назад

Скандално изказване на Солскяр влуди Моуриньо след големия мач в Англия

10:06 | 12 април 2021 | Редактор: Динко Гоцев 23 9216

Коментари 23

Едно време Ривалдо ми беше любимият футболист, до моментът на мача с Турция, когато симулира, че Майк Тайсън го е нокаутирал ... падна ми в очите и след това съм му ударил 2-та хикса. А все пак Мауриньо да каже това е напълно разбираемо, то бразилци и португалци са си един дол дренки. Като ги доближиш само вятър да усетят и падат все едно кон ги е изритал ...

Нищо кой знае какво не е казал Оле. Тук става въпрос за симулация, а това е недостойна и неспортменска постъпка. Обаче се опитват се да ни вменят, че трябва да го приемаме като нещо напълно нормално, част от играта. Много чувствителни и обидчиви са станали всички. Лъжата и измамата се толерират, а когато си позволиш да изразиш недоволство, те заклеймяват.

...И без пиене, и без пиене го остави!

Да им имам трагедиите на самозабравилите се милтимилионери!

Футбола си отива. Само като видиш съдийката на тъча. То голфа по интересен вече.

Не знам кой джендър и кой не, но аз съм бил в казармата и дори и там няма наказание свързано с отнемане на храна.

Gugnelid

Явно си бил с връзки :)

Да не си бил в някой санаториум и да си го имал за казарма??? Оставяли са ни без храна няколко пъти, особено когато бяхме новобранци. А ти или не си бил в казарма или си бил просто едно връзкарче на топло.

Не съм бил с връзки и оставяне без храна не е имало

V4Vendetta

Я кажи къде си служил? Аз съм бил поделение на преебаните връзкари - охранителна рота към УМТО на ВВВУ"Г. Бенковски" - Долна Митрополия.

колега използвай мозъка, не падай на нивото на ония глупак Моуриньо, Солскяр го е казал образно, не че наистина ще остави сина си без храна, както и ти сина ти като има изпит казваш 'ей сега ако има двойка ще го убия" не значи, че наистина ще го убиеш

статията, мненията и т.н. реване са повече от смешни. много правилно го е казал норвежеца. единствената забележка - нека се изкава по същия начин и за неговите симуланти...щото тези смешници убиват футбола... а смърдиньо - да ходи да краде, че напоследък толкова е зле, че може и да му са наложи....или да дойде да стане треньор на Арда. П.С. Дудите от барца ореваха половината свят онзи ден за смешна претенция за дузпа...куман рева рева рева, онзи смепник Шакиров и той причаква съдията абе смешна работа. А онзи, симуланта как не си счупи някой прешлен от това ортистично изхръляне не знам

хехе Солскяр ги бъзна лекичко и джендърите почнаха да реват като ощипани хахах

И какво толкова е казал Солскяр? Че ще остави сина си без храна, ако се държи така. И какво толкова??? Абе тоя свят наистина отива на майната си! Къде отиде възпитанието на ценности, чест, достойнство? Тези неща не се придобиват с галене по главата и сладки приказки и най-вече не се защитават по този начин. За това трябва пот, усилия, лишения, кръв понякога. Глезльовци и швестери. С това се напълни не само футбола, а и целия "модерен" свят - Европа, САЩ. Накрая всяка една империя е превземана от "варвари". Ако сметнем ЕС и САЩ за "империи" и те бъдат нападнати от "варвари", кой ще ги спаси? Кой ще се бие за тях? ЛГБТИ? Няма нужда. Арабите само чакат и скоро ще се възползват от педерастията на Запада. Дано да не съм прав!

ПРАВ СИ !!!

Нарушението беше 100%. Това не беше борба за позиция, ударът в лицето (не коментирам силата му) беше напълно умишлен.

абе, я отвори речника(тълковния) и виж какво пише срещу удар преувеличавате като алекси смукачев всичките. Има една статия по темата на Кеворк - намери я и я прочети. пък после окачествявай докосване, погалване, почипване, одраскване и т.н. като удар..

Муриньо е майстор в това да манипулира медиите и да отвлича вниманието от себе си. Отборът му пада на поразия, но сега всочки говорят за Оле и Сон, а не за загубата.

Без тези неща футбола е просто 22 -ма ритащи една топка.

Глупости на търкалета. Коментарът на Оле беше изключително лицемерен. В същия мач Фернандеш и Рашфорд имаха много по-смешни симулации. Точно Оле да прави подобни изказвания е нелепо. Само преди няколко дни Фернандеш симулира по много по-смешен начин от Сон и му дадоха дузпа в мача срещу Гранада.

Футбола е игра за мъже. Това че играят балерини е проблем на съдиите. Оле е прав. Да не забравя обаче че от неговите играчи са балерини:-)

Тоя шамар в лицето не беше точно по правилата. Това че Сон си издейства нарушение и спаси гол в много важен мач ... не знам дали го прави балерина. Ако беше някакво неволно съприкосновение щях да съм съгласен и аз.

Gugnelid

Абсолютно неволно беше: 1. Сон посегна с лявата си ръка да хване МакТомини за дясната и шотландецът замахна, за да отблъсне ръката на Сон; 2. Сон беше изостанал зад МакТомини и съответно МакТомини нямаше как да насочи толкова презицно удара. Отделно от това Сон вече беше преодолян и даже без този "удар" пасът към Погба щеше да мине, тоест атаката да продължи и да завърши. Накратко - голът не трябваше да бъде отменян.

Към новината