назад

Съперничките на транссексуалната щангистка: Карат ни да мълчим, не е честно!

18:06 | 10 май 2021 | Редактор: Николай Петров 33 10484

Коментари 33

Въпроса който си задавам е ако на 60 години сутринта се събудя с убеждението че не съм Петко , а Петкана, то мога ли да се пенсионирам 5 години по-рано...

"Той е сребърен медалист при жените" - ей това изречение събира цялата лудост на сегашното време. Искрено се надявам възможно най-скоро да й мине времето и на тази мода и да са зад гърба ни всички тези глупости.

мдаааа. до това доведе еманципацията и равните права. когато искаш получаваш. не случайно има поговорка "внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне. жените искаха равенство и го получиха. нали искаха да работят мъжки професии, да получават заплащане като на мъжете.....ОК. хайде един подарък от мъжете за жените с това недоразумение, но това същество може би ще отвори очите на света относно извратеността на тези модерни гей щуротии. подобни извращения ще стават все по чести. утре някой ще влезе в женската тоалетна щото се чувства жена и никой не може да му каже нищо.

Е, като ги карат да мълчат, защо продънват интернета да се оплакват... Дисциплина няма, няма дисциплина...

Всички жени, който ще участват в Олимпиадата, трябва да я бойкотират! Това ще изпрати силен сигнал.

Нема лабаво, на ход е "прогресивната" спортна общност. Да открият нови световни първенства за траверстити, с отделни категории за жена-мъж и мъж-жена. Иначе може да има само едно първенство, за сульо и пульо, без да му се гледа пола, пардон, джендъра.

Да ходи да участва в Състезания за ЛУДИ, за да НЕ развращава останалтие участници... Само някакви Турски педдерази от Истанбулската Конвенция може да го пробутват тоя педдераз- ПРЕДАТЕЛ.. Преди няколко месеца, чух че някакви араби са се ДОМЪКНАЛИ в Нова Зеландия..Като убият арабин или турцин+ Мюсюлманин, ислямист, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и Нова Зеландия.

Има ли отбор по волейбол изцяло от гейове или транс

Сменям пола от мъж на жена и ставам участник от името на Катар за Токио 2021. За златен медал дават 1 милион долара.

Я, нали подкрепяхте всички тези трансексуални, трансгендерни и още други транс перверзии....защо сега сте против? Или си мислехте, че тези транс-истории са само за да се води идеологическа борба с "консервативни" страни като Русия? Не мили мои, сърбайте това, което сте дробили.

Е, нали ревахте за трансджендъризъм и какви ли не още безумия. Айде сега с ваште камъни по ваште глави. Води ли се жена? Води се. Докато не се измете цялата “прогресивна” пасмина, така ще е. Че и на невръстните дечица промиват мозъчетата от малки. Ако всички бойкотират безумията, нищо няма да им се получи, ама нейсе.

Какво да правите ли? Бойкот…. Така ще кажете всичко, което искате и ще го кажете без думи.

Аз не мога да разбера, каква му е ползата на този човек. На 43 ще прави спортна кариера при жените ли, иска да прокара път на другите неопредлили се, наистина не намирам смисъл. Както е тръгнало, да вземе една раничка и да отива първи клас да покаже на малките колко е по-учен от тях, същата работа пенсиноран щангист да се състезава с истинските спортистки. А дефинициите на МОК може човек да падне, щом си с еди колко си тестостерон значи си жена..., гаранция, че ако изследват и мъжете и жените на 100% ще има такива които по този показател трябва да се състезават в противоположния пол.

аз пък вдъхновен от нейният/неговят пример, ще снимам спортна драма на трансджендър тематика. Главните роли ще се изпълняват от българските лайдибойс Йотова, Зара и Андреа. Филма ще се казва "Ноща на Нандрулона и щръкналите бански". Направо ще превзема холивуд с таз спортно-джендърска драма. Спонсори ще са ми Бинабол и магазина на мусаши.

храни куче да те лае.... на ви сега феминизъм, педерастизим и равенство на половете. между другото, олимпиадата е едно огромно състезаение, което е против равенството на половете. доказва го наго и самодоволно.... как може да има отбори мъже и жени?? трябва да премахнат това разделение. и так ада има бокс, бягане, скачане, вхърляне и т.н. за всички. защо да ги делим на мъже и жени....ааа да и футбол да има, и баскетбол. Общ, не разделен

Виновни са гадовете отгоре дето измислят всичките тия джендър правила, а този "атлетка" е също жертва.

Събувайте му гащите на тоя, и определяйте в каква категория да се състезава! Ако има чушка, в мъжка, ако има пичка, в женска! Просто е!

а ако си е правил вагинопластика, като Алба Ресио

Ти пък, направо ме разби!

Естествено че не е честно. Дизиката на мъжа е една , на жените друга ! И какъвато и метаморфоза да е преживял пак не е жена ... цикъл няма, бременност, кърмене и всички усложнения около това , но да иначе си отрязах оная работа и вече съм жена ! Приемете както такава ! Не драги... Не си жена и никога няма да бъдеш ! Наистина трябва да им направят лига на необкновенните и там да си се състезават и да си се мерят

Я Гришо да сменя пола че белким спечели някоя титла!

Там има и по мъже от него, "сестрите" Уилямс например....

Като го видят в мъжката или женската тоалетна на Олимпиадата, да го пробият.

Содом и Гомор. Скоро ще е, нека още малко назрее, че да стане нетърпимо. Така че, размножавайте се гейчета, по-лесно да ви размажат.

има категория мъже, има жени, като искат да си направят и транс. Аз не гледам женски футбол, нито мъжка художествена гимнастика. Не мисля че трябва да ме лъжат. Ако ще е всичко в кюпа - да ги мешат и толкова. Мъже, жени, транс... всички заедно да се състезават.

"Той е сребърен медалист при жените ..." Това казва всичко! Като в оня виц: Доктора: "Господине ..." Пацинта: "Моля, моля, аз съм "госпожа"!" Доктора: "Добре, госпожо, имате рак на простатата"

Ми бойкотирайте нека само песалите да се състезават.Другия вариант е нали жените искате да сте равни с мъжете- ето равни сте.

МОК ще съжалява за това си решение!

Това си пожелахте. А все още не сте получили всочко, което искахте.

Този е взел сребро на друго състезание значи някоя нормална жена вече го е побеждавал или друг тарикат кат него ......

Да направят състезания за мъже , състезания за жени и състезания за трети пол - джендъри.

аф

Че то както е теъгнало, след 10 Олимпиади ще има състезания за 50 пола, баси! Представяш ли си Олимпиади по 6-7 месеца, докато се изреди всичкото изрод по пистите и залите.

хахаха

Към новината