назад

Циганския крал Фюри: Цял живот съм жертва на расизъм

21:52 | 29 юни 2020 29 4706

Коментари 29

Как го реши това този манго.

Хаха,не можеш да избягаш от съдбата си,но можеш да спреш спекулациите с прословутия расизъм!В общи линии бялата раса стана дискриминирана...

Какъв циганин е белия Фюри.Тоя си прави реклама. Тия не са виждали истински цигани,да даповядат в Столипиново или Факултета.

Който бие по черен боксьор е расист.

Новината е абсолютен "фейк", освен ако този който му е казал, че е циганин не е бил някой британски: негър; евреин; арабин; жълтур или индианец.

Щом си черен си виновен, така било е, и ще бъде ;-)

Ресторантът държи на реномето си, пък ако ще да е междугалактически шампион. След като е забранено за мангали - OUT!!! Точка.

Фюри толкова са го удряли по главата, че вече не прави разлика между раса и там за каквото се има той. Ако дойде в България да види ние на какви казваме цигани и тейният крал как изглежда, направо ще се хване за празната глава.

Вие сте циганите на Европа! Занимавате се с подръжка на оборудването и жените ви въртят проституцията! Вие обиждате тука циганите, там вас ви убиждат, каква е разликата?

Chefo77

Че аз знам кой е баща ми, а ти трябва да гадаеш за твоя кой от цялата махала е ...

Значи, на нашите мангали да им викаме вече шибани ПАЙКИ !!??;))

"Пайки" майки - Фюри няма нищо общо с циганите. Тия са ирландци, катунари, живеят на каравани. Затова им викат "джипсита", "цигани". Че не са цигани е очевидно по външният им вид - едри, синеоки, червенокоси., белокожи...

Измишльотини на болен мозък на мангал.

Лъже като пайки...

Расизма е Идеология на Негрите- маймуни от Африка.. Ислямистите- араби, 500 години ни наричаха нас българите, с думата '' ГЯУРИ", но ние ги изтрепахме при Освобождението на България.. Време да изтребим всички майм.уни- африкански ШПИОНИ, които искат да завземат България и ни наричат "" Расисти"'... Курш.ум за всички които ни наричат - ГЯУРИ или расисти.

Някога стрелял ли си?

Лекувай го тоя дебилизъм.

Циганите са си цигани, рома е за пиене!!!!

Там са цигани, тук са роми. Предполагам са различни раси.

Тези са някакво древно племе, но нямат нищо общо с нашите цигани. Гледах някакво предаване за тях, имали си специални паркинги за караваните извън градовете, а общините им плащали тока и водата (познато?). Освен това когато се появявал кервана имало бум на кражби (най-вече), но докато тръгнат да разследват кервана вече е отпътувал.

Отвърнах, че съм световен шампион и правя реклама на държавата ни навсякъде, а те ми отговориха, че все още съм си циганин",

Добре де, какво му е циганското на тоя? В Англия циганите са бели ли? Ами щом са европеидни какво им е циганското? Ако да живееш в каравана означава да си циганин, то в Америка има десетки милиони цигани. Сериозно питам, такива ли са английските цигани?

Циганските номера по цял свят са едни и същи!

Общото е номадският начин на живот и както каза колегата - номерата. Иначе нашите са с индийски корени и се наричат роми, а онези са си от там и не са роми, но ги наричат цигани.

Ми,извинете Ваше Мангалско височество !

Тъй като статията е за расизъм , не е зле да си коригирате терминологията . Шампионът не е представител на " пайките" а на т.н травелърс или джипси- Названието "пайки" е еквивалент на "нигга" в щатите, или на "мангал" в България. Не е расизъм да го нарекат травелър или джипси, расизъм е , някой извън неговата общност да му каже пайки. Както се счита за расизъм да нарекат азиатец "паки"

Тези са цигани, колкото съм и аз. Това са чергари - водят номадски начин на живот и нямат нищо общо с нешиту сигани. Нашиту сигани са индийска каста, домъкната тук от османлиите, защото са били голяма част от обоза им - мъжете са се занимавали с поддръжката на оборудването, а жените са въртели готвенето и проституцията. Тези островните чергари са или келти, или са още по-древно племе и не са и чували за Индия, камо ли да са оттам.

Какъвто краля, таквиз му и циганите

все още елитни рестотранти !

Към новината