назад

Тенисисти без ваксина вероятно няма да бъдат допуснати до Australian Open

11:38 | 19 октомври 2021 8 1917

Коментари 8

Кой би ходил в най-фашистката ковид клоака на света, където хората биват поставяни в локдаун след локдаун за един-единствен случай, а полицията пребива хората по улиците до смърт, заради това, че са без маска.

Ха-ха! И като не дойдат половината от първите 20 в ранлистата, какво ли ще кажат спонсорите?

И ще си играят на тоя турнир само местните аборигени. И още някой промит краварски мозък от топ 300.

Абе тия съвсем не ги слушат празните глави, промиват мозъците на хората покрай този вирус. Аз ще се ваксинирам само ако някой от тези продажни политици ми преведе годишната си заплата и подпише, че ще отговаря със живота си ако нещо ми се случи в следствие на ваксинацията в декларацията за информирано съгласие.

Ей, най-сетне един умен човек. На света има около 3 милиарда ваксинирани, обаче само ти си се сетил! Ти са наша гордост! Вирусолог номер едно на тутраканската междуселищна система, който в обедна почивка громи световната конспирация! Иначе предполагам, че политикът, от когото очакваш заплатата и декларацията, сигурно ще е ваксиниран. Чисто статистически погледнато е доста вероятно.

Заради платени олигофрени като тебе, скоро няма да свърши цирка ковид

Ами като са 3 милиарда, защо трябва ние да носим отговорност, а не производителя, нали всичко е наред и са направени цели 3 миларда теста?

Тогава да го прекръстят на Australia Closed и да вървят бабината си.

Към новината