които не ги проверяват много-много за допинг), Казахстан и други нации извън Европа, та как си толкова сигурен в медалите??

Северна Корея, където понятието независима анти-допингова агенция е оксиморон..

Проверяват ги, но пептидите с хормонална активност не се ловят с хроматографски методи.

Какво означава сигурен - казвам, че буквално от преди 1 седмица България пренареди картата в щангите, възвръщайки си отдавна изгубени позиции.. И, забележете - основно с дебютанти и младежи на по 18-20 години.. А едното момче на 16 извоюва сребро и подобри Еврорекорда, като италианецът го изпревари буквално с последния си опит с равен резултат.. Как смятате, дали това е отразено в американската прогноза? Повтарям, следете щангите.. там имаме какво да покажем..

това 16 годишно момче няма да участва на олимпиадата в Токио, вече е решено. Пак казвам, има и други държави с 18-20 годишни таланти

Една година преди "небратимите демократични " промен 1988 в СЕУЛ България злато-10 ,сребро---12, бронз--13, Общо----35--

България за разлика от много други страни по света има елитни спортисти,такива в челни места и с призови класирания в доста спортове.Проблема е в това,че нямаме т.нар. ''доминанти'' в своите спортове - такива които знаеш че отиват и взимат медал.Всичко зависи от ден,момент и т.н. Следователно те няма как да бъдат обявени статистически за сигурни медалисти - може да са 20-ти,10-ти или в тройката.Можем да имаме както 2,така и 5 или 8 медала.А и след тая нарушена подготовка по целия свят - не се знае кой в каква форма е и какво ще се случи. П.С. и това за делегацията няма да е напълно вярно,според мен ще са повече спортисти от предната в Рио 2016,т.е. над 51 човека.

След 10 години крадлива свиня спортен министър, има ли учудени? Иначе стадЕони и залЕ има!

Глей с кво се занимават врачките .

Че кое е наред в тая страна, та спортът да е на ниво? Единственият шанс е деца на емигрирали, които са си запазили гражданството, да се формират и развият навън и евентуално да решат да се състезават за България..

Явно не сме способни да си изградим правилната "демокрация"!

Това щото е много хубаво през демокрацията... 88-ма в Сеул бяхме на 7мо място в света - 10 златни медала, 12 сребърни... и тн... сигурно щото са били лоши условията и комундетата са яли деца на шиш..

Какво се промени с това за обикновеният човек? За тебе, за мене... говоря за тези медали там през 88ма?

Нищо. Требе ти само леб да ядеш. Престиж, soft power, това са неща за лузъри, нали?

Остави купешките приказки за престиж и софт пауер Кажи къде видя двама чужденци да те гледат завистливо защото през 88ма няякой си бил взел златен медал и къде България получи преференциално отношение заради златен медал или ми покажи 1 ЕДИН чужденец който е казал.... ООООО, ще отида на почивка в България, знаеш ли как дигат щанги, сигурно и плажовете са им много софт пауер и не са никакви лузери

Яж леб, може да впечатлиш чужденците!

Сигурно така ходиш на почивка, вземаш спортните страници и според медалите решаваш на кой плаж да ходиш ил коя катедрала да видиш. Или ако видиш някой американец, коленичиш и казваш Въй, въй, какви плувци и тенисисти е раждала майчица Америка, поклон за вази?

Към новината