назад

Софийският градски съд не уважи жалбата на БФС, ще има два Конгреса

15:00 | 14 септември 2021 19 3529

Коментари 19

Перука, времето на теб и шайката ти изтече

Как решихте, че ще има 2-ри Конгрес?! Ако се смени ръководството на първия? А ако остане сегашното пак на първия? Правите некоректни внушения!

Бобии,Боби... Можеше да останеш легенда ,но последните 10 години направи всичко възможно да съсипеш името си !!! Дано промяната се случи ,че така сте захапли кокала ,та няма пускане...копаем поредно дъно от некъдърното управление на родния ни футбол ... толкова пък да нямате "топки" да напуснете като мъже !!!

на 12 октомври БФС изритва некадърника Боби Михайлов на 13 октомври Николетка (или Алисия, загубих му края кой вече с коя е) изритва некадърника Ники Михайлов и се връща при Божинката

Перукан е най-срамното петно в историята на българския футбол. Кафяво и миризливо.

Лечков, Лечков също, той му бута шилата на перуката

От 12 октомври Бербатов и от 18 март пак Михайлов :)

Ша има бомба на датата :-)

Даже имали и наглостта да обжалват. Как не ги е срам тези?! Нищо де, надявам се следващия управител на БФС да не е пак стария/същия.

Няма по жалка фамилия от тези Михайлови! Всички до един са боклуци! Футбола в България много ще се подобри без тази шайка некъдърни лапачи!

Ще те онодя измир

Жалка картинка е тоя Перукан! Със зъби и нокти драпа да остане на поста ,само и само да му върви водката! Никакво мъжко поведение няма в тоя плужек. Обградил се е с себеподобни , които нищо не могат друго да правят и лапай......!!! Слушай Перуко смрадлива: Срещу вятъра не се пикае! Излагаш цялата фамилия циганска!! Баща ти беше мъж, не те ли е срам от него! Ние все още го помним! Но ти си един съсипан и отчаян алкохолик! Смешко, махай се ! Ти довърши българския футбол с безхаберието си! Всички те ненавиждат и мразят! Не го ли разбра най-сетне! Излагаш и жена си, един достоен човек и шампион! Излагаш и сина си! Не им разваляй и малкото , което им остана от имиджа им и имената!

Нищо по- различно в "спорта"...

нема такъв смешник като Перукан ... поне да има т-пки да си тръгне като мъж, както направи Батето!

Кви n-тки бе брате? Те михайлови са си n-тки

Батето го хванаха с рушвет на живо по ВВС. Ако не бяха, още щеше да управлява..

Venziiii stefanovvvv Eba maikata na footbolaa

Не само той, всички б0клуци, които в момента са в БФС-Думуза, Перуката, Какадуто..... ВСИЧКИТЕ! ВЪН!!!

Конгреси и избори до дупка в държавата командвана от простаци

Към новината