назад

Семейството на Григор го зарадва с красива торта за рождения ден

13:51 | 16 май 2021 | Редактор: Николай Петров 35 36208

Коментари 35

Кой пишман-тортаджия усука този калпав шнур и го съедини с двете си леви ръце на видно място, хубаво да се забележи грозното!

Не приятен тип,чист Алфонс,защо пишете за такива, както него и чалгарите.

Честит празник ! Здраве и успехи, навсякъде! Лоша е символиката с избраната снимката-трябваше да е изкачване на стъпала-напред и нагоре...

Всичко най-добро Гришо!

Цяло стадо рускини оправи тоя левент

Добрите тенисисти днес играят финал, посредствените празнуват рижден ден у дома

А ти какво правиш? В какво си добър? В бъркането в дупето?

Селяндур. Виж тати. И особено мама.

Глупостта и Вселената са безкрайни. За второто не съм сигурен! Айнщайн

щото Айнщайн тази простотия не е казвал

Честит рожден ден на Гришо! Пожелавам му много лични и професионални успехи! Желая му отново да е в топ 3 на световния тенис и да спечели титла от Големия шлем! Също никога да не забравя откъде е тръгнал и Родината си, която за добро или за лошо не се сменя никога!

Този мамин лигльо освен да ме нервира и разочарова, за друго не става.

Кой си ти бе та да те радва пък теб? Ти какво можеш? Някакъв никаквец!

Григор да не е оправил някога и твоето гадже та толкова злобееш?

вааууууу а григор с кво ги зарадва? с пръдоивите си загуби и двете леви ръчички ли...?

Жив и здрав да си,продължавай да ни радваш и да ни представяш по света. Много години живея извън България и където и да съм отишла всички разпознават БЪЛГАРИЯ с ГРИГОР И СТОИЧКОВ. БЛАГОДАРЯ ВИ,ЧЕ ВИ ИМА. И НЕ ЧЕТИ ПИСАНИЦИТЕ НА РАЗНИТЕ НЕУДАЧНИЦИ,ОСКОТЯЛИ ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ. ТИ СИ БЛАГОСЛОВЕН ОТ БОГ И ИМАШ ВСИЧКО!

Честит рожден ден на Гришо и на дъщеря ми Ирен и двамата да са живи и здрави! Късмет и успехи във всичко!

Не съм видял толкова внимание да получи никой друг от нашите ИСТИНСКИ УСПЕЛИ спортисти !!! Този НЕЩАСТНИК, НЕКАДЪРНИК, НЕГРАМОТНИК ли трябва да се натрапва денонощно ????????????????????? Та това АНАЛНО НЕЩАСТИЕ има "полу-основно" образование, защото е със завършен 7-ми клас. Кой къде го хване го бие и Е.Е в дупето и ушите.

Колко прости хорица има в кочината. Вие уважаеми вероятно сте една клоака не видяла нищо хубаво и стойностно в живота ви. Вероятно вас ,който ви хване ви Е.Е АНАЛНО. МРАЗИТЕ НАЙ МНОГО ГРИШАТА И СТОИЧКОВ,МОЖЕ БИ ЗАЩОТО СВЕТЪТ РАЗПОЗНАВА БЪЛГАРИЯ В ТЯХ,А ТАКИВА КАТО ВАС ВЕЧНО СИ ОСТАВАТ В ЛА.НАТА И СМЪРДЯТ УЖАСНО.

Прост, по-прост, най-прост ... и ... Стоичков Некадърен, по-некадърен, най-некадърен ... и ... Григорета Димитрова

Колко си нещастен, не знам дали го осъзнаваш или си пиян или дрогиран! Не проумявам как е възможно толкова злоба в такова изчадие като тебе!

ВИДОРЧО, АМА ТИ ОТ СОБСТВЕН ОПИТ ЛИ ЗНАЕШ КАК ТОЧНО СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА? ДААА, ТАКА Е, ВСИЧКО СА ПРАВИЛИ С ТЕБ! ХАХАХАХА ОЛИГОФРЕН НЕЙДЕН! ДАНО ДЕТЕТРО ТИ (МАКАР, ЧЕ НЕ ТИ СР ПОЛАГАТ ТАКИВА ЕКСТРИ) ПРОЧЕТЕ КОЛКО ГРАМОТНО СЕ ИЗРАЗЯВАШ! АБЕ НАПРАВО СИ С НЯКОЛКО ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ГРИШО ХИХИЙИЙЙ!

Жив и здрав да си, благодаря ти за емоциите, които ни даваш. Нови успехи в спорта и живота!

какви емоции, бе путйо/путко ??? та това са силно негативни емоции на срам и унижение за България, че я представлява един полуграмотен НЕКАДЪРНИК.

Тези трябва да бъдат съдени за подигравка с националния флаг! Долни егоисти! Този боклук се изплю на България и флага! Готвят го за шеф на федерация и него! Мръсник продажен!

Неговите родители поне има за какво да се гордеят. А на болшинството други 30-годишни, които бачкат за класата на шефа, родителите им няма за какво да са горди.

Ефтин Хасковси популизъм от лицемери . По добре му напишете азбуката, че завалията не я знае .

АБЕЕЕЕ, НЕ еФтин, смръдльо неграмотен, засрами се! еВвввввтин! Поне тази простичка дума научи и запомни! Ужас! И си позволяваш да наричаш другите неграмотни! А на Гришо няма как да пийнеш вода и от малкото му пръсТче! Разликата е от тук до небетооо!

тука не мога да не си спомня рекламният билборд на една московска компания за продажба на компютри МАША, минет ета не падарок ! Купи и подари ЛАПТОП !

Хайде да видим още колко статии за манго от Хасково Цветовете на България, за която мухльото не играе от 4 години! Срам! Това направо е подигравка!

Добре де , вие жълтата преса ли станахте? Това е личният живот на момчето. Ало беше участие в някой турнир тогава е новина, защото с това е известен. Защо вече 3ти ден само ни занимавате коя е представил на родителите си и т.н. Това е негова работа , която засяга само него и семейството му. Трябва да има граница между личен живот и публичен. Това което интересува хората е професионалния му живот ,а не с коя спи.

Жив и здрав да е Гришо! Много успехи и късмет, и в живота, и в спорта.

Добре де, на нас какво ни дреме? Бил ял торта.. а ми халал да му е! А след тортата ходил ли е до клозетУ?

Отговорът е, че си наследник не на българския ген, а на кумани и печенеги и пр.

Кой е Лолиат?

Към новината