назад

Светът говори за Тео - български феномен, който играе тенис и с двете ръце

12:44 | 13 април 2021 | Редактор: Динко Гоцев 42 13200

Коментари 42

отделно ни е феномен ни чудо след време играят само с едната ръка

болни амбициина умствено увредени пиндостанци

Дето играеха и с двете ръце!

Браво!

Давай момче! Бъди здрав и горд българин! Побеждавай наред, всички и за всичко!

През 1922 г. в САЩ приемат закона , наречен Джеки Куган. Какво е съдържанието му: 1. Защитава доходите на малолетни актьори, таланти в областта на шоу бизнеса, изкуството и пр. от посегателство на алчните им родители. 2. Предоставя безплатно лечение и редовна профилактика на проститутките в лицензирани публични домове. 3. Защитава правата на населението от банкови измами. Вярно е първото, във връзка с лекомисленото пропиляване на големия хонорар, който малолетният актьор Джеки Куган спечелил от участието си в "Хлапето", филм на Чарли Чаплин. Виновници-майка му и пастрокът му. Така провалят кариерата му. Години по-късно това се случва и с други деца таланти. Пожелавам на тоя малчуган да стане голям шампион, да е жив и здрав и да не забравя българския език.

Браво на детето, когато полагаш усилия - все нещо ще се получи - пожелавам му успех. Дано амбициите на родителите му да но го срутят. ( Само тия работи с вегетарианството и акупунктурите... що ви трябва да ги вкарвате в точно тази статия - Вегетарианците в Индия сигурно са 70 процента , а в Китай са тия с иглотерапиите ... и колко велики играчи в тениса имат ? )

Типична статия на журналист от държава - мижитурка. България = 0 във всяко отношение, затова мижитурките се чудят как да станат известни ... правят умопомрачаваща реклама на куцо и сакато, само и само да си почешаме егото, че и ние сме нещо ... велико

Да му дам 5лв?

Твърде е малък още ,за да е "феномен"! Има мноооого път още да извърви , а относно това ,че играе с две ръце - 20-30 % от децата играят с две ръце,но само Надал е успял ... Така че повечко труд - по-малко приказки и дитирамби!

Прочете ли статията или само заглавието.Детето е шампион и тренира много.Даже прекалено

Дано само родителите му не го прегреят! Браво на детето!

У Аскоу всички ми се кланят ве.Какъв е този келеш.Можел и с двете ръце и вече голям го вади

Истинските мъже играят без ръце

Пътя в тениса е много труден. От 400 000 хиляди деца в света трениращи тенис в момента, влизат едва 100 в професионалната ранглиста. Да не говорим за вложеното време и инвестиции в едно дете. Пожелавам му успех, както на него, така и на родителите.

ОО знаеми ги учащите спортисти в САЩ - те просто не стъпват в клас...

Аз познавам също много амбидекстъри. От тези дето и двете им ръце са леви и наврени в гъза.

Браво на детето .

Хубаво сме пълни с гении и феномени. Ама за да работи една нация и да е приятен животът, трябва да има критична маса от нормални хора и лека-полека нормалното ниво да се вдига. Тука сме някакъв микс от гении и пълни отрепки.

Щом и на едно дете не може да се зарадвате,сте достойни за съжаление.Злобни и завистливи ще си умрете,нищо не постигнали в живота си.Жал ми е за вас. Браво на момчето.Давай все така и ще успееш.

Го съжалявам. Вместо да учи, да чете книги, да играе горкото забавлява простия си татко.

Оргазъм ли тряа получа кво? Да се разтапям като лекичките онлайн? За един чужденец с друг език и култура?

Тва и Бойко го може.

И Бойко го може, ама пък Бойко играе по-добре с гъза си.

kpage c 200 x 2

Успех желая на момченцето, което ако влезе в тенис елита, няма да се състезава под българския флаг. Чак пък да е феномен, не знам! Имало е и други тенисисти, в историята които са играли и с двете ръце, но никога не са били топ-тенисисти. Дано на него да се получи!

Браво на детето! Ама трябва да отбележа, че и аз играя еднакво добре тенис на корт и с двете ръце. Колкото съм добър с лявата, толкова и с дясната. Ама не се чувствам феномен, защото си мисля, че има и други таланти като мен, които никога не са хващали ракета!

Аз съм играла и с двете си ръце Тенис на маса, федербал, тенис на корт. С която е по-удобно, с нея. Дано да има късмет детето да си реализира възможностите.

Оправете сайта ! Ужасен е ! Като в лунпарк е мига светка , несъразмерни неща ! Мъка голяма

Бъдещия шампион на щатите.А защо е така може да се сетите,вижте какво направиха с момчетата от националния състав по плуване..

Cyc, Ma...

Това е умение, което се тренира, няма нищо феноменално. Професионалните спортисти често тренират с по-слабата страна, за да подобрят по-силната и да преминат отвърд лимита на възможностите, който са достигнали. В случая някой е решил да експериментира, като тренира активно и двете страни/ръце на детето. Ще е интересно да видим докъде ще стигне този подход и дали ще донесе сериозни предимства.

САЩ са първа сила в света. Ако бяха умни и способни колкото нас, не ми се мисли, колко напред щяха да са. :)

Щяха да имат 0 нобелови лауреати като нас вместо 350 както са сега.

Първа сила в какво?

В почти всичко. Освен в спорта. Индустрия, високи технологии, наука, образование,..

Освен във вдигането на тежести и футбола. Не знам друга държава с толкова много спортове, всичките на супер ниво, супер гледаеми, застъпени в училища и университети. Дори няма смисъл да изброяваме спортовете. Не са добри само във футбола и тежестите.

тас "новина за кой път ще я тропосвате? преписан с грешките...

Ти си лузър... така де.. загубеняк на български... :)

Браво! Тов е бъдещият шампион!

Браво на юнака.Дай боже да жънеш световни успехи.

нито е феномен нито има талант огромно его на родата болни амбиции и наглост

Към новината