назад

Стойка Кръстева е на крачка от медал след супер победа над американка

14:05 | 29 юли 2021 | Редактор: Николай Петров 46 12293

Коментари 46

Сега погледнах коефициентите в бет365 за категорията на Стойчето и за победител фаворит е туркинята 1.72 коефициент след нея е Стойка с 5 коефициент и трета е китайката с която ще играем за медал със 7 коефициент. Така нашето момиче е втори фаворит за спечелване на титлата да стискаме палци.

Гледах срещата и стисках палци за Стойка. Браво за постижението и. Това, което не разбирам обаче, е защо всеки български спортист, който постигне 1-2 победи, веднага започва да говори за злато и на следващия мач пада. Аз бих очаквал коментар от рода - давам всичко от себе си, до където и да стигна ще е голям успех за мен.

жена и бокс?!? това не е жена, а тулуп! както и жена и вдигане на гежести... побърка се този свят тотално

21 век сме, не 19-и сексистко влечуго смотано. Комплексиран дебил.

Поеми дълбоко въздух и се успокой! А сега кажи: Колко от жените, практикуващи тези антиженствени спортове успяват да създадат що-годе нормални семейства и да родят дете?

Успех на нашето момиче, обаче на крачка от медала и взе медал, разликата е огромна. Стига сме се радвали на малките неща, след като нищо не сме постигнали.

Браво на нашето момиче направи перфектен мач само не мога да разбера защо сме такива каръци с жребия и пак както в Лондон и се пада да играе с една ужасна китайка която е втора поставена и като и гледах мача доста ме притенява.

Тук слаби сьстезатели няма! Може да победи китайката! Дано я размаже!!!

ooooooooooo0

Абсолютно може всичко да стане стискаме палци .

Дано отпадне, прилича на травестит

Кьш от тук!

Хайде изясни от кой вид комунисти си - традиционни-нрб-комунисти или еврогей-комунисти?

Браво ! Стискаме палци !

Тая Стойка само като я погледне човек и е ясно че по гръб не пада.

Браво! Много добре се представи

Ти от кой вид комунисти си - комунисти-гейове или класически-комунисти (болшевики)?

Комунисите сме за жени с мъжки професии и мъже с женски, за равенство между половете. За нежни мъже и груби жени!

Сефте чувам комунист да проповядва еврогейски ценности?

Оти си прост

Ние изповядваме болшевишки ценности, не еврогейски!

Значи викаш, ако бях умен щях да чуя, ама щот съм прост не съм чувал? С други думи, вие умните комунисти-гейове си говорите само за това на вашите сбирки?

Прост си оти не си чувал , че баш неокомунетата налагат джендърските тъпотии на Запад , Па за Маркузе и франкфуртската школа даже нема и да те питам дали знаеш

аз си мисля, че досега представянето ни на олимпиадата е много добро особено за моментните ни възможности. Освен сребро на момичето в стрелбата, имамаме и полуфинал в плуванете и за малко медал в тежестите, сега и боксьорката. Общо взето много добро преставяне на нашите спортисти. Браво

Браво! Дано донесе медал

Пробвал ли си с пенис колан?

Айде стига с тия коментари

Добре, че са жените, да ни отсрамят! Щото мъжете ни са едни тъпи, дрогирани и напомпани с подобрители тулупи!

И плувците са се класирали! Йосиф Миладинов е пьрви в неговата серия! Не знам защо дираджиите не пушат за това момче! На 17 години донесе сребро от Европейско за мьже, да видим тук как ще се представи! Днешното плуване му беше пьрво!

Мачкай краварките !

БРАВО! Много се радвам! Само така! Ако спечели и следващата среща, си гарантира най-малко бронз! Здраве и късмет й желая и още много успехи! А на хейтърите по-долу - правете като вятъра! Ревахте, че нямало успехи на олимпиата, сега пак сте недоволни и то след такава безапелационна победа!

И кво толкова е постигнал смешник жалък

Браво!

Комунистите сме против жените в мъжки професии. Това е джендърство!

Скрий се хейтър

Вкарвал ли си си дилдо, че толкова го пишеш?

Какво искаш бе? Има хора с най-различни потребителски имена, от някви странни до напълно нормални. Всеки си решава какво потребителско име да има

В интерес на истината точно комунягите изкраха жените по сторежите и мините

Леле! Колко неподготвен пропагандатор! Баце! Комунистите проповядват равенство между хората, не ги делят по полове и раса. По комунизма е имало кранистки, багеристки и дори космонавтки. Айде сега бегай да видиш къде се е зародил джендър идеологията и какво е било отношението към жените в Европа и Америка преди 50 години например.

за стойка

Някой да вижда нещо женствено в това чудовище на снимката?!

ти нали си фен на Деса Радева

Много добре си изглежда! Тя да не е на конкурс за красота?! Пьк и като гледам какви кифли избират за мис, направо е супер красавица! Ти да не си по-хубав?!

Да, супер красавица е! Много обичам да гледам женски бокс, борба и щанги! Чакам с нетърпение художествена гимнастика за мъже!

Към новината