назад

Стойчо Младенов с обръщение след дербито: Не съм искал да обидя никого

12:35 | 28 септември 2021 25 3814

Коментари 25

Голям футболист и малък човек. Същият като Камата.

Феновете на Лефски яко ги е яд

На Левски все им пречи някой !! До 1944 г СЛАВИЯ !!! ОТ 1948 г. ЦСКА!!!! Сега им пречи - ,,Географията София- Ловеч -Етрополе ,, !!! Участието на ЦСКА в турнирите на УЕФА !!!! Стари рефрени. +16 ЦСКА е ШАМПИОН, а на Левски БИБЕРОН !!! + 18 ЦСКА е ШАМПИОН а на Левски МУРА ОТ СЛОН !!!!

Какъв “ Гранд” те преследва?! Левски, от няколко години, се опитва да не загуби с разлика мачовете с първите 5-6 отбора в класирането! Мястото на Левски е при аматьорите! Това “изкуствено “ съществуване в така наречена “ майсторска група” е безмислено! Трябва да се започне на чисто, с ясна стратегия и можещи ръководители! Левски е обичан отбор и няма да бъде никога изоставен, независимо в коя група играе, но никой левскар няма да приеме “ съвкуплението” със знайни и незнайни отбори! Изобщо разбирате ли какъв погром бе нанесен на футбола в БГ по оста Ловеч- Етрополе- София! След вдички тези финансови машинации и опростяване на дългове, кой нормален бизнесмен би инвестирал 15-20 милиона собствени пари в Български отбор! Защо да го прави- за да му се хики насреща някакво неграмотно “ борче” като Ганчев?! Не можеш да очакваш нормални решения от алкохолизирани неграмотници които ръководят футбола в БГ!

SU-152

Имаше един годеж на един мач на Левски-Литекс,после годежаря го набиха и изгониха..........няма да останат по назад от нас,ние само минахме със събличане..........

Глупак

Как не разбирате,че единствено наличието на ЦСКА и миналото ви с тях,все още ви държи като някакъв"Гранд". Иначе сте един средностатистически български отбор.

Как не искаш да разбереш лумпен недоклатен, че комунистическият тумор си отиде безвъзвратно преди пет години

Вие сте никои! Единствено досега ви с ЦСКА ви прави известни! На родината не сте дали нищо- нито успехи,нито футболисти ! Вие сте родени лузъри подкрепяни от всички власти- ФУТБОЛНИ ДЖУДЖЕТА с миши сърца!

Се обиждаш Погледни класирането,даже сте под средностатистическите отбори

SU-152

Тирейци няма вечно дерби вече............. Кво ЦСКа сте вие,нали вие изгонихте Христо Янев и онези млади български футболисти който ви донесоха купата...............Нали Никиту каза ,че с тези футболисти не сте за елита,после фалит,лиценз,и тире и поехте по новия път.............

Преди мълчахте по 3 дена след загуба. Сега понеже ви стана навик и след ден надигате глави говежди.

Абсолютен лицемер! Преди няколко години изсъска през зъби “Защо да съм Тройчо, защото станах шампион на говеждия стадион” . Това е изказване на ръководител и родител!!! На другата година загуби титлата губейки с 2: 1 от Левски на Армията! Посредствен футболист, комплексиран човек и треньор! Рома, без напрежение, в турнир в който играе по задължение, отбеляза 5 гола и “ счупи” гредите а този мърмореше нещо след мача, че ЦСКА бил най- добрия отбор в БГ! Както казв шопа “ къде го удариш, къде се пука”!

А и на всичко отгоре тогава НЕ станаха шампиони след мача на Герена! Бяха с 4 точки аванс при оставащи два мача, т.е. имаше теоретични шансове да не станат шампиони.

Стойчо нито е посредствен футболист, нито посредствен треньор. Като играч има супер кариера с ЦСКА, шампион, мачове срещу Ливърпу, и т.н. След това успешна кариера в Португалия, справка - Моуриньо. Като треньор е шампион на България, а Левски са му боксовата круша. Реално комбинацияъа му на треньор и играч е една от най-успешните му във футбола ни. Само Пената има по-добра.

Въпрос на стандарти и критерии за посредствен, добър и много добър футболист и треньор. По някаква причина този “ добър” треньор беше около година без работа и се върна да лиже там където плю! За треньорска кариера в страна на Запад не съм чул или прочел, но това не означава, че не е бил поканен за такъв, не следя отблизо пародията БГ футбол!

Това е голямата разлика между ЦСКА и Левски! Възпитание и култура! Справка : братя Цоневи....

Коле, първо за кво сесека мрънкаш бе миличък...поинтересувай се малко от фактите преди да драскаш...и второ къде бе миличък видя култура и възпитание в ръководните фактори и лумпенизираната публика на преместения от Ловеч и прекръстен отбор...???!!! и трето коленце, тоя овчар с текезесарска тъпоумна мутра ( тройчо) е абсолютен лицемер...

SU-152

Никога в моя живот не съм си позволявал да обиждам или унижавам някого. ............Брей ,а говеждия стадион................

Браво на Стойчо! И мен ме кефи да се дразним по мачове и по форумите, но уважението в крайна сметка трябва да го има и го има! Може да сме от ЦСКА или Левски, но преди всичко сме българи!

Какво пише на плаката?

е то ясно какво :)))))

Стойчо: "Никога в моя живот не съм си позволявал да обиждам или унижавам някоГО. " Дир: "Не съм искал да обидя никоЙ" Ами необразовани тъпаци сте!

ше го шиб

Добри връзки с обществеността! Похвално!

Към новината