назад

Сълзи за Евелина Николова след победа в луди последни 6 секунди в Токио

07:47 | 04 август 2021 | Редактор: Динко Гоцев 40 29826

Коментари 40

Успех на финала

Браво на момичето! Успех със следващата среща !

Kazvat che caricara na sportovete e lekata atletika,togava bezsporno,borbata e carqt na sportovete,nqma po estestven,po choveshki i zemen sport ot borbata,taka che i jenite i majete mogat da se borqt,a na momicheto,bravo i uspeh na polufinala,dano geabne olimpiiskoto zlato!

На тая олимпиада жените пехливанки и боксьорки явно ще ни отсрамват. Мъжете ни са пълен траш.. За тях остава възможността да се пишат трансджендъри и да се запишат в някоя от женските категории, нали вече има такъв прецедент във ввдигането на тежести

Ще ги видим в мъжката художествена гимнастика

Да извадят женските борба, щанги, бокс от олимпийските спортове и един любител на половото равенство няма да остане, да не говорим за момиченца с детска мечта да е щангистка. Ама нали това е средство за джендър промивка на обществото, ще се наливат пари до когато жена боксьор стане образец за женственост.

Да скоро нашите изпедерастени лигльовци мъже, отраснали в барове и дискотеки, неслужили войници, закърмени с просташкото шоу на Слави ще започнат да се състезават в художествената гимнастика и балетните конкурси

няма лошо, успех им пожелавам на младежите ни в художествената гимнастика и балета! на тях и на всички решили да се занимават със спорт! баровете и дискотеките са горедолу еднакви навсякъде по света, повечето мъже не служат войници (в световен мащаб), е конкретно със шоуто на Слави са "закърмени" главно българчетата, но съм уверен че навсякъде по света има негови аналози ... и всичко това не пречи държави да отглеждат шампиони. в едно ние българите нямаме равни! да си търсим оправдания! дано го направят олимпийска дисциплина.

Боже, до къде стигнахме, жените да ни спасяват в мъжките спортове, защото мъжете се изпедерастиха, епилират се, мажат се с помади и лакове, кичат се с обеци, ...

Като цяло жените да ни спасяват .. надявам се в последните дни и в Художествената гимнастика да се представят добре, поне този спорт е женствен. Както каза някой друг, мъжете да се пускат там, може да имат успех. Единственото положително, което виждам, са няколко доста млади щангисти, плувци, борци, които дано за Париж да достигнат пика си.

Извинявяй, но какво е мъжки спорт ?!

Не знам как е при другите читатели, но аз като преглеждам коментарите, при тези с повече минуси веднага добавям "минус" без да ги чета. Просто не искам четенето им да ми рзваля настроението. Повечето с пишат от хора, които "до обяд мразят себе си, а след обяд всички останали".

браво на момето! Сълзи от радост хубаво нещо!

Раадвам се на всички успехи на хората кото полагат страхотни усилия да направят нещо. Пожелавам им още успехи! Диванните мрънкалници да се въздържат от коментари.

Женски бокс, борба, щанги... Грозна картинка ... Идиотията на съвременното общество.

Добре, че са жените спортистки, за да видим и ние някой медал. Визирам и предстоящия финал в бокса на Стойка.

наще са ММА бойци мъжете ахахахахах малоуми и нищоправци, Христо Христов от мъжете може би се представи най-добре като се им впредвид че е само на 19. Останалото слабо.

Леле... това момиче не смеем да го погледне, камо ли да го опънем... че като ме приклещи - дорде ме не изцеди до дупка, не мога се измъкна...

"Наше момиче...." разби, тръшна, прегази, смачка, отвя....и т.н.! Направо в македонски дух. С какво сте й помогнали, на един реален участник-спортист сигурно се падат по десетина "отговорни ръководни лица", "акредитирани" "да представят страната". Да ви е халал екзотичната екскурзия! И още ще ви платим, само да не ви гледаме и слушаме повече! Става ли? Диъл?

Човеко научи се да се радваш на успехите, а не само да търсиш хейта във всичко. Иначе ще си вечно нещастен.

Решението на всеки проблем започва с фазата на отричането, че той съществува. Важното е да се стигне до финалната фаза.

Бегай бе рептил

Браво! Страхотно представяне!

Като за последно ! Защото на протестърите им трябват пари , да загладят косъма ! Вече няма за хемус , за култура , за спорт , за кино , образование , за селско стопанство, за здравеопазванне!!! Всичко отива за завод за албански велосипеди ! КОФТИ А ?

браво, като се има предвид при какви мизерни условия тренират нашите спортисти и от каква държава идват, в която всеки краде, се представят достойно и на ниво, но не мислете че не си понясат тежестта че зад тях е държава, която не ползва с добро име.

Само едно нещо не мога да разбера - и какво от това?!?! Това ще реши ли проблемите със световния глад или с недостига на лекарства?!?!

А ти с твоето неразбиране ще решиш ли нещо изщобщо?

всъщност да и на двата ти въпроса! не знам за тебе, но на мен лично високите спортни постижения на други българи, успехи въпреки всичко и всички проблеми ... ме мотивират. добавят ми увереност, че ние жалките българи можем повече. ще се боря със световния глад в контекста на възможностите си, ще осигуря прехрана на себе си и околните си. ще се боря с липсата на лекарства именно със спорт - с превенция, ще бъда по-здрав и щом на мен ми трябват по-малко лекарства значи намалявам недостига на лекарства. да аз съм една капка в океан от глад и недостиг на лекарства. какво толкова ще се промени ако моите проблеми изчезнат? ами почти нищо! обаче ти също си също си една капка в този океан... останалите в този форум също... всеки извън форума също... всички ние сме капки в този океан от проблеми и ако всяко капка си реши проблемите и проблемите на океана ще се решат. света няма проблеми! ние хората - аз, ти, той, тя, то ... ние имаме проблеми! решавай си проблемите и ще решиш "проблемите" на света!

на такива форуми си проличава характера на спортиста.. Успех на полуфинала!

само така изглежда

Браво, социалистическите традиции се завръщат.

САЩ и Япония също са социалистически държави, затова са 1 и 2 по медали :)

Кьсмет и успех!

Мунчолиадата е като олимпиада !!! Но без победители !!!! Губещи са всички българи. А мунчо е тъп и злобен фигурант на Божков

А ти ще си останеш тъпак до живот, колкото и да се правиш на интересен!

Това троловете за 30 сребърника сте готови да осе.ете всяка новина пък било то и хубава за България.

Буквално борба до последната секунда ! Много хубава победа , стискаме палци за Финал

Браво! Ей това е психиката и освободеността да не очакват на всяка цена медал... Щото Тайбето това я провали за злато...

Тайбето e имала много тежка контузия. Дано се пребори за бронза.

Уникална победа . Поклон пред това българско момиче.

Към новината