назад

Ромелу Лукаку вече покори Италия, но ще успее ли и да я разплаче

09:32 | 02 юли 2021 | Автор: Деян Веселинов 12 2486

Коментари 12

гнус

За мен победителят от двойката Италия - Белгия ще е шампион. Тези два отбора изглеждат най стабилни в защита и вкарват за удоволствие. Испанците вкарват много, но са много рехави в защита, а англичаните едвам вкарват, но пък са стабилни в защита и ще се срутят в края както винаги. Естествено, че може да има изненада от Швейцария, Чехия или най-вече Дания. Не ми се иска да отписва и Украйна, но мисля че им свършиха силите.

Ква Белгия, кви 5 лева бе , Италия ще ги разпори там лукако мукако са пълни въздухари . Да, изиграха 2 мача и дотам. Белгия няма потенциал и подготовка да издържи на темпо и по-класна игра.

Важното е да станат хубави мачове и да надминат Африка-Швейцария и Хърватия-Испания. Все пак се надявам Белгия и Испания да продължат

Да се надяваме че ще успее! Жабарите ги бутат редовно, така че очаквам и днес съдията да е с тях.

Англичаните са Европейски шампиони, Хари Кейн се събуди от съня в който беше така че смело напред Италия и Англия финал.

Англичаните ще напълнят гащите както го правят винаги

Напротив по-мотивиани са от всякога.

Куците коне ли? Най-много да бият Украйна със съдийство.

Пий си хапчетата! Нагличаните още следващия мач ще стягат багажа. Босненците и косоварите ще ги размажат! Белгия-шампион!

Аз да съм те обиждал за да ме обиждаш, а ве кълвач недъгав, видях ги твоите белгийци 25 минути затворени на контраатака и то срещи дефанзивния стил на португалците, още Италия ще ги разкрие.

Който бие май той ще е европейския шампион, това са двата най-стабилни отбора досега, особено Белгия записаха само победи и са много стабилни имат едно 18-20 равностойни играчи, така че ще дадат сериозен отпор на италианците

Към новината