назад

Верстапен получи сурово наказание заради сблъсъка с Хамилтън

23:13 | 12 септември 2021 | Редактор: Николай Петров 36 10462

Коментари 36

Много лизачи на черния задник, бе! Ама то циганите винаги са за брат'чеда

Аз това го говоря от години, че ще стане. Още от как прибиваше Кими докато беше във Ферари.

Хайде да направим един експеримент:представете си че вие сте Хамилтън а аз Верстапен.Аз напирам да ви задмина на завоя отвън.ще ме пуснете ли? Точно така.НЕ.Ебати пъпчивия келеш ще ме минава на завоя.Я да се ....

Ехаааа...верно си представих пъпчивият келеш Stanko...с кеф да му забършеш сополите на такъв индивид.

Абсолютен състезателен инцидент! И двамата не отстъпиха и има за какво да бъдат обвинявани - Хамилтън със студени гуми влезе в битка и не остави място, Верстапен излезе извън ограниченията и се нахака в бордюрите. Защо пак съдии трябва да се намесват и да се бъркат в борбата за титлата? Ако не беше тази случка, щеше да е поредното не много интересно състезание. Докато има състезания, ще има инциденти, това е истината за всеки един моторен спорт и когато наказваш единия в такава много спорна ситуация, се месиш много активно в спорта и убиваш интригата!

ти се шегуваш нали....я върни лентата и виж че на на пъпчивия келеш му беше остана достатъчно място, просто лудия макс беше решил че ще мине директно , да оставим че в началото отново се опита да го изхвърли.......абсолютен кретен.

Шегуваш се нали...или ако не очевадно за всички aбсолютният кретен си ти.

Ахахаха Значи като не му дава да го изпревари отвън - виновен. Като иска да го изпревари отвън - пак. Това изобщо не е двоен аршин. Ти да не се казваш Момчил и да си коментатор по телевизията?

Я ти си върни лентата и бавно гледай инцидента. Ако имаше място дали Верстапен щеше да бъде върху бордюра, който всъщност го изхвърли върху болида на хамилтън

Макс ми е по-симпатичен от Хамилтън ... но след инцидента се изниза като прдня из гз и дори не погледна другия пилот жив ли е? мърда ли? ... постъпи като пълен кретен ... дори идиота Фетел постъпи човешки миналата седмица

Що Хамилтън да не би да спря на Силвърсоун да го види дали е жив?!

Я гледай пак. Верстапен, макар и бесен, се обърна и видя Хамилтън, който в този момент се опитваше да подкара болида, дали ако е бил зле щеше да рие в пясъка.

казвал съм го и преди, Макс е пълен кретен , за него не съществуват правилата за изпреварване, също като полуидиота Шумахер, който ги избутваше от трасето когато му пречеха. Този малкия джендър вчера на двапъти се опита да отстрани мънкито, е втория път му се получи, добре че другия е жив. Макс трябва да се научи да губи, за да се научи да печели. За мен неговото бъдеще ще е крайно кратко.

Добре, че всички имат вьзможността да прочетат едно типично мнение на човек без никакво бъдеще.

В този случай защо не ги накажат според вината? Защото и двамата имаха. Хамилтън с три места назад, Верстапен с пет.

Тук се се изсрали всякакви мушмороци, които хал хабер нямат от Ф1. Очевадно е, че този луд момък от Нидерландия няма спиране в агресията си и в неетичното си поведение... Досега има сигурно над 20 супер нагли нарушения, които вадят от състезанието негови колеги, а и заплашват живота им... Безпардонността му е показателна ето и вчера, дори не погледна жив ли е Луис, а можеше да го убие като му смачка главата... Този луд Макс трябва да се изхвърли от спорта, защото е патологично вреден!!!

Тогава и зрителите не знаехме дали Люис не е получил сериозна травма. Макс го подмина все едно го няма. Психопатски черти, кво да правиш...

Абсолютно! Това камикадзе, на всичкото отгоре се сърди че не му правят път колегите. Това е така е защото всички го толерират. Наказанието му е безобидно в сравнение с постъпката!

Абсолютно, той е вреден не само за другите а и за себе си.

А къде отиде правилото че при излизане от бокса не трябва да се пречи на идващите отзад пилоти? Стюардите показваха сини знамена а Хамилтън даваше газ

Няма такова правило. Не трябва да пресича бялата непрекъсната линия.

Във всяко състезание от Ф1 има катастрофи, и във всяка една от тях има виновни! Ама да блъснеш маймуняка е друго. Това се наказва. Да се маха това говно най-накрая от формулата, че пак да я гледам след много години на прекъсване!

Тоя маймун ще се махне рано или късно, но политкоректните джендерасти ще домъкнат нов примат.

Идиот си

Макс ми е по-симпатичен от Хамилтън ... но след инцидента се изниза като пръдня из газ и дори не погледна другия пилот жив ли е? мърда ли? ... постъпи като пълен кретен ... дори идиота Фетел постъпи човешки миналата седмица

Е погледна го, видя че мърда - какво повече. Много отскоро гледате формула. Такива битки е имало много в годините, мъжки битки. Хънт-Лауда, Прост-Сена са само два примера на прима виста.

Е какво да го гледа ,оня беше включил задна и се опитваше да излезе! Ако не беше отскочила задницата от бордюра Макс щеше да го изпревари!

От както, сър Маймун е във формула 1, не гледам и не се интересувам от този спорт.

По добре за спорта! Не поглеждай назад!

ако го беше песнал - щеха да го накажат с влизане в бокса и 10 секунди за излизане извън пистата..... ХАРЕСА МИ ТАРАНЪТ! БРАВО ВЕРСТ. САМО СМЕЛИТЕ ПИЛОТИ СЕ РЕШЕВАТ НА ТАРАН.

Поредната аванта за мънкито.

Мангала- маймун Хамилтън беше ВИНОВЕН.. Тоя, ако го утрепят, ще вземат поне 50 милиона долара, ще РАЗЧИСТЯТ много ВИРУСИ и ще СПАСЯТ Великобритания и Европа. Както когато англичаните убиваха богати араби и индианци и им взимаха Златото...

А Хамилтън, като го прати в стената на Силвърстоун му дадоха цели 10 секунди, че дори спряха състезанието, че да му пооправят колата!!! :)))

Глупости сурово.Нищо не е.Редбул ще сменят мотор на Верстапен и отива последен на стартовата решетка така че реално няма да разбере.

Колкото и на цветното момче му бе вината . Уайт лаив медър

За поореден път помагат на хамалтъН

Към новината