назад

Станимир Стоилов посочи фаворита си в битката за БФС

10:41 | 17 септември 2021 28 10368

Коментари 28

Куна млясна па нищо не каза колкото до перуката време е вече да лапа малебито

Кой е тоя бе Чак мнения да дава

После се чудим защо не върви футболът в България.... Щял бил да гласува за еди-кой си, защото му бил приятел!?! Че и не го е срам да го заяви публично!? И в наше село така избират кмета - не, че може да свърши нещо, ама ми е приятел. То и затова селото не е прокопсало.

Левскарите ушите ни проглушиха как Барби нямал гол срещу тях, а Мъри има и то като футболист на ЦСКА.... :))) Ха, сега, де, на кого да вярват гОрките... :)))

Всъщност Мъри се е изказал изключително дипломатично, и е успял да ви метне по върбите всичките тука, съдейки от гневните ви реакции. Вероятно дори и замъгленият от алкохола Михайлов като го прочете, ще си помисли, че треньорът на "Левски" го подкрепя :D

Тоа Мъри кво се е размъркал.. Да си го земе Бобито у тех като го аресва толкоз..

С тая шуробаджанащина -толкова.

БФС няма нужда от натегачи като Бербатов. Освен да спечели удобно място за себе си, нищо друго не го интересува.Много е долно човек отказл се от българският футбол, сега да иска да го ръководи.

Че на кой , ако не беше Михайлов Левски отдавна да е в трета лига та те с години не трябваше да взимат лиценз заради задълженията си и винаги им го даваха

На кой отбор е треньор, този господин? Май на отбора завършил на 6-то място миналата година. След Берое и Царско село. Ами да се изказва момчето, но за Б-групата да кажем, накъдето се е запътил. Проста работа е родния футбол - мафиоти и перачи! Отврат!

не на шесто а на 9 място!

Уважаеми, оранжево-червени фенове! Очевидно не правите разлика между задължения и изискуеми задължения! Когато имаш заеми, кредити и други задължения, включително публични такива, които, обаче, са разсрочени и по които разсрочвания плащаш редовно вноските, така че да не станат предсрочно изискуеми, то ти можеш да получиш лиценз и можеш да декларираш, че нямаш неплатени ИЗИСКУЕМИ вземания! Може пак да не разбереш и пак да пишеш небивалици и очевидно да ти се радват други комплексирани фенове, но истината е в закона, а той е пределно ясен, за Ваше съжаление. А това няма нищо общо, било с Михайлов, било със Лечков или който и да било, който е на хранилката, наречена БФС. Та, Михайлов може да бъде обвиняван във всичко, но няма нищо общо с осигуряването на лиценза на "Левски".

абе смотаняк, кой плаща редовно, че не разбрах? Вие ли бе, гнусно държавно отборче...не сте плащали на НАП от много месеци! Не пиши глупости, льольо! Отдавна трябваше да сте фалирали!

Като гледам при Джибрил Михайлов как подпират сините говеда чрез системата ВАР, едва ли някой е очаквал да искат промяна тия от "Баязид Подуяне"!!! Два мача имаха в Пловдив и на камерата все едно бе Раев. Такова брутално незачитане на системата няма как да има, и дано са подали сигнали в УЕФА потърпевшите. А щом и не осъзнават, че с това подпиране се превръщат наистина в Евроидиоти !!! И как няма да му симпатизират на алкохолика, щом не изпрати „Джингиби Анадол Спорт“, където им е мястото в „А“ окръжна група !!!

Малко като с политиката.. Виждаме всички, че Радев е лош за страната - обаче ще го преизбереме, защото всичките сме изпаднали в емоционална кочина. Същото и с Боби Михайлов. Този само извънземните не дойдоха да кажат, че трябва да освободи поста.., но не - "ние имаме симпатии към него"..

Като гледам при Боби как подпират сините чрез системата ВАР едва ли някой е очаквал да искат промяна тия. Два мача имаха в Пловдив и на камерата все едно бе Сираков. Такова брутално изнасилване на системата няма и дано са подали сигнали в УЕФА потърпевшите. Даже и не осъзнават, че с това подпиране се превръщат наистина в Евро идиоти после, а футбола умира.

На фона на Кукла Барби и крадливия Величков и аз вече предпочитам Боби Михайлов. Батето навремето научи Боби Михайлов на това и онова, а сега Барбуков и Величков започват от нулата. Трудно ще ме убедят, че Барбука ще донесе промяната. Той не е управлявал дори и къщичка за птички, а тръгнал шев на БФС да става. Само Величков ще намаже, а Барбука, Марто и Стенли ще гледат после с отворени усти и ще се оправдават, че са ги излъгали.

си го у вас за шеф бе, папуняк! Даже може и да му близнеш, ако те кефи толкоз..

То пък Михайлов беше управлявал нещо преди БФС. И го гледаме вече 16 години какъв управник е. Все той не е виновен, все някой друг ми крив. И вечно с чашка в ръка.

Боби Михайлов какво беше управлявал преди БФС?!

Е, как какво е управлявал - бебешката количка на малкия Перукан, разбира се!

не само ще му симпатизират на алкохолика,защото не изпрати Левски където им е мястото до ЦСКА в ж група.

Дами и господа, разделяй и владей в пълна сила. Не, не трябва да подкрепяш някой, защото е левскар, цскар или каквото и да е друго. Трябва да подкрепяш някого заради личностните му качества, а Михайлов доказа предостатъчно пъти, че не заслужава подкрепа

Кой те пита, бе? По-добре да си беше мълчал....

Между "Симпатизирам" и "Трябва да симпатизирам" има огромна разлика. В първия случай изразяваш лично мнение. Във втория т и е наложено друго мнение. Това за информация на Стоилов, защото той май не вдява много.

Ахахахахахаха, аХАХАХАхахахахахааа... кон-с-капаци...конска-паци....конска-паца....

Кавал си беше и такъв ще си останеш

Към новината