назад

Верстапен удържа победата в епична тексаска битка и гледа смело към титлата

23:57 | 24 октомври 2021 15 5580

Коментари 15

Има още 5 състезания Х 25т за първо място + 5т за най бърза обиколка ,това прави 130т това е максимума който може да се вземе,тия 12т на този фон си е крехка преднина,но все пак е преднина.Едно отпадане,една повреда и ..............непредвидимост има все още голяма??Надявам се Макс да стане шампион, жалко е че Хонда се оттеглят в своя пик?

Струва ми се, че този сезон е последният за Хамилтън, в който ще може да се бори за първата в историята и уникална 8-ма титла. Шумахер едно време така за 4 точки изпусна 8-мата, а можеше, само дето направи някои глупости и го наказаха, както и някои други тъпотии, та не завърши. Който е гледал - помни. А може и нарочно да беше, че тогава на хората им писна..

Шумахер се пенсионира 1 сезон след резила на Ферари през 2005 и макар доброто представяне през 2006 (където можеше да спечели титлата ако двигателят му не беше сдал багажа в Япония), се пенсионира същия сезон. Не знам обаче дали Хамилтън ще напусне по подобен начин. Много вероятно е, ако догодина с новите болиди не е конкурентен да смени отбора с минимална надежда да може да спечели нещо и сигурно няма да му се получи. Това са само хипотези обаче битката за титлата е много далеч от края си, а за догодина наистина може само да се гадае.

Много скучно състезание, но с много добър завършек

Гледам на лудо, не на смело! Хах

расистко ми е :)

Определено по добра тактика от Ред Бул. Перес много помогна защото принуди хамилтън да влезе по рано за първия пит. Ъндеркъта реши битката в началото. Ботас никакъв го нямаше да помага... Май май мерцедес загуби тази година и индивидуално и отборно.

Таке е, но 50/50 по-скоро. Дублиране на ъндерката при изравнени коли, едва ли щеше да донесе повече на Мерцедес. По-скоро разчитаха на подем със свежи гуми последните 3 обиколки. Перез определено помогна и то без вода, а Ботас незабележим. Леклер беше супер.

Ами изравнени ама не.ред бул са по добре като изключим максимална скорост.Да още не може да се каже със сигурност но 12 точки са си 12 точки.

Кеффффф ! Афромаймуньо от какво/кого ще се оплаче ?

Расист!

Като вземеш 7 шампионата и станеш сър, тогава пиши. Хаха

Те тия титли в ингилизия ги раздават и на педали и на маймуни,че да се правят на важни но явно за селянчетата има значение:)))))))))

ПЕЧЕЛИ ТИТЛИ ПО "ВТОРИЯТ НАЧИН" .... ЧРЕЗ СЪДИЙСКО ЛЕНСИРАНЕ ТОВА НЕ Е СПОРТМЕНСКО.....

На баба ти хвърчилото

Към новината