назад

Северна Македония се оплака от расизъм след дебюта си на Европейско

19:45 | 14 юни 2021 37 6168

Коментари 37

E как няма да се оплакват че са ги обиждали, нали Александър СеверноМакедонски е бил 100%-ов Гей. Има много документални и игрални филми по темата. Истината винаги боли, няма какво да се сърдят.

Ами гадно си е, да си измислил ти футболната игра, да си бил националите на Египет когато още пирамидите са били идеен проект, и сега някакви варвари да те бият тебе, кощунство. Според мен РСМ трябва да има гарантирано място за цялостни заслуги и да почват от осминафинали направо. Тъй де...

Арнаутович е известен в Италия и в Европа с прякора си "лошото дете на австрийския футбол". В Германия го наричат "Арогантович". Гонен е от 7 детски футболни клуба. И въобще лекето си е един истински татуиран футболен хулиган. Нищо изненадващо не е станало на практика.

В нашите бивши български земи, които сега са "македонски", към днешна дата живеят вече над 50% албанци. И ако озверелите ангибългарски лидери на измислената държава С Македония не се усетят овреме да се върнат към Майка България, до десетина години там ще се вее само албанското знаме...

Македонците само плачат навсякъде и за всичко.

Сърбите 100 години са ги е.али,трябва да са навикнали,половината макета са от смесени връзки.Всеки втори е с роднини сърби.В тази държава само албанците знаят кои са и какви са.

Интересното е че колкото по бой и е.ан виждат от сърбите,толкова по ги обичат макета.

Ако бяхте останали българи, никой нищо нямаше да ви каже! Ама вие не, ние сме макета, ами хак да ви е!!

И единия албанец и другия албанец самоче се мисли за сърбин .. кой да беше останал българин?

Абе тия от С. Македония все се оплакват, все някой ги такова ...... Имам чувството, че когато никой не им обръща внимание, почват да се оплакват, белким някой ги забележи .....

Открай време простите хора бъркат нацизъм и го заменят с расизъм. Каква различна раса имаме тук? Всички в скандала са еднакви по расови белези - европеидната раса. Скандала е сърбин псува етнически албанци, една различна нация. Това е нацизъм, както и да го погледнеш. Толкова ли не могат да стоплят някои хора, вместо да се излагат. Какви раси - какви 5 лева ги гонят?

нацизъм ли? това си честа дискриминация по признак етническа принадлежност. но не и на терена. тук всеки може да си псува на воля когото и колкото иска. това е играта. ми напсувай го и ти сърбина, дето е оставил родината си, бе!

Нацизъм идва от доктрината на партията на национал социалистите в Германия през 30те на миналия век. Нищо общо с нациите. Това е обикновена дискриминация.

Стига с тая негърска дума- расизъм Расисма е измислица, идеология на африканските Негрите маймуни и техните ВУДУ шамани.. Негрите са НАЙ- МРЪСНИТЕ и ГНУСНИ животни... По- мръсни от цигани и турци... Котките спят с котки, Кучетата спят с кучета.. А гнусните негри спят с всякакви животни и маймуни и затова приличат на маймуни и ПРЕНАСЯТ всякакви ВИРУСИ и зарази- Корона- вируси, СПИН, Ебола, Африканска Чума.. Негрите нарчиат с думата" расисити"" всички останали... Това означава че Котките, Кучетата, Мечките са РАСИСТИ, според Негърската африканска идеология.

Гаден расист! Бих те сгазил като хлебарка! Изход! Не си ли чел книги бе? Нема ли човешко в тебе? Кучка ли те е родила? А децата си как възпитаваш? Долен не-човек!

Расизма е свободен избор, както всеки друг тип поведение.Един е расист, друг педераст и така.

Привържениците на отбора на Северна Македония освиркваха през целият мач отборът на Австрия при владеенето на топката от тях. Типични балкански комплексари и аутсайдери

Най-вероятно не е знаел, че е от албански произход. арнаутин означава албанец, куриоз. Относно расизма, той има по-щироко понятие, извън омразата само на расова основа. Омразата на етническа основа също е расизъм, а и на верска. Например език на омразата на българин християнин към българин мохамеданин е расизъм, въпреки че са от една раса и етнос!

Глу-По-Сти!!!

Мила балканска картинка. Обаче на титовските мурви все някой друг им е виновен

Българите, македонците, албанците са един дол дренки. Дребни циганяви народи с много злоба в себе си.

Обаче има няколко основни разлики. Албанците мразят всички останали от региона. Българите мразят най много себе си. Македонците по лека лека гиориентираме да мразят нас.

Тва е точно балканска история Сърбин, по фамилия "албанеца" (щото вероятно дядо му е бил Албанец) псува Македонци от албански произход на Сръбски....

Северно Патагонците все недоволни. Вече започвам да се радвам на неволите им. Много нагло племе се оказаха, след време ще ни молят да са българи и като им откажем, ще станат албанци по принуда.

Алиоски от Северномакедонците е етнически турчин. И не мисля, че това е причината да го псуват така каруцарски.

Баш албанец си е

Мислех, че расизъм означава да не харесваш/мразиш друга РАСА, а като ги гледам всички са белички!? :D Както и да е, на българите край Вардар винаги намират проблем в каквото и да е и искам да кажа браво на сърбина за шиптърчетата. То по името се разбира от къде са - една част от Албания, а другата, по-голяма като хора, от България :D

двама тъпи футбалери от една и съща раса се обиждат с расистки изрази. както каза божинката, победителя от европейското ще е от европа, ама нищо не е сигурно в тоя живот. наздраве, че стана ракиено време

Цялата им расистка работа е такава - арнаут ше ги обижда на шиптари.

Май албанците трябва да питат макетата в коя раса ги причисляват. Щото аз си мислех, че албанците са си от европеидната раса. Ама македонскиют институт по антропология може и друго мнение да има.

Албанците са по-долни и от циганите! Браво на сърбинът!

Е те половината им отбор на македонците са рязани расистки фесове бе!!!

В момент на силна емоция нападателя просто е свалил маската и е поакзал какво мисли средностатистическия сърбин за макетата.

Европа скоро време ще разбере проблема ни с макетата, те са на всяка манджа мерудия

СМР са от петата раса .

леле ако ги беше нарекъл българи

Че те албанците не са от друга раса! За какъв расизъм говорите?!? Гражданите на Северна Македония определено не се развиват нормално!

Към новината