назад

Русия е на прага на завръщане в леката атлетика след огромния допинг скандал

22:06 | 02 март 2021 14 1190

Коментари 14

Не ги връщайте, краварите са непобедими.

За пръв път чувам, че Себастиан Коу е лорд. Това, че е удостоен с рицарско звание за успехи в бягането (което звание не се наследява), съвсем не го прави "лорд". За мое голямо съжаление, той се прояви като малък отмъстителен англичанин начело на атлетическата федерация.

Ако руснаците не си вземат поуки явно това ще се повтаря. Отвратително беше, че заради пропагандата им това беше национална политика. Но в ясно, че и други (не само руснаци) "посягат".

Е, да ама основният "свидетел" забягналият на Запад Родченко се отказа от показанията си... които трябваше да потвърди пред американски съд докато ФБР го охранява;)

А сланина уилямс негърката кога ще я хванат за топките от допинг агенцията?

"Допинг скандалът" м Русия беше точно такава диверсия на западните специални служби каквато е сега срещу нашите плувци!

и пригожин е обявен за издирване, запорирани му са сметките, яхтата и самальотчето!

много бързо мина,това наказание. С руснаците, добре, само да не се захване някой с американците, че ще са ми необходими 3-4 прераждания за да разбера мнението на някой лорд ,цар или.....някой от Марс.

незнам дали ще се върне в леката атлетика, ама вчера я изгониха и от съвета на европа!

нещо си се пообъркал

Всички вън от чадъра вовеки веков хормонални мутанти и измамници! За тях само селски спартакиади! За колхозници и хокей на замръзналото езеро в Пирин град!

Си ти, бокликофостата. Ще ти се аман нема, даже целата сборная що се изреди на тебе и всички женски дупки в родата ти, по неколко пъти. Вперьод! Молодци! Шаааайбу!

Правилно решение така или иначе пият всички то затова изгърмяха толкова американци които все нещо им се случва като ги търсят от допинг контролът били в трафик или не получили призовката. Себастиан Коу явно не обича да се намесва политиката в спорта от лични спомени.

Към новината