назад

Рафа Надал пропуска "Уимбълдън" и Олимпиадата

15:49 | 17 юни 2021 | Редактор: Динко Гоцев 14 4282

Коментари 14

Ето това отличава Ноле от двамата му най- големи съперници- егоцентризма и спортсменското отношение към противника, когато е бил по-добър от тях. Двамата са се обожествилии и си мислят, че светът се върти около тях. Не могат да приемат нормално загубите. Ноле е някак си смирен, уважителен към съперниците си при загуба. Това сякаш го прави по- силен.

не успява да преглътне развоя на Ролан Гарос. От една страна отпадна, на всичко отгоре Джокович спечели. Чичо му коментира, че единствено загубата на Джокович би го утешила. Точно този коментар очертава текущия таван на Надал. Само с агресивно блъскане не става. Джокович показва следващото ниво точно в това отношение.

Тъкмо няма да гледаме как си бърка в насрания гъз

Гъзобрък :))

ху кеърс?

Това му беше последният Ролан Гарос най-вероятно

Ти за GOAT RAFA не се тревожи. По-скоро се притеснявай за тениса като цяло, защото в момента разследват Джокович за уредените му мачове с Мусети, Беретини и Циципас. А когато истината лъсне наяве - ще бъде най-големият спортен скандал в историята след този с Ланс Армстронг.

те от гришо трябва да почнат

майка ти дрога, всяка година се чистиш по 6 месеца бе.

Ем, той, последният Ролан Гарос, ще му държи влага до края на годината, че и до другия Ролан Гарос. За ко да играй.

На един друг му държи влага от миналата година - 6:0 на финала в първия сет!!! А и сега на полуфинала го подкара с 5:0 !!! Май бугарите "помним" избирателно??? Айде имайте малко уважение! Същите сте като идола си Джонанович- прости и злобни! А, и да питам - нещо сте забравили май как усташкото семейство обвини БЪЛГАРИНА Гришо, че ги изпозаразил с Ковид ???

Тъжен ден за световния тенис. Най-великият тенисист в историята пропуска Уимбълдън и Олимпиадата. Да му пожелаем бързо възстановяване, за да го гледаме отново на US Open. ВАМОС, РАФА!

Никой не е най велик драги. Големи е имало и ще има, но най велик просто няма. Засега Ноле е номер 1 от много време насам но и това ще има край. Надал е голям тенисист, но е като машина. Няма усмивка нито закачка с публиката която му се радва и плаща.

Нима Федерер пропуска олимпиадата? Къде го чете това?

Към новината