назад

Наско Сираков: Имаме документ за над $150 милиона инвестиции, Мъри е готов да се върне

18:31 | 14 юни 2021 47 5315

Коментари 47

Тая гаранция да не е от печатницата в ПЖИ-то? Явно пак е почнала производство само, че вече не печата за сватби и погребения...

От всичко това знаеме, че има един "чужденец", който познава други "чужденци", дето имат намерение да направят "големи работи". За тази цел са изпратили "един документ", издаден от "една финансова институция", за да потвърдят "намеренията си". Некъде си знаели кои са "чужденците", колко били "сериозни", но това не трябва да е нещо, което да се коментира с обществото или властите.

Да се изцепи и и тоя нещастник с някоя простотия

Насо Гъзо лъже!

Ако някой е учил икономика, ще се запита кой е склонен да даде толкова пари и как ще си ги върне. Тази инвестиция НЯМА възвращаемост. Тогава се минава на следваща точка - има ли индиректни ползи? Да, има. Влияние в обществото, гласове на избори и т.н. Кой иска да си купи тези услуги - шиши, бб и други… Сега знаете кой стой зад инвеститора. Магнитски също знае…

За всичко съм съгласен, но тоя мушморок каза, че американци стоят зад него. Шиши и ББ не могат през Америка да препират пари. Нещо на гъргара ми прилича всичко. Може и Божков да се гъбарка с Раев.

План "Б" ви чака неумолимо !! Баламите отдавна измряха !!

ФК Левски трябва да фалира, да започне от нулата в окръжните, за да се махант всички крадци и наркодилъри. А тази постановка е невероятна схема за обир на държавна собственост., на феновете, на футболната история. Наско Сирков е срам за клуба, дори без да припомням как си показваше задника на синята публика.

И какъв е този документ? Банкова гаранция, запис на заповед, акредитив? От кой е издаден? От първокласна банка или от някоя офшорка?

Раев мини през работата да ти принтирам документ ца 1 млн. на цветния принтер и да мирясаш най-сетне.

Нямам никва идея какви сделки правят, ама съм 100% сигурен , че беше предрусал на пресконференцията

Насраков пак ще ходи на фризьор

Трябва да си прост за да повярваш на тая мошенгия . Само не знам после къде ще се дене Сираков , ще му стане тясно .

Какви са тия Инвестиции ???? Подкупи за Сираков и хората около него ??? На нас, българите ни трябват Пари и Работа.. Трябват ни ЗАВОДИ да произвеждат стоки, които да изнасят за продажба в чужбина.. Например американсктие фирми- Нике, Реебок, може да преместят просиводството си от Китай , в България... Тогава ще имаме ПОЛЗА !! НЕ ни трявба чужди магазини и Молове !!! НЕ ни трябват китайски ресторант ии арабски ДЮНЕРИ... Имаме си БЪлгарски Ресторанти и магазини... Сираков, ако смята да продължава, както до сега, по- добре да го утрепят и да ИЗГОНИМ всички маймуни от квартал Левски, София, които домъкват тия !!!

Найк и рийбок да не са луди да се местят тук от Китай. Да им окрадат стоката и да се правят на иднтересни. В Китай шият за 2 кила ориз като луди цял месец. То от там идват вече ниските цени.

Така наречените герои от 94а за друго не стават, освен да гонят топката. Един през друг некадърни управници. Перуката накара хората да си спомнят с носталгия за Батето и дълбае дъно след дъно, Лечков ограби Сливен, Сираков вярва на някакво пешлеме, очевиден шмекер, дето развява листи с фиктивни долари, на Чичовото му фалираха бизнесите, Стоичков го изгониха и от Африка като треньор, пълна трагедия да тези "герои" от 94а

Казанската афера 2 ! няма такива глупаци като тия в Левски

Сираков е красноречив пример, че в БГ всеки се занимава с това за което не е учил, няма опит и не притежава необходимите умения!

Ъпрегрейдват се на Герена, не може да се отрече... сега им го пратили на и-мейла! От Казан получиха обикновен факс! :)))

На кукуво лято Раев, това абитьоренче с ферари под наем ша та лашка както си иска.

Ташак!

За касовия бон разбрахме...ама не разбрах ,имаш ли тоалетна хартия че, осмърдя на осрано...

НАП кога смята да си потърси вземанията, при положение, че всички договорени дати са просрочени отдавна? Финансовия министър спи ли?

Чакат да минат изборите

по Магнитски ще бъдете подведени!?

Менте отвсякъде е тая сделка Сериозните бизнеси не се представят от 1 човек а от цяла свита адвокати. Да не говорим че не идва с глупави ферарита на брифинг Смърди на балканска кьор фишек история Тия хора си мислят че бизнес се прави като в бг .... много наивно г-н Сираков

където е Наско там е измамата!!!!

за наивници

Казан 2 , някой яко се гъбарка, стадиона е държавен земята е държавна как сами решихте че някой ще ви разреши да строите ще бутнете стадиона и така ще остане, не виждам как се носи отговорност от американска фирма която командва българска създадена за целта, нещата намирисват

Вие сте за магнитски бе кви инвестиции Черепа ви е издържал една година с корупционни пари Алох ония непратени 600 милиона бе насо Най добре е да се скриете някъде…..

Еееее, къде се загубиха едни $100 милиона по пътя??

Кога слънцето огрее кучия задник тогава ще видиш пари...една от наи наглите милиционерски фамилии Сиракови..

Че имате хартийка(банкова гаранция) хубаво,но колко КЕШ имате?

Свирков, пращай жената и дъщерите на околовръстното, друга опция нямаш...

Пълен абсурд са тези “инвестиции”, първоначално бяха 250 милиона, сега са 150, Наско Свитков е глупак, никой няма да инвестира в пропаднал клуб.

Не е глупак а нагъл лъжец и страхливец....цялата фамилия са отврат....

Взимайте Кокала.Той обеща 300 млн.Ше си напише и банкова гаранция.

ИМА БАНКОВИ ГАРАНЦИИ .... внася в BG banka po smetka kintite...и ну се издава гаранция - франция...... и ако скръцне по БГ законите дела и документи а не ...гаранция от .....АНтилските острови и по закона .....на чичо...САМ или някоиси НЕЗНАМ...с две думи гони Михаля....после....

Сираков или няма представа какво говори или увърта и се надява на някакво чудо! Имал документ за инвестиции но не казва кой или кои са инвеститорите . Всеки един инвестиционен план е свързан с бизнес проект, а когато се говори за многомилионни инвестиции този бизнес проект се състои от стотици, а много често, и от хиляди страници. По думите на Сираков някаква американска банка е съгласна да инвестира, но не казва как- самата банка ще притежава Левски и ще инвестира в собствен проект или банката ще инвестира в проекта на Диксън! Като се има предвид, че в Америка да закупиш кола за $20 000 чрез банков заем договора е поне 20 страници представете си каква документация е необходима за многомилионни инвестиции! Всичко изговорено от Сираков и Диксън до този момент е изключително несериозно, да не казвам- смешно и глупаво!

И защо да казва? За да може "доброжелатели" със свински дзурли да правят мизерии ли?

Всички “public” американски компании изпълняват “ The Sarbanes- Oxley Act” който е със силата на федерален закон и мнението и коментарите на привърженици на един или друг отбор са без значение!

Насо гъзо със събличане нема да се размине май , ще отнесе и някоя тояга и ще лапа чурата на феновете.

От какъв зор, аджеба?

Малее колко го е закъсал този голмайстор...

Американците казват в подибни случай следното: "Ако нещо е твърде хубаво за да бъде истина,най-вероятно е лъжа." Успех на Левски във В група.

Само Славия (/С\) Благой Георгиев с мисия да закрие веднъж и завинаги отбора от Подуене който единствено и само срами името на Апостола?

Идиоти. Който му вярва на този голобрад младеж не е с всичкия си. Прилича на някакъв майтап по-скоро, някой се гъбарка с Наско и клуба.

Към новината